Benden Ahmağı Yok

teşekkür ederim boderline teşhisi hiç bir doktor koymadı bi kere bi psikolog söyledi o kadar

İşler çirkinleşene kadar koymazlar çünkü. Intihar teşebbüsü edicen de ölümden dönücen anca o zaman. İş işten geçince de geçmiş olsun öyle teşhisi ne yapayim. Cocuklugun travmatik anne baba sevgisi yok egon yitip gitmiş yanlis ve fevri kararlar aliosun. İlişkiler de nasilsin?

Bir otobus yolculugunda sizin gibi bacagi yamuk bir kadin yolcu vardi yanimda. Ozel hastanede sekreter olarak calismis emekli olmus. Cok da guzel bir arabasi vardi.

ilişkilerde hep verici tarafım

Bir otobus yolculugunda sizin gibi bacagi yamuk bir kadin yolcu vardi yanimda. Ozel hastanede sekreter olarak calismis emekli olmus. Cok da guzel bir arabasi vardi.
benim yürüyüşüm yamuk lisede çok dalga geçerlerdi hem hastayım hemde o kadar çok zorluk yaşadım ki hayatımda hayat sanki bana çok acımasız davranmış gibi hissediyorum

Yazdiklarinizin bir kisminda kendimi gordum. Bende hep benden buyuk olan kardesimle karsilastirilarak buyudum. Ailemin benxen yana hic umudu yoktu. Lisede bile ne zaman tahtaya kalksam siniftaki arkadaslarim benimle dalga gecerdi, kalcam buyuk ve erkek gibi yuruyorum diye falan. Ortaokulda bu dahada fenaydi. Hep ezilen taraf olunca insanlarla olan iliskilerimde daha cok verici oldum, beni sevsinler, beni gorsunler ve deger versinler diye. Hatta bende universiteyi biraktim ve tekrar sinava girip baska sehirdeki universiteye gectim. Ben daha ikinci siniftayken arkadaslarim mezun oldular. Hayata hep gec kalmis gibi hissettim.

Ama ne yaptim biliyor musunuz? Insanlara gozlerimi kapadim. Senelerce soylenen hicbirseyi duymadim. Okulumu bitirdim ardindan yasin geciyor artik evlen dediler, KYK kredisiyle yurt disinda master yaptim ve su anda doktorami bitirmek uzereyim. Evet su anda 30larin basindayim. Ve kendime ozguvenimi o kadar kaybetmistim ki insanlarin beni hic istemedigini benden kactigini dusunurdum. Aynisini ben onlara yaptim, kendi koseme cekildim, kendi hayatimi yasadim ve kesinlikle verici olmayi biraktim, ozellikle bazi insanlardan zamanimi bile esirgedim. Simdi cok mutluyum. Gereksiz insalarla kendimi yormuyorum. O benimle dalga gecen arkadaslarda simdi sosyal medya gibi mecralarda ne yapiyorum diye beni izliyor.

Eminim siz cok guclu birisiniz. Insanlara kirilgan yonunuzu gostermeyin. Insanlarin tavirlari sizin fiziksel engelinizden dolayi degil kendi terbiyesizliklerinden dolayi. O insanlara karsida hic tepki vermeyin, kendinizi surekli isinizle mesgul edin. Saglik alaninda okuyor olmaniz cok cok guzel, mezun olunca kolay is bulursunuz. Ben anlattiklarinizdan sizi ne olursa olsun egitim hayatindan vazgecmeyen bir genc kadin olarak gordum. Sadece biraz daha sabredin, meyvesini alirsiniz insallah.

teşekkür ederim evet orta okul ve lisede çok büyük zorbalık yaşadım ve kendimi hiç sevmiyor çok çirkin buluyordum öyle hissettrildim ama okul hayatında çok çalıştım kazanmak için çok çaba sarfettim sonra hata yaptım bırakkarak bunu kabul ediyorum ahmaklık olduğnu biliyorum ama hayalim var bir sürü hayalim var inşallah 23 yaş ve sonrası benim için çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…