Benden bıktınız ama akıl almam gerek

Adam sizinle dalga geçiyor resmen, ilk mesajlarda ciddi düşünüyorum sonraki mesajda beklerim seni falan. Sg yazın onun dilinden bakın nasıl dokulecek

İnternetten gördüğünüz biri bence bu kadar düşünmeyin kırılcak vs diye tanışmak istiyosanız tanışın akışına bırakın istemiyorsanız engelleyin gitsin 20 kişiyede yazmıştır aynı anda ne kırılması

Karşınızdaki bebek değil kocaman adam. Niye kırılır diye korkuyorsunuz? Kırılmasın diye evlenecek misiniz

Ayrıca daha ilk konuşmada "Ben beklerim seni" diyen adamı da ciddiye almayın bence..
Bu en kötü huyum işte valla şeye dönecek diye korkuyorum yaprak dökümündeki Ali Rıza bey ayıp olmasın diye evleniyordu ya

Bu ne cringe bir diyalog yahu. İnternette önüne gelene yazan adama niye kusura bakmayın geç gördüm diyorsunuz ki? Merak etmeyin, o da o ara oturup beklememiştir zaten. Başkalarını stalklıyordur muhtemelen.

Evet bunların hepsini biliyorum ama huyum bu kesin linçlenicem hakediyorum linçleyin valla

aşkm onların fake resmi de oluyor çalabiliyorlar yanı kı olmasa bile güven probleminden niye bahsediyorsun bugun takip ettigin konuştuğun adama direk adamın amacı sevişmek direk
Doğru gerçekten en iyisi cevabımın hayır olduğunu diyeyim

Bu yazdığın gerçek mi? Mesajı görüldü oldu yazmazsam ayıp olur mu diye gerçekten düşünmüş olamazsın. O adam senin gibi günde daha kaç kıza mesaj atıyordur tahmin bile edemezsin. Hiç sohbetin olmayan biriyle ilk mesajda ben ciddi ilişki düşünüyorum evlilik vs diye de konuşulmaz. Cevap vermeyi bırakmalısınız

Ayol tanımadığın adama ayıp olsa nolur olmasa nolur, adama geçmiş ilişkilerinden bahsetmişsiniz bir de
Adam ne diyecek ben yalanı severim aldatırım 3 kadınla aynı anda flört ederim mi.
Daha merhaba dediğiniz adamla ilişkiye şans vereyim diyorsunuz hırlı mı hırsız mı belli değil.
Allahtan güven probleminiz var olmasa bir de

Valla öyle düşündüm tek onun için değil sen de mesaj atsan yanlışlıkla görüldü yapsam dönerim hemen

Engellememenizin nedeni kibar olmanız değil, onun tarafından beğenilmenin, kabul görmenin dayanılmaz hafifliğindendir.
Ne istediğinize karar verip ona göre hareket edin.
Alakası yok kimleri engelledim beğenilmenin hafifliği felan nasıl bir laf anlayamadım o engellediklerimin hepsi direkt cinsellik için yazanlardı bu kibarca yazdığı için kırarım diye korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…