Benden bıktınız ama akıl almam gerek

Af buyurun yanlış da anlamayın ama güven problemi yaşıyorken, yeni bir ilişkiye sıcak bakmıyorken neden hiç tanımadığınız birinin isteğini kabul ediyorsunuz? Bu kendi içinde bir çelişki değil mi?

Önce eski ilişkilerinizden kalan travmaları psikolojik destek alarak atlatıp sonra birileriyle görüşmeniz daha mantıklı değil mi?

Farkındayım bunun çelişiyorum kendimle çok garip bir kişiliğim gerçekten bunun da farkındayım kibarca yazdığı için korktum ben normalde mahalle ağzıyla yazsa engellerdim.

bence artık şu sevgili işini salman lazım. aşırı kasıyorsun ve hayatının odak noktası sevgili olmuş. Bu kadar ısrara hiç sağlıklı ilişki yaşayacağını düşünmüyorum. zorlama artık

Odak noktam o değil emin olun hayatımda kafadan 4 aydır kimse yoktu

Began geldi aklıma şimdi oda çok dertliydi gitti gelmedi daha
Ay unutmuştur o bizi çoktan civar vilayetlerdeki öğretmen memurlar ohaa hatuna bak diye hurraaaa onun okuluna akin etmiştir . Ayağının altına paspas gibi yatıyorlardir beganda uzerlerine basıp tin tin yürüyordur vacaynasinin güzelliğinden bahsetmedim bile bahsedersek diğer gezegendeki eril varlıklar planetimize akın edebilir .

Began yeni atanan bir öğretmen değil miydi ? Eşiyle zorluklar fln yaşıyordu

Siz kaç yaşındasınız ?
26 yaş erkekler için erken. Şahsi düşüncem.

Ortak arkadaşlarınız var mı ?

Arkadaş olun. Tanıyın. Tenhada veya onun arabasında buluşmayın. Gözlemleyin. Şans verin ne kaybederseniz ?

Etrafımızda birileri yoksa, çevremizdeki herkes evli veya nişanlıysa, ev ve iş arasında mekik dokuyorsak, aynı işyerinden çalışma arkadaşı da olmayacaksa..nereden tanışacağız ki ?

Fazla güvenmeyin. Sanal ortamdan olduğu için değil genel anlamda erkeklere güvenmeyin.

Geçen gün konu açtığın storylerini beğenen çocuk mu?
İstek atan senin de kabul ettiğin başka biri mi?

Bir süreliğine istek atanları reddet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…