Benden bıktınız ama akıl almam gerek

Odak noktam o değil emin olun hayatımda kafadan 4 aydır kimse yoktu

Hayatınızda biri var demedim bu konudaki çabanıza dedim. Konularınıza bakıyorum sadece sevgili bulmak üzerine kurulu. Hayat "erkekler"den mi ibaret sadece ?

Üniversite öğrencisisiniz bence başka şeylere kafa yormanız gerek. Gelecek planlarınız olmalı

Bunu söylediği kaçıncı kızsın acaba bacım yaş kaç bu kadar mı safsiniz ya adam hiç görmediği birinden nasıl etkilenir ciddi ilişki bekler

Bu toyluk şaka mı? Bir gün böbrek mafyasının eline düşeceksin bu gidişle Müge Anlı da izleyecez bizde.

Bu kafadan bir an önce çıkmanız gerek. Sizi ekleyen kişinin gerçek bir kişi olduğu bile belli değil. Okulda,çevrede hiç mi tanıdığınız yok? Onlarla olursunuz,zamanı geldiğinde.

Tanımadığınız bir insanı kırmaktan neden çekiniyorsunuz? Ayrıca reddetmek kırmak demek değildir. Sonuçta başkasının isteklerinden önce kendi isteklerinizin önde gelmesi gerekir. Bir laf vardır ''acıma acınacak hale düşersin.'' İnsanları kırmaktan çekindikçe kırılan siz olursunuz, bu hayat hep böyledir ne yazık ki.

Ben ne istediğinizi anlamadım.Gorusmek istemiyorsanız niye yazıyorsunuz cevap veriyorsunuz ?Görüşmek istiyorsanız niye gorusmuyorsunuz.?Hicbirimiz geldiğimiz yaşlara acı çekmeden yanilmadan aldanmadan gelmedik.İyi kötü hepimiz payımıza düşeni yaşadık.Ona göre dersler çıkardık.Sizin güven probleminiz karşıdaki yeni adayı ilgilendirmez bunu yaratan o değil çünkü.Önce onu halledin bunu sadece kendiniz çözersiniz yardım alın olmuyorsa.Sonra yeni bir ilişki düşünün.

Basit bir istekten nasıl bu kadar düşüncelere dalıyorsunuz ?İnsta Face burası bir sürü çakal dolu .Hadi diyelim size yazan çakal değil de Allah aşkına bir insanın fotoğrafına bakıp evlilik düşünüyorum ben diyen adamdan ne bekliyorsunuz?Gerçek olabilir mi ? Yada hadi gerçek o zaman bu kişi o kadar mı beceriksiz sosyal ilişkileri zayıf biri mi ki buralardan kendine eş arıyor? Hala cevap vermeliyim diye düşünüyorsunuz ;/ Ya çok naif bir insansınız yada çok safsınız .Bu şekilde olursanız çok üzerler sizi.

Bu nasıl konuşma ya küt diye ilk tanıdığına bunu niye diyosun bi tanış bi gör ilk konuşma facia adam ciddiyim dedi hemen inanmışın ne umut vermesi ne bilmemnesi hiç görmediğin etmediğin adam kim bilir kaç kişiyi oltalıyo

O da laf mı millet pazularını şişiriyordu makarnacı kocasının yanında

Hayatında hiç görmediğin tanımadığın bir insana neden ayıp olsun mesajını görüldü yapmak birde kusura bakmayın demissiniz bunlara gerek yok bence insanlara bu kadar anlam yükleme bu kadar çabuk güvenme. İlk kez konuştuğun sosyal medyadan herhangi birine neden önceki ilişkilerini anlatıyorsun ? güven problemim var demissin birde... bunlar normal şeyler değil kabul felan etme hayır dersen de kırılmaz salla gitsin.

Sizdeki hız kimsede yok. Hey maşallah Az sakinleşseniz mi? Her gün bir aday hakkında yorum almak için geliyorsunuz. Bu kadar soru işaretleri en başında oluyorsa sizce de ilişkinin gidişatı belli değil midir? Az gençliğin, hayatın tadını çıkarın paranızı yiyin ya. Cher'in dediği gibi "Erkekler bir ihtiyaç değil lükstür,ekstradır". Olursa hayat tatlanır ama olmazsa da dünyanın sonu değildir. Az rahatlayıp gevşemeniz lazım ve lütfen biraz seçici olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…