• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden boşanmak ıcın can atan aılesının dolduruşu ıle beni boşayan eski esım 2 sene sonra ıstagramdan bır bahane ıle mesaj attı..

Attığı mesaj “cenazenız mı var ? “ kısaca bahane ıle yazdı ıste.sızce pısman mı yoksa amaç farklı mı .bu arada asla affetmem ne yaparsa yapsın.sadece sürünsün ıstıyorum

HOşt, yazıp engellerdim galiba.

Tam olarak pişman olsa açıkca yazardı bir bahane ile değil evet eskiye dair bir şeyler var ama tam olarak pişman olmamış. Görüldü atın o elbet yine yazacak size ha 3 gün sonra ha 3 ay sonra ama yine ulaşacak size yazmasa bile bir yerden haberini yollayacak kesin bilgi yayalım lütfen😂

Sürünsün istiyorum diyen birinin gönlü vardır çok net.
Barışmak istemeseniz tamamen uzak olmasını isterdiniz hoşunuza mı gidecek peşinizden gelse

Tabi ki pişman. Ama değişim olmadığı kesin. Hala burnu havada. Direkt olarak dürüstçe pişmanlığını dile getirememiş sırf tepkini ölçmek için yazmış.
Seni anlıyorum içinde pişman olsun sürünsün hissini yaşıyorsun.
Ben de 2 yıl oldu boşandım. Asla barışmam asla. Kapımda yatsa hacca gittim geldim dese (kendisi aşırı ahkaksızdı da) yine barışmam yine barışmam.
Ama içimde pişmanlık hissini görmek var, kapımda sürünsün de defol git itoğlu it demek var 😂😂😂😂
Ben olsam böyle bir mesaja cevap vermezdim. Görüldü atar bırakırdım

Back
X