• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden etkilendi mi, etkilenmedi mi?

Pembe Unal

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
13.773
49.041
798
Kızlar anlaşılır olması için tane tane yazmaya çalışacağım...
Bu dönem başladığında derste bir çocuk ilgimi çekti sürekli bakıyordu bana..
Sonra bende de duygular uyandı..
Sürekli göz göze gelmeye başladık..
Arkadaşlarım seni görmek için çabalıyor sağa sola kayıyor falan demeye başladılar..
Beraber ortak 2 dersimiz var..

Dün kütüphane de karşılaştık daha doğrusu arkadaşım görmüş ben girince görebilmek için sandalyesini geriye yatırdı diye...
Ama aynı gün yani dün derste karşılaştığımız da ilk 2 dakika bana baktı..
Sonra arkasını döndü ve beni yok saymaya başladı..
Geçebilir miyim diyorum yokmuşum gibi davranıyor arkadaşım soruyor kalkıyor tabi buyur falan diyor..
Kaç kez oldu ben yokmuşum gibi davrandı yüzüme hiç bakmadı..

Anlamadım ki ne yapmaya çalışıyor? Kızlar bir fikir verin ben ondan çok hoşlanıyorum bugün konuşacaktım ama böyle davranınca yapamadım.. : :43:

Kızlar dedi ki sana bakarken yakalıyoruz bizim baktığımızı görünce kafasını çeviriyor...

tipik dengesiz erkek hareketleri..

bizim de fakültede kızlar grubumuzda herkesin başına en az 1 kere gelmiş "yine mi yaa" diye tepkiler verdiğimiz durum..
sonuç ne peki biz şimdiye kadar "bu farklı arkadaş" demedik.. yani olumsuz
benim tahminimce bu cocuk senin dikkatini çekti senin onun farkına varmanı sağladı ve nokta..

Ee,o triplerine ?! Ben olsam ne bakıyorsun ? derdim . :D Hoşuna gitse de öyle yaparsan daha kıymetli olursun. :27:

tipik dengesiz erkek hareketleri..

bizim de fakültede kızlar grubumuzda herkesin başına en az 1 kere gelmiş "yine mi yaa" diye tepkiler verdiğimiz durum..
sonuç ne peki biz şimdiye kadar "bu farklı arkadaş" demedik.. yani olumsuz
benim tahminimce bu cocuk senin dikkatini çekti senin onun farkına varmanı sağladı ve nokta..

Bende farkettim bunu bu benim 2.başıma gelişi!!! Ama bu kez tamam olmadı demek istemiyorum. Gıcık oldum.. Kolay mı insanların duygularıyla oynamak! :47: Napabilirim acaba :26:

Ee,o triplerine ?! Ben olsam ne bakıyorsun ? derdim . :D Hoşuna gitse de öyle yaparsan daha kıymetli olursun. :27:

Ya daha tek kelime konuşmuşluğumuz yok utanırım diyemem ben çok çekingenim. :30:
Ama zorlayıp desem mi ki? Ya da yok mu saysam bende? :31:

Reddedilme korkusu yaşayan insan böyle yokmuş gibi davranır mı? :14:

evet aynen öyle.seni görmüyor ama arkadaşını görüyor.bu sayede dikkatini çekmiş bak.tabii iş dikkat çekmekle bitmiyor.sen bakmıyorsun.bir nevi garibim çırpın mış kendini göstermek için.direkt kalksaydı.sadece kalkmış olacaktı.sende sadece direkt yerine geçecektin.ayrıca bir insanın gerçek tepkisini ölçmek için beklediğinin tam tersini yapacaksın.hem dikkat çekmek için farklı bir durum yapmalısın falan flan.

evet aynen öyle.seni görmüyor ama arkadaşını görüyor.bu sayede dikkatini çekmiş bak.tabii iş dikkat çekmekle bitmiyor.sen bakmıyorsun.bir nevi garibim çırpın mış kendini göstermek için.direkt kalksaydı.sadece kalkmış olacaktı.sende sadece direkt yerine geçecektin.ayrıca bir insanın gerçek tepkisini ölçmek için beklediğinin tam tersini yapacaksın.hem dikkat çekmek için farklı bir durum yapmalısın falan flan.

Dediklerin çok mantıklı ama ben nedense karşımdakinin böyle düşünceğini düşünemiyorum. Yani böyle yapayım da dikkat çekeyim falan. Biz kendi aramızda konuşuyoruz bazen kanka şöyle yap bugün falan diye ama o yapmıyormuş gibime geliyor. Daha adımızı bile bilmiyoruz... :2: :2: :2:

çocukça davranıyor tatlım, ilkokulda erkeklerin hoşlandığı kızlara yaptığı bir olay saç çekmek, konunu okuyunca aklıma geldi ve evet senden hoşlanıyor:34:

Ben sanırım şu an inkar aşamasındayım.... İnanamıyorum umutlanıp sonra üzülmemek için..

O arkasını döndüğünde bir arkadaşım 'oha arkasını dönüp oturdu ya!' dedi acaba onu mu duydu diye düşündüm ama
Duysa bile neden bana kötü davransın ki..
Off çok zor işler :31:

Dediklerin çok mantıklı ama ben nedense karşımdakinin böyle düşünceğini düşünemiyorum. Yani böyle yapayım da dikkat çekeyim falan. Biz kendi aramızda konuşuyoruz bazen kanka şöyle yap bugün falan diye ama o yapmıyormuş gibime geliyor. Daha adımızı bile bilmiyoruz... :2: :2: :2:

canım benim.erkekler çocuk gibidir.babam 55 yaşında yeri geldiğinde sergilediği tavırları bir görsen.sana tuhaf gelebilir ama ona göre tuhaf değil.bir birinizin adını bile bilmiyormuşsunuz.başka ne yapabilir.arkadaş grubunuz kızlı erkekli ise erkeklerden biri gidp ondan not alsın.sonra beraber kantine oturmaya çağırsın.böylelikle konuşursunuz.

Ben sanırım şu an inkar aşamasındayım.... İnanamıyorum umutlanıp sonra üzülmemek için..

O arkasını döndüğünde bir arkadaşım 'oha arkasını dönüp oturdu ya!' dedi acaba onu mu duydu diye düşündüm ama
Duysa bile neden bana kötü davransın ki..
Off çok zor işler :31:

değil aslında heyecanlı bence eğer emin olamıyorsan hoşlandığından arkadaşlarınla konuş tepki vermesinler ona dair, yokmuş gibi davranın bakalım ne yapacak :9:

canım benim.erkekler çocuk gibidir.babam 55 yaşında yeri geldiğinde sergilediği tavırları bir görsen.sana tuhaf gelebilir ama ona göre tuhaf değil.bir birinizin adını bile bilmiyormuşsunuz.başka ne yapabilir.arkadaş grubunuz kızlı erkekli ise erkeklerden biri gidp ondan not alsın.sonra beraber kantine oturmaya çağırsın.böylelikle konuşursunuz.

Ortak derste bizim sınıftan sadece 2 kişi var diğerlerini tanımıyorum bir de bu çocuk.
Ben bugün adım adıp merhaba diyecektim ama
böyle davranınca kaldı artık... :2:

değil aslında heyecanlı bence eğer emin olamıyorsan hoşlandığından arkadaşlarınla konuş tepki vermesinler ona dair, yokmuş gibi davranın bakalım ne yapacak :9:

evet zaten kime sorsam haftaya aynı derste yokmuş gibi davranın dedi
yada okulda karşılaşınca...

Ama geri tepmez dimi?
Ben çok hoşlandm çocuktan o yüzden korkuyorum biraz.. Sıkıyorsam sizi özür dilerim :26:

evet zaten kime sorsam haftaya aynı derste yokmuş gibi davranın dedi
yada okulda karşılaşınca...

Ama geri tepmez dimi?
Ben çok hoşlandm çocuktan o yüzden korkuyorum biraz.. Sıkıyorsam sizi özür dilerim :26:

evet diğer yorumları okumadım ne yazık ki ama siz gırgır şamata çocuğa bakınca çocuk bir ne oluyo ya diyordur, alın ilgiyi üzerinden belki nasıl davranması gerektiği dank eder, ne sıkması canım ya sen de sıkıntı etme bu durumu yani ümit en büyük kötülüktür ama diğer arkadaşlarına farklı sana farklı davranıyorsa vardır bunda bir iş:23:

Back
X