Benden etkilendi mi, etkilenmedi mi?

Ben öyle gırla bakmak istemiyorum uyarıyorum da ama aslında o kadar da çok gürültü olmuyor... Evet kesinlikle yokmuş gibi davranıcam.. Kalbim küt küt atıyor görünce ama bunu yapacağım.

bencede iyi fikir.ters tepmez.tepkisine bakarsınız.bozulursa hoşlanıyordur.

O da umursamazsa hoşlanmıyordur ama bozulursa hoşlanıyor mudur şimdi?

belkide sevgilisi var ama çocuk çapkın gözlerine hakim olamıyo,bence sen çok umutlanma canım

belkide sevgilisi var ama çocuk çapkın gözlerine hakim olamıyo,bence sen çok umutlanma canım

Genelde hep olumsuz olanlara ihtimal veriyorum. İtiraf ediyorum ben özgüvensiz biriyim. Onun benden hoşlanacağına ihtimal veremiyorum. Hoşlanıyor diyenler çoğunlukta olsa da hep inkar psikolojisindeyim. Böyle olmasa belki çoktan adını bile öğrenmiştim. :2:

En iyisi ben çocuğu vurayım kurtulayım

Hahah. Hoşlanıyor senden. Net, kesin hoşlanıyor :) Seni yoksaymaya başlaması, etkilendiği için, aklını karıştırmaya çalışıyor. Bir ileri bi geri adım atıyor.
-Haa şu şekilde de, emin olabilirsin hoşlandığına,
düşün ki bir sevgilin var, ve bir kıza bakıyor, hatta abartıp 2dakika boyu bakıyor. En basitinden bu olaydan bile "sevgilim beni aldatıyor, başka kızdan etkileniyor" izlenimine kapılmaz mısın ? :)

Hoslanmis belli ki, ama belli ettirmekte istemiyor fazla. Simaricagindan, yada aksi durumda tercih edilmeyecegini dusunuceginden kendini korumaya almis bence.

Uni. donemi bu tur seyler cok olurdu, hepsi mutlu ask hikayeleriyle sonlansaydi ohooo .. keyfini cikar, bosveerr

kaçan kovalanır hesabı....
olur böyle şeyler...
sende onu yok say ilgilenme bakalım o zaman belli eder kendini

kaçan kovalanır hesabı....
olur böyle şeyler...
sende onu yok say ilgilenme bakalım o zaman belli eder kendini

Evet kesin kararlıyım benden hoşlansa da hoşlanmasa da yokmuş gibi davranıcam....
Varsa bir şey belli eder, yoksa ikimizde yolumuza gideriz...

Ama inşallah vardır ya

Sağol canım ya keşke bende öyle emin olabilsem.. Özgüvensiz biri olduğum için kimse bana bakmazmış gibi geliyor..

Ben bundan bir aşk hikayesi çıksın istiyorum ama aynı zamanda da çok umutsuzum..
1 saat önce beni görebilmek için sandalyeyle aksiyonlar yaparken 1 saat sonra yok sayıyor

:18::18: biz nerede yanlış yaptık ya vurmak olmaz ayıp

Yok canım vuramam zaten kıyamam
Ya gıcık oluyorum hoşlanırsın ya da hoşlanmazsın.
Bir duygu hissetmiyorsan neden sürekli bakarsın ki yazık değil mi bize de

Başka fikri olan var mı kızlar :2:

erkeklerin bazıları hoşlandıklarında görmezden gelmeye çalışıyorlar hiç ilgilenmiyormuş gibi çok mantıksız görünsede sanırım kendilerine yediremiyorlar ne kadar ilgili olduklarıını göstermekten korkuyorlar bunuda genelde az ilgilenenler değilde baya ilgisi olanlar yapıyor bir süre sona dayanamayıp konuşur büyük ihtimalle.

İnanmıyorummmm Bu yorum beni çok mutlu etti... Yorumu bile mutlu ediosa gerçeğini düşünemiyorum Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur

Ama birşey sormam lazım bir arkadaşım var erkek.. Bir kızdan hoşlanıyor sürekli onu araştırıyor facebook'u falan bulmuş. Onun üye olduğu kulüplere girmiş falan.. Benimkinden böyle ataklar olmayınca ne bileyim umudum çok kırılıyor ya... Tek diyaloğumuz olmuş değil adam akıllı. 2 kez konuştuk. 1.Beyaz kağıt mı istiyorsun? 2.Pardon geçebilir miyim di

Bende alkışlıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

iyide o arkadaşında fazla abartmış.facebooku anlarım ama külüplere üye olmak falan.o kadarınada gerek var mı.temiz kağıda alsaymış bari.

Kızlar Salı günü derse gittim ortak olan dersimize...
Bu kez sizin tavsiyelerinizle bakmamaya çalıştım...
Sadece 2 kez göz göze geldik ve ben hemen kafamı çevirdim...
Onun dışında hani bakmasanız da baktığını hissedersiniz ya öyle hissettim yüzünün bana dönük olduğunu... Ama direk bana mı bakıyordu bilmiyorum...
Ben hiç bakmadım...
Ama yine de bir şey olmadı... Konuşma gibi...

Çoğunuz hoşlanıyor diyorsunuz ama bence bu çocukta hiç tık yok
Ben böyle acı çekmek istemiyorum dersi bırakmak yada değiştirmek gibi bir şansım yok..
Hafta da 2 kez aynı dersi alıyoruz...

Nolur bana tavsiyeler verin.. Ben çok hoşlandım çocuktan ders çalışırken gezerken müzik dinlerken falan hep aklımda...
Şimdi burda olsaydı falan diye...
Nasıl kurtulabilirim... İçimi nasıl rahatlatabilirim... MAnevi olarak da...
Bir dönem boyunca sürekli göreceğim birisi..
Salı gününden sonra 3 gün toparlanamıyorum ders çalışamıyorum.... Sürekli aklımda o mutsuzluk üzüntü hali...

Nolur bana bir fikir, akıl verin... Sadece kafamdan atmak istiyorum

bence o sana bakıyoken sende ona bakmalısın.nası desem o bakıyoken snde bi 3-4 saniye bakıp sonra kafanı çevirmelisin belkide o da umutsuzdur senin ona bakmadığını istemediğini düşünüyodur.sigara kullanıyorsanız çakmak isteyebilirsin mesela.yada ders başlamadan önce ödev var mıydı ya diyebilirsin.yoklama kağıdı dolaşmıyor mu sınıfta?adını ordan öğrenip facebookdan kız arkadaşı olup olmadığını da bakabilirsin.bu bakışmayı küçük de olsa bişeyler yaparak ileri boyuta taşımak senin elinde biraz sen hiç bakmayıp pas vermezsen bir süre sonra bu bakışma unutulur gider...

bakmadığın halde 2 kere göz göze gelmeniz bariz senden hoşlandığını gösterir bence.göz göze gelmek anlamlı bir durum çünkü.yanlış anlaşılmak istemeyen adam bakmaz.zaten herkeste demiş bu çocuk senden hoşlanıyor diye.
yazdığın son cümleye göre ilişkiyi istemiyorsun gibi.öylese ne yapıp edip salı günkü derse girmeyeceksin.birinden aşırı derecede hoşlanabilirsin.aşıkta olabilirsinde bu sendeki etkisi pek hoş değil.kötü olmandan bahsediyorum.ne kadar hoşlansanda ve sinyaller alsanda kendini salma.ne yani çıksanız ve kavga etseniz durumun ne olacak bu halde.daha şimdiden böyle fena olmaya başlarsan ooo.helede olumlu durumlar varken.hem bu halin yüzüne ve tavırlarına yansıyacakdır.beklediğini hissetirmeden bekliyeceksin.kolay lokma konumuna düşme birde durduk yere.burada bir konu vardı.dershane hocama aşık oldum diye.orada bakışmışlar baya.sonra hocası laf atmış kıza.kızda ona.böyle böyle başlamışlardı.bu işler öyle aceleye gelmez.hem aslında bence geç olmasıda lehine.uzun süre hayatında biri olmadığını görmesi.ulaşıllmaz olduğun ve temiz aile kızı olduğunu vurgular.altını çizer.değerini artırır bence bak çocuğa bakışlarınıda çekme.içine düşecek gibi değil.ama kısada değil.bakışlarını yakalat..

kesinlikle yapman gereken bunlar.ne kadar basit aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…