Benden ev hanımı falan olmaazz...

Anam geçmiş de kadının eli yağ çöz olmuş da yıpranmış yok görümceleri balık sofrasına çağırmamışlar da tırı vırı yıllanmış konular....Öyle dürülüp gömülmelik birşey yok.
Benim daha güzel bi arşivim var.

valla ben 3 seneyi gecti burdayım daha hic aklıma bile gelmemisti millet cok meraklıydı eski konularımı yazmaya bende bi yazıyım dedim bakalım ne menem biseymiss cöpcü bası :))

valla ben 3 seneyi gecti burdayım daha hic aklıma bile gelmemisti millet cok meraklıydı eski konularımı yazmaya bende bi yazıyım dedim bakalım ne menem biseymiss cöpcü bası :))

Hastalığımı atlamışsın. Aslında ordan vurman gerekiyordu, yanlış konular seçmişsin.

kendi konunda ansaydın, bak seph sen bana bunu diyorsun ama sen kendi açtığın konularda böyle böyle demişsin deseydin, onda sorun yok.
ama bu yaptığın forum kurallarına aykırı, aykırı olmasının da gayet tahmin edilebilir bir sebebi var.
senin konuların hortlatıldı mı anlamadım ama genelde açtığın konularda eski konularındaki şeyler anılıyor.
e ünlüsün forumda, o kadarcık olsun bence.

pesssss ne gülünc bide bana ev islerini yapmıyorum diye gocunuyo kendisi bi presnse ya hem elestiriyel yazark hiche hos olmamıssın cnm bee ne güldüm yaaa ahahahaha bana ev kadını olmaz diyen kadına bak puhahahhahaahaa

Limoncu kimse sana ev kadını olamaz demiyor ki sen kendini o köle mertebesine layık görmüyorsun. Ayrıca seviyeyi öyle bir hızla Cennet Mahallesi'ne indirdin ki sana laf anlatmak için yırtınan bizlere bir kez daha acıdım.

Sanırım Seph gibi bir kadına da ancak bu kadar vurabilirsin. Tabii buna vurmak denirse.

Ben hep eldivensiz kullaniyorum eldivenle rahat edemiyorum hatta gecenlerde manikuru yeni yaptiktan sonra girismistim temizlige tirnak dipleri hassasti cayir cayir yandim ama cok surmuyo geciyor biriki gun gergin ve parlak ellerle gezdim benim.bir tanidigim haftada 4 litre camasir suyu kullaniyor ciplak elle hep elleri kipkirmizi devamli ve asiri gergin devamli kimyasallarda bulundurmamak lazim elleri tabi

Kizlar iki sene önceki temizlik konusu nasıl gündeme geldi. Limoncu ne alaka? Yahu neler oluyor? Is nerelere gelmisNe kaçırdım ben ya

Üşenmiyorum anlatıyorum. Limoncu hanım kendisini ev işlerine layık görmediği için eleştirdiğimizden ötürü sephora'ya " bana ev işi yapmıyor diyene bak kendisi de beceriksizmiş ahahah ahaha " demek istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…