- Konu Sahibi in vino veritas
-
Ama çok ayıp dertlenip buraya konu açıyoruz resmen belaltı vurup eskiyi deşiyosun veya bunu yapan çok var.. bu olay sırrımı verdiğim dostumun aramız bozulduktan sonra sırlarımı ortaya döküp saçmasına benziyo aynı o yüzden hiiiççç etik değil.. ayrıca necip fazıl ın bi lafı var ben geçmişimi dürdüm çöpe attım çöpü kurcalamak kuçuların işidir diye.. bunu hakaret amaçlı söylemedim laf böyle napim.. hem ben kibarcasını yazdım
in vino veritas gene mi ellerini mahvettin daha oncede yapmistin yazmaya gelmistim.
valla ben 3 seneyi gecti burdayım daha hic aklıma bile gelmemisti millet cok meraklıydı eski konularımı yazmaya bende bi yazıyım dedim bakalım ne menem biseymiss cöpcü bası :))Ama çok ayıp dertlenip buraya konu açıyoruz resmen belaltı vurup eskiyi deşiyosun veya bunu yapan çok var.. bu olay sırrımı verdiğim dostumun aramız bozulduktan sonra sırlarımı ortaya döküp saçmasına benziyo aynı o yüzden hiiiççç etik değil.. ayrıca necip fazıl ın bi lafı var ben geçmişimi dürdüm çöpe attım çöpü kurcalamak kuçuların işidir diye.. bunu hakaret amaçlı söylemedim laf böyle napim.. hem ben kibarcasını yazdım
Limoncunun ilk konusunun ilk mesajını yazmak gibi bir talihsizlikte bulunmuş sep
Isınma turu ordan başlamıştır limoncunun
Siyasette atışırız ama hani bir söz var ya Allah düşmanımın başına vermesin diye,limoncu o cinsten
saldırıyı yapan sensin kızım ben kimseyle böyle atısma yasamamYok yok sıkıntı yok. Saldırıya uğruyorum sadece.
valla ben 3 seneyi gecti burdayım daha hic aklıma bile gelmemisti millet cok meraklıydı eski konularımı yazmaya bende bi yazıyım dedim bakalım ne menem biseymiss cöpcü bası :))
Allah kurtarsın kardeşSiyaset ayrı burası ayrı...
valla ben 3 seneyi gecti burdayım daha hic aklıma bile gelmemisti millet cok meraklıydı eski konularımı yazmaya bende bi yazıyım dedim bakalım ne menem biseymiss cöpcü bası :))
hastalık hastasıyla ugrasmam ben...Hastalığımı atlamışsın. Aslında ordan vurman gerekiyordu, yanlış konular seçmişsin.
pesssss ne gülünc bide bana ev islerini yapmıyorum diye gocunuyo kendisi bi presnse ya hem elestiriyel yazark hiche hos olmamıssın cnm bee ne güldüm yaaa ahahahaha bana ev kadını olmaz diyen kadına bak puhahahhahaahaa
kendi konunda ansaydın, bak seph sen bana bunu diyorsun ama sen kendi açtığın konularda böyle böyle demişsin deseydin, onda sorun yok.
ama bu yaptığın forum kurallarına aykırı, aykırı olmasının da gayet tahmin edilebilir bir sebebi var.
senin konuların hortlatıldı mı anlamadım ama genelde açtığın konularda eski konularındaki şeyler anılıyor.
e ünlüsün forumda, o kadarcık olsun bence.
Kizlar iki sene önceki temizlik konusu nasıl gündeme geldi. Limoncu ne alaka? Yahu neler oluyor? Is nerelere gelmisNe kaçırdım ben ya
Dünya bir toz bulutuydu önceKizlar iki sene önceki temizlik konusu nasıl gündeme geldi. Limoncu ne alaka? Yahu neler oluyor? Is nerelere gelmisNe kaçırdım ben ya
Benim tek konum kahve içen bilgisayarımAy benim daha kocamın çok titiz olduğunu anlattığım konum var. Sıranı bekle güzelim.
Vay vaayy neler öğreniyorum böyle.. asıl yobazlık şu an yaptığın.. yazık sanaBide bu ilimoncu şahısı bütün kapalılara yobaz gerici dedi
Kibir iyi değil ilimoncuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?