- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Ah be limoncuişte sizi tiye alırrrrr böyle bilgisayar basında tutarım efeciklerr sizi....
Valla çok canım çekti zaten gebe gibi aşerip duruyomLokma olsa da yesek...
neden sadece sana mı özel sen ne zannediyosun toplamısım 3 kisiyi burda kendince dalga geciyon ama kendinde batıyon farkındasın
Düzelir. Lastikli taraflara gelince iki ucunu birleşti. Lastikli tarafları üçgen oluyor ya iç içe geçir. Birini diğerinin içine geçir diğer ucunuda aynı şekilde yap. Sonra gerisini normal 4 katlar. Uçları rahatsız etmeyecek patlaması kolay olacak, ama anlatamadım tabi :)))
sizi nasıl alıkoyuyorum ama madem öyle sizde yapın benim yaptıklarımı okuyoruz hepinizde kocam ailesine para yediriyo dısarı cıkarmıyıo yok söyle yok böyle ben bunların hicbirini yapmıyorum diye öfkeniz var cokta umrumda ben burda oldugum sürece yazıcam sizin yazdıklarınız beni gayeeeeeeeeeeeeeeeeeee ilgilendirmezzzzAh be limoncu
Çil çil altınların olsa kaç yazar
Ruhun fakir
Tiye almak böyle mi oluyor sizin oralarda?
Kendi fıkrasına kendi gülen gibisin
valla beni hicccccccccccc yaralamaz diger konudada yazdım ben siizn gibi icten pazarlıklı degilim eski konumarımda yazı yazanlar sizlerdiniz ne oldu sana mı dokundu bu elestiriyse buda elestırıValla şu konuyu hortlatana kadar seninle dalga geçmiyordum. Ciddi yazıyordum. Ama bir şeyleri görmüş olmalısın ki yazdıklarım dokundu böyle çocukça bişey yaptın. İyi bişey bence bu, görmeye başladın. İnan bana bu yaptığın beni yaralamaz, üzmez.
Karıştırıyon galiba sen.. şahsen benim eşim kazandığı parayı getirip elime verir.. bekarken gezmediğim kadar da gezdirmiştir beni.. yani gizli saklı alıp da zulaya atmıyorum kendi eliyle teslim ediyo kapişşsizi nasıl alıkoyuyorum ama madem öyle sizde yapın benim yaptıklarımı okuyoruz hepinizde kocam ailesine para yediriyo dısarı cıkarmıyıo yok söyle yok böyle ben bunların hicbirini yapmıyorum diye öfkeniz var cokta umrumda ben burda oldugum sürece yazıcam sizin yazdıklarınız beni gayeeeeeeeeeeeeeeeeeee ilgilendirmezzzz
Niye güldün?
valla beni hicccccccccccc yaralamaz diger konudada yazdım ben siizn gibi icten pazarlıklı degilim eski konumarımda yazı yazanlar sizlerdiniz ne oldu sana mı dokundu bu elestiriyse buda elestırı
Kötü niyetle değil canım bende senin gibi önce cevap yazdım sonra bi baktım konu 2.5 sene önce açılmış bi de ortada dönen muhabbet üstüste geldi.. gülesim geldi.. kırdıysam kusura bakma nolurNiye güldün?
Seni temin ederim beni sen tutmuyorsun limoncu
Malum bekarım ben, ev hanımı değilim ya, akşamları yatmıyorum, sabahları da kalkmıyorum. İşte beyle
Cıks Sep sus sen! Sicilini açtı işte gözümüzün önüne, bak daha eldivensiz temizlik yapılmayacağını bilmiyorsun!Yahu ne dokunacak bana? Kendi evimi temizlemişim neyi dokunsun?
Görümcelerimle anlaşmazlık yaşamışım, üzülmüşüm geçmiş gitmiş. Dünyadaki bütün görümceler benimkilere kurban olsun. Kuzenimle tartışmışım(konuyu hatırlamıyorum bile) ee nolmuş, kuzenim yine benim canım. Bunları ben yazdım limoncu, neden rahatsız etsin beni? Sen söyleyince neden üzüleyim? Akıl var mantık var.
Yoo ben konu takibi yapıyorum her gece zaten...sana ekstra zaman ayırmam mümkün değil ki...sizi nasıl alıkoyuyorum ama madem öyle sizde yapın benim yaptıklarımı okuyoruz hepinizde kocam ailesine para yediriyo dısarı cıkarmıyıo yok söyle yok böyle ben bunların hicbirini yapmıyorum diye öfkeniz var cokta umrumda ben burda oldugum sürece yazıcam sizin yazdıklarınız beni gayeeeeeeeeeeeeeeeeeee ilgilendirmezzzz
Ahahahahaha kahkaha attım :)))Yoo ben konu takibi yapıyorum her gece zaten...sana ekstra zaman ayırmam mümkün değil ki...
Kıskandırmak gibi olmasın ama az önce eşimin dışarı çıkma teklifini reddettim..yine kıskandırmak gibi olmasın da dişlerini fırçalıyor şimdi
Angela vallahi, ben birkaç defa maruz kaldım, hatta bir konusunda epey arka çıkmıştım biliyor musun? Asla asla dememek lazım.Şu an açıkçası beni limoncu tutuyor, çünkü biraz daha gülmek istiyorum
gelsin gelsin bence ilk engellenicek sensin beni engellesede olur senin gibi cart curtlara pay bırakıcak degiliz siz yazarken asalarken iyi biz yazınca tü kaka toplamıs eski tanıdıklardan 3 5 kisi beni yagmalıcaklar siz kimsiniz be he heyyyyytttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?