Benden ev hanımı falan olmaazz...

neden sadece sana mı özel sen ne zannediyosun toplamısım 3 kisiyi burda kendince dalga geciyon ama kendinde batıyon farkındasın

Valla şu konuyu hortlatana kadar seninle dalga geçmiyordum. Ciddi yazıyordum. Ama bir şeyleri görmüş olmalısın ki yazdıklarım dokundu böyle çocukça bişey yaptın. İyi bişey bence bu, görmeye başladın. İnan bana bu yaptığın beni yaralamaz, üzmez.

Ah be limoncu
Çil çil altınların olsa kaç yazar
Ruhun fakir
Tiye almak böyle mi oluyor sizin oralarda?
Kendi fıkrasına kendi gülen gibisin
sizi nasıl alıkoyuyorum ama madem öyle sizde yapın benim yaptıklarımı okuyoruz hepinizde kocam ailesine para yediriyo dısarı cıkarmıyıo yok söyle yok böyle ben bunların hicbirini yapmıyorum diye öfkeniz var cokta umrumda ben burda oldugum sürece yazıcam sizin yazdıklarınız beni gayeeeeeeeeeeeeeeeeeee ilgilendirmezzzz

valla beni hicccccccccccc yaralamaz diger konudada yazdım ben siizn gibi icten pazarlıklı degilim eski konumarımda yazı yazanlar sizlerdiniz ne oldu sana mı dokundu bu elestiriyse buda elestırı

limoncu28 bence senin taktik tutmadı ya, senin konu 2. sayfaya geriledi, kötü oldu.

ayrıca şaka bir yana, BDV de isen derdine çare arıyorsundur veya dertleşiyorsundur.
Seph bu konusu ile derdine çare bulmuş sanırım öncesinde.

senin konunda derdine çareler sunuldu ama hepsini reddettin, konunu açık bıraktın ve dertleşme gibi bir amacın da yoktu en başından beri zaten.

buraya genelde sana negatif yorum yazanlar yazıyor doğru, ama pozitif yorum yazan da vardı konunda gayet de.
seni sevmeyen çok forumda ama bazı kişiler de çok seviyor.
ama bu son yorumlar ve bel altı saldırılar kimsenin hoşuna gitmeyecek, bundan emin olabilirsin.

Karıştırıyon galiba sen.. şahsen benim eşim kazandığı parayı getirip elime verir.. bekarken gezmediğim kadar da gezdirmiştir beni.. yani gizli saklı alıp da zulaya atmıyorum kendi eliyle teslim ediyo kapişş

valla beni hicccccccccccc yaralamaz diger konudada yazdım ben siizn gibi icten pazarlıklı degilim eski konumarımda yazı yazanlar sizlerdiniz ne oldu sana mı dokundu bu elestiriyse buda elestırı

Yahu ne dokunacak bana? Kendi evimi temizlemişim neyi dokunsun?
Görümcelerimle anlaşmazlık yaşamışım, üzülmüşüm geçmiş gitmiş. Dünyadaki bütün görümceler benimkilere kurban olsun. Kuzenimle tartışmışım(konuyu hatırlamıyorum bile) ee nolmuş, kuzenim yine benim canım. Bunları ben yazdım limoncu, neden rahatsız etsin beni? Sen söyleyince neden üzüleyim? Akıl var mantık var.

Cıks Sep sus sen! Sicilini açtı işte gözümüzün önüne, bak daha eldivensiz temizlik yapılmayacağını bilmiyorsun! Dosyan kabarık, çok! Zavallı enişte bey Neler çekmiş, eşi eldiven takmayı bilmiyor daha

Yoo ben konu takibi yapıyorum her gece zaten...sana ekstra zaman ayırmam mümkün değil ki...
Kıskandırmak gibi olmasın ama az önce eşimin dışarı çıkma teklifini reddettim..yine kıskandırmak gibi olmasın da dişlerini fırçalıyor şimdi

Ahahahahaha kahkaha attım :)))
eşin de sende çok yaşa e mi

Sen kaynanandan haber ver Ayşenaz hanım.
Vallahi çok alem kızsın ya fenomen olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyorsun ekşiye bile düşebilirsin bu gidişle.

Puhahahaha iki saattir guluyorum ..
Ama limoncunun neden ozellikle sephoraya saldirdigini anlamadim ..
Bi de bu kiz asil asil yorum yapar kimseye satasmaz :)
Limoncu seni dogal buldugumu soylemistim
Ama sen utandirdin ya beni ..
Ilk isin egitimini tamamlamak olsun
Rica ederim ..
Cok avam hareketler bunlar ..
Davar dedigin kocan bile yapmaz bunlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…