- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi in vino veritas
-
adam gibi yazı yazana cevap veirrim bunlar bel altı vurursa hic acımam kısasa kısasPuhahahaha iki saattir guluyorum ..
Ama limoncunun neden ozellikle sephoraya saldirdigini anlamadim ..
Bi de bu kiz asil asil yorum yapar kimseye satasmaz :)
Limoncu seni dogal buldugumu soylemistim
Ama sen utandirdin ya beni ..
Ilk isin egitimini tamamlamak olsun
Rica ederim ..
Cok avam hareketler bunlar ..
Davar dedigin kocan bile yapmaz bunlari
Aminnn hep beraber :)Ahahahahaha kahkaha attım :)))
eşin de sende çok yaşa e mi
keh kehh kehhhh aman ne komık hanım ablaaaAllah aşkına biri bana eski konularımın beni nasıl üzeceğini anlatsın. Ya da bununla nasıl dalga geçilebildiğini. Benim aklım almıyor yine.
Kötü niyetle olmadığını anladım ama nedenini de anladım :) ilk konuyu okuyup yorumları okutuyorum okadar sayfayı nasıl okuyayımKötü niyetle değil canım bende senin gibi önce cevap yazdım sonra bi baktım konu 2.5 sene önce açılmış bi de ortada dönen muhabbet üstüste geldi.. gülesim geldi.. kırdıysam kusura bakma nolur
keh kehh kehhhh aman ne komık hanım ablaaa
Kötü niyetle olmadığını anladım ama nedenini de anladım :) ilk konuyu okuyup yorumları okutuyorum okadar sayfayı nasıl okuyayım)) ama fark ettim ki tartışma çıkmış. Tarihede dikkat etmedim :)))
Saf saf yorum yapmışsız :)))
Yoo ben konu takibi yapıyorum her gece zaten...sana ekstra zaman ayırmam mümkün değil ki...
Kıskandırmak gibi olmasın ama az önce eşimin dışarı çıkma teklifini reddettim..yine kıskandırmak gibi olmasın da dişlerini fırçalıyor şimdi
adam gibi yazı yazana cevap veirrim bunlar bel altı vurursa hic acımam kısasa kısas
bence iyi oku kim kime ne yazmısLimoncu zaten kendi konunda kıza o...u yakıştırması yaptığın için ban yiyeceksin. Var git yoluna, kız sana dava açmasın bir de. Bu konu da iyice çirkinleşmesin.
Evet bende de dün oldu büyük ihtimal aynı konu :)))herkesin başına en az bir kez gelmiştir :)
bugün nişanlından ayrıl dediğim bir üye, evlendik 6 ay oldu diye cevap döndü, e hayırlı olsun dedim
Ama çok ayıp dertlenip buraya konu açıyoruz resmen belaltı vurup eskiyi deşiyosun veya bunu yapan çok var.. bu olay sırrımı verdiğim dostumun aramız bozulduktan sonra sırlarımı ortaya döküp saçmasına benziyo aynı o yüzden hiiiççç etik değil.. ayrıca necip fazıl ın bi lafı var ben geçmişimi dürdüm çöpe attım çöpü kurcalamak kuçuların işidir diye.. bunu hakaret amaçlı söylemedim laf böyle napim.. hem ben kibarcasını yazdımadam gibi yazı yazana cevap veirrim bunlar bel altı vurursa hic acımam kısasa kısas
Limoncunun ilk konusunun ilk mesajını yazmak gibi bir talihsizlikte bulunmuş sepPuhahahaha iki saattir guluyorum ..
Ama limoncunun neden ozellikle sephoraya saldirdigini anlamadim ..
Bi de bu kiz asil asil yorum yapar kimseye satasmaz :)
Limoncu seni dogal buldugumu soylemistim
Ama sen utandirdin ya beni ..
Ilk isin egitimini tamamlamak olsun
Rica ederim ..
Cok avam hareketler bunlar ..
Davar dedigin kocan bile yapmaz bunlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?