Benden hoşlanıyor, ama açılamıyor

LadyYsm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
107
0
46
İstanbul
Kızlar merhaba..:1rolleyes:
Hoşlandığım, hatta aşık olduğum bir günümü bile onu düşünmeden geçiremediğim biri var..
Aynı okulda, farklı bölümlerdeyiz..
Bu çocukla ortak arkadaşımız var.. Onun sayesinde tanıştık.. Çocuğun ilk günden benden hoşlandığını anladım.. Her hareketiyle bakışlarıyla belli ediyordu çünkü.. ortak arkadaşımızla da benim hakkımda konuşmuş..
Sonra sonra bende ondan hoşlanmaya başladım, hatta aşık etti beni kendine..:kedi:
Ama ortada bir sorun var. Bu çocuk çok utangaç.. Bir yıl bana açılmasını bekledim ve hala da beklicem galiba..
ben sürekli farklı kişilerde fal baktıran biriyim.. Kime baktırdıysam hepsi aynı şeyleri söyledi.. Çocuğun açılmasını bekleme, ilk adımı senden bekliyor dediler..
Bunu farkediyorum zaten.. ama bende açılamam..eyvahedigeldismile Şöyle birşey de var.. Bu çocuk gerçekten çok yakışıklı.. boshayallersmile johnny deep in ta kendisi diyebiliriz.. abartmıyorum.. :1rolleyes: ve peşinde o kadar kız varki.. Duyduğuma göre bi kız gitmiş açılmış ona.. Ben senden hoşlanıyorum demiş.. Onu reddetmiş.. kız bunun önünde salya sümük ağlamış hatta topluma rezil etmiş çocuğu.. Ben bu duruma gelmek istemiyorum.. :1closedeyes: Hiç bana göre şeyler değil bunlar.. Onun peşinden koşmak istemiyorum.. Napmalıyım onu da bilmiyorum.. bana olan sevgisinden eminim.. O da anlamıştır benim onu sevdiğimi, ama olmuyor.. gelip söylemiyor.. neyi bekliyor bilmiyorum.. Bir yılımız böyle gitti bakışmalarla.. Şimdi okulumuz tekrar açılacak 10 gnüm var.. Bu yılda böyle geçerse ben kafayı yerim.. :1no2:
Akıl verin bana..:Saruboceq:

aman kardeshhh diyyiiiimmm sanaa, aman sen acilma!!!!!!
zaten anlamissin sana bos olmadigini, yakinlasabilirsin bence, ne bilyim ortak arkadaslariniz falan varmis, iyi iste, onlarla beraberken sohbet ortaminda laf atmak degilde, konuya dahil etme cabasi gosterebilirsin, AMA ONA SEN ILK ADIMI ATMA derim ....!! kendi gorusum tabi, anliyorum seni,,icin icine sigmiyorum, beraber olmak istiyorsun ....bide johnny deppe benzeme faktorude var , (amaninboww)
sen yinede agirdan al....madem sana bos degil dimi?? 1 sene bakismissiniz, bu yil bakmissin cesaretini toplamis sana acilmis , ay insalllahhh!!!!opuyorumnanaktan

Muhabbetiniz samimiyse eğer arada ufak şakalar yapıp tepkisini ölçebilirsin mesela. bi konu açılır tartışır yada ne biliym birbirinize ufak ufak kur yapıosanız mesala bizde sevgili gibi tartışıyoruz sanki diyebilrsin bu ve bunun gibi şeyler.. :) ya da bi kaç gün uzaklaş ondan bakma konuşma bakalım gelicek mi ?

Belki şöyle yapabilirsin onların bölümünün önünden geçerken saati sorabilirsin yada bölümde kayboldum... haoldumsmile sadece laf at bakalım konuşatukça anlaşabilirsin.
sadece konuşmak için bir bahane bul bakalım gerçekten utangaç mı yoksa sana karşı tamamen boş mu . Sen tanış ve konuş bakalım anlarsın konuşmaya başlayınca. Sonrası ona kalmış. İlk adım olmaz bu sen sadece ona seninle konuşması için bir fırsat vereceksin gerisi onun kabiliyetine kalmış. :kedi:

Hem erkeklerin utangaç olduğuna pek inanmıyorum hem de üniversitedeyse. İnşallh tahmin ettiğin gibi senden hoşlanıyordur. Umarım hayal kırıklığına uğramazsın.

Evet içim içime sığmıyor onu gördüğüm zaman.. Ondan nefret de ediyorum artık açılmıyor diye kızıyorum.. O da farketmiştir.. Onu gördüğümde gözlerimi çeviriyorum başka tarafa..mafoldumben
Bana karşı boş değil biliyorum.. Ama korkumda var, başka birini severse korkusu var.. :umursamaz:

Canım biz önceleri konuşuyorduk.. boshayallersmile Sonra nolduysa o geri adım attı.. Ben o zamanlar onunla arkadaş gibi konuşuyordum çünkü.. Ama konuşmamaya başlayınca onu o kadar özledim ki ben o zaman hoşlanmaya başladım.. :kedi:yanımdayken onun aşkını farkedemedim.. ve 6 aydır konuşmuyoruz.. Ortak arkadaşımla birlikte çok iyi anlaşıyorlar. Arkdaşım yanıma gelince o utanıp gidiyor.. Konuşmaya veya ona laf atmaya fırsat olmuyor..
Bana neden kızıp konuşmamaya başladı ilk önceleri anlamıyordum ama bunun anlamı sevgisinden olsa gerek.. Bilmiyorum ya biraz sabredicem yine böyle konuşmazsak nedenini sorucam öyle konuyu açarım galiba.. boshayallersmile

Bence bi mail at ya da daha romantik ol açıldığın bi mektup yaz..
hiç te bişey olmaz bakarsın güzel bi aşka başlarsınız,boşa geçirmişim zamanımı dersin...
üniv.yıllarında yapmadığım şey değil,çok ta güzel almıştım karşılığını:)))

Hem erkeklerin utangaç olduğuna pek inanmıyorum hem de üniversitedeyse. İnşallh tahmin ettiğin gibi senden hoşlanıyordur. Umarım hayal kırıklığına uğramazsın.

Canım bana olan sevgisinden ben eminim.. :) Çok belli ediyor çünkü..
Mesela okulda yemekhanede ben yemek sırasında erkek arkadaşlarımla konuşuyorum. o ortak arkadaşımızla oturup yemek yiyormuş görmemiştim onları.. arkadaşlarla yemeklerimizi aldık yer bakıyoruz her yer dolu kapılmış masalar.. Gözüm onların masasına gitti baktım bana bakıyor gözlerini bi kaçırması vardı ki beni oracıkta gülme krizine soktu..:roflol: Utandığını farkettim.. Bu ve buna benzer birsürü olay oluyor aramızda.. :)

Dediklerin mantıklı geldi.. Aslında ilk önce konuşmaya ve laf atmaya çabalamalıyım.. CADIARZU

Ne güzel cesaretin varmış..
İnan benimde cesaretim olsa açılırım.. Ama ona açılıp da onun eline koz geçmesini istemiyorum.. :1closedeyes:Yani beni her şekilde avucunda hissedebilir..

Sen açılma, hoşlanıyorsa o açılsın!

Evet, haklısınn.. Bu yüzden bir yıl bekledim açılsın istedim.. ama baktım iş daha da kötü oluyor.. Konuşmamaya başladık ama gözlerimiz konuşuyordu.. Artık sıkıldım dedim kendi kendime.. Seviyorsa gelsin söylesin.. ona da kafayı takmamaya çalıştım.. Ama olmuyor.. Sevgisinden çok eminim.. Kimse böyle belli edemez.. Göz göre göre de yaşayacağım güzel aşkı bitirmek istemiyorum..
Bunun için ilk önce konuşmaya çabalamak galiba.. boshayallersmile Umarım biran önce cesareti gelir..

Sevgisini belli eden insan bir şekilde açılır söylim. Ayrıca; kimsenin sevgisinden emin olma... Fazla da umutlanma, her sey düşündüklerinin tersi çıkarsa buna da hazır olmalısın. Ben sana umutsuz olda demiyorum, ama hayatta her seye hazırlamalı insan kendini ...

Benim de falcı geçmişim oldu, bir topikte değinmiştim... :kedi:

Onlar sizden aldığı enerjiyi, aklınızdan geçenleri size yansıtan bir ayna gibiler... Sizin aklınızdan geçen karşı tarafın utangaçlığı ve sizin adım atmanız gerektiğiyse falcı size bunu aynen söyleyecektir. Hele arada konuyu öyle bir hale getirip size utangaç olduğunu söylettiyse (bu konuda profesyoneldirler :jeyyar: ) duymak istediğinizin bu olduğunu anlamıştır. Zaten bir yıldır aşık olduğundan emin olduğunuz adam gelip açılmadıysa size göre tek seçenek kalıyor, ona "aşkını ilan ettirmek"... Fakat es geçtiğiniz bir nokta var sizin yakışıklı Johnny Depp'in önünde "salya sümük" ağlayan kız şehir efsanesi gibi geliyor kulağa... Zira ben utangaç bir delikanlıya aşkını ilan ederken ağlayıp reddedilen kız görmedim, genelde ukalaların, kızlara yüz verip sonra ortadan bırakanların başına geliyor o dediğiniz...

Yukarıda bahsettiğim "kızlara yeşil ışık yakan sonra geri adım atan" adam modeli tarif edilmiş gibi...

Size kızıp sonra da "büyük aşkına rağmen" 6 aydır konuşmayışını başlarda "aşkını fark edemeyişinize" sonra da sevgisine bağlamışsınız. akannehir Biraz daha sabedip konuşacakmışsınız ya, artık size sizi sevmediğini kendi bile söylese inanmaz ona da iyi tarafından bakar, "Sevgisini ifade edemiyor" dersiniz... şakkıdı

"Benzer olaylardan" kastınızı bilemeyiz ama bu anlattığınızdan "başlarda sizinle arası iyi olup sonra geri adım atan" 6 aydır sizinle (size göre sevgisinden) konuşmayı kesen adamın aşık olduğu anlamını çıkaramadım ben... :1closedeyes:

Erkekler uğraşmayı, elde etmeyi sever. Bir erkek karşı tarafı çekilmez, havalı, sadakatsiz,vs. bulmadıktan sonra eğer "ona aşıksa" asla sessiz kalmaz, eninde sonunda kendini ifade eder. Siz bırakın bu gayreti göstermeyişini, 6 aydır sizinle konuşmuyor oluşunu bile sevgisinden yaptığına inanıyorsunuz... Gerçekten aşık olan adam "Arkadaş olarak bari yakınında olayım yeter" diye düşünür ama dediğinize göre onu da yapmamış. Bunu yapan siz olmaya çalışıyorsunuz çünkü bir şeyler hisseden sizsiniz...

Tüm bu söylediklerimin ardından hala bir ilişki başlayacaksa aranızda adım atması gereken kişi netleşmiştir sanırım... Olaylara salt kalp gözüyle değil tarafsız bakmamız da gerekiyor... Aksi halde siz yanlış kişilerden medet umup yanılırken doğru insanların size yaklaşma ihtimalinden mahrum kalabilirsiniz... sengözlerimebaksanab

Umutlu_ol sana katılıyorum canım bende çok samimisiniz ama açılamıyo die düşündüm ve kesin konuusuyosn canım bu hayatta hıcbırsey kesın değil hele masum bakışmalar hiç değil.. bunlara aldanmamak lzım. mesela neden böyle yapıyo sen gelince ortamdan kaçıyo acaba seninle karşılaşmak istemiyo olabilir mi ? o kadar çok seven insan napar eder bi sekil konusmaya calısır. bence once bu davranıslarının sebebını ogrenn.. eskiisi giibi çok arkadaşça olmasada samimi muhabbetinizi kurmaya calıs.. ve ondan hoslandıgını kelimelerinde ayrıntılarda belli et.. bakalım yine kaçıcak mı ? sadece bakmakla mı yetinicek. onna göre tavır al.. ve sakın kendini kaptırma!! sen hepsinden değerlisin unutma

Sizle sevincimi paylaşmak için siteye girdim ki, bir de ne göreyim?.. :) Tepkilere bakın..

Umutlu_OL_ kardeşim ilişkide adım atması gereken kişi, adımını bugün attı.. Beni yakından tanımak istediğini söyledi..

Ben hislerimde yanılmam, başka bir erkekte görmedim sevgisini bu kadar belli eden ..

Bende biliyorum bazılarının kızları ele geçirmekten ne kadar büyük zevk aldığını ( kör değiliz görüyoruz, sağır değiliz duyuyoruz sengözlerimebaksanab ), ama her erkeği de aynı kefeye koymak ne kadar doğru bilemiyeceğim..

Yalnız şunu biliyorum, hoşlandığım kişi bahsettiğiniz erkeklerden çok çok farklı.

Sevgi ve saygı dolu forumlar diliyorum arkadaşlarım..

Bütün "Bekle, adım atma" diyenler adına beyan ederim...

Herkes istediğini duyma beklentisinde, ah bir de insan düşünebilen bir varlık olmasa... Farklı fikirler olmasa da görüşler fabrikasyon olsa...

Altını çizmişiz "aşıksa" sessiz kalmaz demişiz, "Tüm bu söylediklerimin ardından hala bir ilişki başlayacaksa aranızda adım atması gereken kişi netleşmiştir sanırım..." demişiz, daha ne kadar açık olunur, haklıymışım ki adımı atmış, sessiz kalmamış, 6 ay susup şimdi sizi tanımaya karar vermiş, ne güzel... şakkıdı

Ne kefesi, ne tepkisi... Genel konuşuyoruz, sizinkini teraziye koyup tartmıyoruz... :1closedeyes:

Bu forumda aşkından kör olan da var sağır olan da... Teselli duymak için de gelen var gerçeği duymak için de... Siz hangi grupsunuz bilemeyiz, dikkate değer bulup uzun uzun açıklamışız. İyi niyet bakan gözdedir. sengözlerimebaksanab

Yine de "hislerimde yanılmam" diye büyük konuşmayın da bir dahaki sefere 6 ay değil de 6 yıl susmaya kalkarsa kendinizi ifade edeceğiniz bir platform kalsın... Kimse kimseye düşman değil ki burada kötülüğünü istiyor olsun, olsa olsa farklı pencerelerden bakılır, siz de dilediğinize inanırsınız... "Hoşlandığım erkek bahsettiklerinizden çok farklı" diyecek kadar tanıdıysanız yanıldığımızı söylersiniz en fazla, bunu tepki olarak almak size garezimiz olduğu sanrısıdır ve komiktir... Görüşlere saygı duyulsun ki sevgi-saygı dolu forum dileğiniz anlam kazansın...

Evet uzuun uzuun ima ve sitem dolu açıklamalarda bulunmuşsunuz..
Son yazınızda da bu var..

Anladık, eğitimciymişsiniz, mantıklı kadınsınız vesselam.. ne güzel de cümlelerimi alıntı yapıp kendi cümlelerinizi savunuyorsunuz, ama

Mantık dolu yazılarınızla kargaşa yaratmak için, lütfen kendinizi bende, birde bu başlıkta denemeyin.. :1closedeyes:

Kargaşa yaratmak?

Bu forum ne benim "mantıklı yazılarıma" ne de dilediğini duymayınca gönül koyan genç kızlara yabancı... O nedenle ne yazdıklarımı sınamaya ne de kargaşaya lüzum var... Doğru söyleyen dokuz köyden kovulup onuncuya muhtar olur lakin ben eğitimcilik kariyerinden memnunum... Üstelik eğitimci olmasaydım da "Benden hoşlanıyor ama açılamıyor" diyecek kadar sevildiğini duymaya programlanmış birinin Johnny Depp'ininn "6 aylık küsmesine" uzak kalmakta sakınca görmeyişine bu kadar sıcak bakacağını ve gerçekleri duymaktan rahatsız olacağını anlardım(bunları uydurmuyoruz, siz yazmışsınız) ama insanları mutlu etmeye değil, fikrimizi söylemeye geliyoruz buraya...

Hani konu sonunda "Akıl verin bana..." yerine "hak verin bana" deseydiniz onu da yapan çıkardı... Biz fikrimizi sordunuz sandık bu cümleden hareketle...

İsterseniz karşılıklı konuşma olmasın da dileyen fikrini söyleyip bunun için yargılanmasın? Benim görüşüm de bu kabullenmeseniz de...

Herkes için hayırlısı...

Söylediğiniz gibi "sevgi-saygı dolu forumlar"...

Sizin dışınızda da "Sevgisinden emin olma" diyen var.. ama
Gördüğünüz üzere sizden başka kimseye tavır almışlığım yok.
Sizin üslubunuz beni gerdi.. :1closedeyes:

Öyle bir üslubunuz var ki ben herşeyi bilirim demiyorsunuz ama yazdığım şeyleri alıntı yapmalarınızla (sanki dünya sorunu ve bilimsel gerçek arıyorsunuz) , mimiklerinizle farketmeden de olsa kırıcılığınızla bunu açıkca belli ediyorsunuz..
Çok çok açık hemde..

"Biraz daha sabedip konuşacakmışsınız ya, artık size sizi sevmediğini kendi bile söylese inanmaz ona da iyi tarafından bakar, "Sevgisini ifade edemiyor" dersiniz... "

"Gerçekten aşık olan adam "Arkadaş olarak bari yakınında olayım yeter" diye düşünür ama dediğinize göre onu da yapmamış. Bunu yapan siz olmaya çalışıyorsunuz çünkü bir şeyler hisseden sizsiniz... " (mimik çokbilmişlik mimiği.. karşımdakinin beni sevmediğine emin olan eğitimcinin mimiği)

"Altını çizmişiz "aşıksa" sessiz kalmaz demişiz, "Tüm bu söylediklerimin ardından hala bir ilişki başlayacaksa aranızda adım atması gereken kişi netleşmiştir sanırım..." demişiz, daha ne kadar açık olunur, haklıymışım ki ( haklısınız, eğitimcisiniz çünkü.. ) adımı atmış, sessiz kalmamış, 6 ay susup şimdi sizi tanımaya karar vermiş, ne güzel... şakkıdı" (imalar, imalar :1rolleyes: Şimdi siz "bunda ne iması var, iyi niyet bakan gözdedir. diyip birde, sen gözlerime baksana bi benim mimiğini koyarsınız. )

"Yine de "hislerimde yanılmam" diye büyük konuşmayın da bir dahaki sefere 6 ay değil de 6 yıl susmaya kalkarsa kendinizi ifade edeceğiniz bir platform kalsın..." ( bu ne alaycı bakıştır? yine iyi niyet bakan gözdedir..sırnaşık şey)

"Görüşlere saygı duyulsun ki sevgi-saygı dolu forum dileğiniz anlam kazansın... " (Laf kalabalığından başka birşey değil bu yazınız, hani bana cevap olsun yeterli mantığında.)

"Doğru söyleyen ( çok doğrusunuz efendim, çünkü eğitimcisiniiz. :1closedeyes: ) dokuz köyden kovulup onuncuya muhtar olur lakin ben eğitimcilik kariyerinden memnunum...

"Üstelik eğitimci olmasaydım da "Benden hoşlanıyor ama açılamıyor" diyecek kadar sevildiğini duymaya programlanmış birinin Johnny Depp'ininn "6 aylık küsmesine" uzak kalmakta sakınca görmeyişine bu kadar sıcak bakacağını ve gerçekleri duymaktan rahatsız olacağını anlardım(bunları uydurmuyoruz, siz yazmışsınız) ama insanları mutlu etmeye değil, fikrimizi söylemeye geliyoruz buraya..."

Bakın işte ben bunu kastediyorum. Siz bu (altı çizili) üslupta olan cümlenizi şimdi açıkca yazdınız ama ben bu tavrınızı başlığa olan ilk yanıtınızdan anlamıştım. ve "tepkilere bakın" yazımı da bu yüzden yazmıştım. Görünüşe göre haksız da sayılmadım.:hooray: Çünkü johnny Depp kelimesini başlığa olan ilk yazımda belirttim. Son iki yazımda konuyla alakalı hiçbir gerçeklerden bahsetmedim, sizin üslubunuza yorum yaptım. Siz ise ilk başta yazmış olduğum yazıma karşı sürekli dökülme halindesiniz.. Tepkinizde açıkça belli. daha ne denir?
Ama siz yine "Ne kefesi, ne tepkisi... Genel konuşuyoruz, sizinkini teraziye koyup tartmıyoruz..." diyip şu mimiğide koyarsınız :1closedeyes:

"İnsanları mutlu etmeye... , ...gerçekleri duymaktan.. " derken hala neyden bahsediyorsunuz? :roflol:
Gerçekler herkesin bildiği gerçekler.. İlk adımı karşı tarafın atması gerektiğinde herkes hemfikir, bunun aksini söylemedim hiçbir yazımda.. Laf kalabalığı yapıyorsunuz..
Hangi gerçeğin aksini söyledim, üslubunuzu beğenmediğimi söylememden başka? Bana her zamanki gibi alıntılar mısınız? Yapamazsınız.. Çünkü öyle birşey yok.
Siz yazılarınızla kendinizi tatmin ediyorsunuz. a.s

Ben " beni seviyor mu söyleyin.. " diye bir başlık açmadım ki duymak istediğim şeyi sizden istiyeyim? Sevgisinden eminim, birlikte olduğumuz gerçeği bunu onaylıyor.

Şunu da alıntılamak isterim..
"Benzer olaylardan" kastınızı bilemeyiz ama bu anlattığınızdan "başlarda sizinle arası iyi olup sonra geri adım atan" 6 aydır sizinle (size göre sevgisinden) konuşmayı kesen adamın aşık olduğu anlamını çıkaramadım ben... :1closedeyes:"

Azıcık çıkarmaya çalışın, yapabilirsiniz..
Şu an birlikte olduğumuz neticesi size yardımcı olabilir..

Altı çizili olan yazıya yanıt veriyorum;
Maalesef burada haksız çıktınız, ona sordum sevgisindenmiş. :asigim:

Sonuç..
Bu durumda olan kızlar.. bayanlar..
Kendi iç sesinizi dinleyin.. İnanın yanılmayacaksınız..
Ben kendim gidip açılabilirdim de..
Birşey kaybetmezdim.. Kendim açılıp bu aşka 6 ay önce başlamış olabilirdim..
Sonuçta (şu an için) seviyor ve seviliyorum..
Kimseyi değil, kendinizi dinleyin.. Doğruyu siz biliyorsunuz..
Foruma bununla ilgili konu açıp,
Sevgisini yaşadığınız olaylardan çıkaramamış olanlara gereksiz üzülebilirsiniz.

Konum için yardımcı olmak isteyen herkese teşekkür ediyorum...
Konuyu açtım, 3 gün sonra karşı taraftan yanıt aldım..
Konuyu açmaya 3 gün sabretseydim keşke.. :1rolleyes:

Küçük hanım falcısını dinleseymiş keşke, onlar kadar "mantıklı" yorum yapamayız tabii... "Her şeyi bilirim" diyen onlar üstelik para kazanıyorlar, biz fikrimizi söylediğimizle kalıyoruz, "akıl verin" lafını teselli etme olarak almıyoruz, tabii umut vermeyene nimet yok... sositososito

Falcılar haklı çıkmış, kendimi yanılmış hissediyorum... kaydirigubbakcemile3 (Bir sonraki ilgisizlikten yakınılmasına kadar... Hoş artık adam terk etse bile söylemezler hem belki adam "sevgi"sinden terk etmiştir... sırnaşık şey )

Hanımefendi bir yastıkta kocayın, beni "sevgisinden" altı ay küsen adamın "açılıp kapanması, dış cephe kaplaması, yalıtımı" ilgilendirmiyor. Konu açarken böyle adamları şutlayan, umursamaz adamı umursamayanları da hesaba katacaksınız, sevdiğinden karşılık göremeyip "falcıya git, dilek ağacına bez bağla" diyenler dışındakilerin de bu forumu kullanmaya hakkı var değil mi? sengözlerimebaksanab

Sevgili saygılı forumlar dileğiniz de (salt cevap vermek için değil, hani bir aralar dileyip sonra gönül koymaya başladınız ya "fikrimize" ) "Ama beni seviyor!" diye ayağınızı yere vura vura bağırmanızla yalan oldu... Ben hakikaten mutluluk diledim size, inanıp inanmamak size kalmış artı böyle bir halin içinde yer alır mıyım; Asla... Bunu neden söylüyorum? Hani fikir sormuşsunuz ya, benim ruhum bakışlardan anlam çıkarma, kıskançlık yorumlamalarına yorulacak kadar başıboş değil, seven adam sahiplenir, çocuk gibi küsmeden arayı soğutmadan, bırakın da "biz" de böyle sevelim... zemuszemus

Artı Allah herkese bu adam gibi sevilmeyi nasip etsin, ne güzel güveniyor kızımız, emin, onca çaba sonucu bir aradalar, adam duvar olsa yine bir şeyler hissetmek durumunda kalır... Misal hayatımdaki insan beni 5-6 muhatap almasın yolda görsem tanımam, nerde bizde bunu sevgiye yoracak bakış... Böyle kız bulmuş adam da artık sevecek yahu ruhsuz değil ya... Mutluluk verilmez alınır sahi ,inanacaksın, yapacaksın, prensip sağlam...

Neyse....

Güzel, güneşli bir gün...

Canım ben bi erkek sevdikten sonra ne kadar utangaç olursa olsun açılmaya korkacağını sanmıyorum.
Sen seviyorsun o seviyor, engel olmadığı halde neden açılamıyor ki...bilmiyorumkismile
Ortak arkadaşlarınız aracılığıyla bişiler olsa bari.
Ama en olmadı duygularından eminsen sen açıl tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…