Yok canım ne rezili.Ben çok duyuyorum bunları, aksine hoşuma gidiyor keçi denilmesi..yerimseniben evet, bana sevgini belli etmiyordun dedi.. Şaşırdım kaldım.. oysaki deli gibi seviyorum yani:asigim: ama bazen şunu da yapıyordum, hani neden gelip söylemiyor artık sinir oluyorum yüz vermcem diyordum.. Bna baktığını gördüğümde gözlerimi çeviriyordum.. Ama onun bana bir bakışı vardı, 8 saniye kadar gözlerimin içine bakardı.. opuyorumnanaktan Sevip sevilmek çok güzel birşey..
Etrafındaki güzel kızları hiç takma.. Benim ki de johnny Deep misali peşinden güzel kız eksik olmuyor..Hiçbirini kıskanmıyordum, şimdi de kıskanmıyorum, çünkü O benim.. :hooray:
Beni beğenmez, etrafındaki güzel kızları bırakıp bana mı bakıcak diye düşünme sakın.. :)
Ben normalde kendimi beğenmem, o bana dünya güzelisin der.. :asigim::kedi:
Gerçi herkes tarafndan beğenilirim ama onun tarafından beğenilmek çok güzel birşey..
Canım senin de anlattıklarına göre o kişi gerçekten insanın duygularıyla oynayacak biriymiş gibi durmuyor.. Sana şunu söyliyim, kendimde oğlağım bu yüzden fikir sahibiyim.. ve o kişi seni sevmiyorsa sana ümit vermez.. gerçekten.. senin onu sevdiğini anlamışsa akabinde sana merhametli sevgi dolu yaklaşıyorsa, boş değil demektir..
Bence doğru zamanı bekliyor olabilir..
Babası vefat etmiş bir oğlak erkeği o canım..
Azçok tanımışsındır zaten kendinde söylüyorsun biz ailemize düşkün insanlarız.. yerimseniben O biriyle birlikte olacaksa evliliği düşündüğü biriyle birlikte olacaktır..çıktığı kız sayısı bir elin parmaklaryla sayılabilecek kadar azdır..(Benim hayatıma giren 2. erkek şu an hoşlandığım kişi ) evliliği düşündüğü kız, ailesine yakışan, kendi annesinin anlaşabileceği bir gelin olsun ister.. Bunu herkes ister ama oğlaklar ayrı bir ister canım.. Bende kendi hoşlandığım çocukta bu özellikleri aradım.. Sürekli fal baktırdım.. benim için doğru br insan mıdır diye.. :) Herkes de onayladı.. Fala birlikte gidip, sevgilileri onaylanmayan arkadaşlarım da oldu.:roflol: uzun ve sonu evliliğe gitmeyen bir ilişkiye ben hiç başlamıyorum bile.. :)
ki senin hoşlandığın kişi babası olmayan, kız kardeşlerine abilik, babalık yapan bir insan..
o birlikte olacağı insanda neler istemez ki.. a.s
Senin için dua edicem, umarım en yakın zamanda dileğin gerçekleşir canım..
kızlar oğlak çook zor biri ve ben hep oğlağa denk geliyorum. neden acaba?:)))
Demekki yüz vermedigin zamanlar varsa belli etmedigini düsünmesi normal canim. O bakislar yok muu delikafadulden sevmek sevilmek gercekten güzel. ben bu hissi sadece bir kez yasadim daha önce, ilk sevgilimdi. sonra sevdicegim olmadi, nasip olursa bahsini ettigimiz kisi olacak..Bende aynen, evlilige yönelik birsey olmazsa, hic olmasin diyorum yillardir. Mesela, asla olmayacak huylari olan biriyle daha fazla tanismadim hic,artik 20leri astim, 30á yaklasiyorum, aile kurma niyetinde olmayan biriyle zaman harcamak istemiyorum. öyle biriyle olacagima, yalniz olmayi tercih ettim hep. Ama su bir gercek, flirt konusunda biraz kötüyüm. Ve cok zor begeniyorumAma cok güzel bir kizda degilim, bu konuda biraz cekimser olabilirim. Gerci seven insan güzel görür, kimi olursa. Onun icin dedigin gibi takmiyacagim etrafindaki güzelleri. Kiskancliktan cok tedirginlik benimkisi, acaba begeniyor mu begenmiyor mu gibi.. ama bana bi kere yazisirken havadan sudan, "tatli kizsin" dedi facede ve kacti hemen ardindan.. yani beni igrenc bulsa bunu demez dimi guclubacismile
Ama bunun ve ofisimde ziyaret etmesinin disinda bir ümit vermedi aslinda bana. Güler yüzlü, kibar biri genellikle zaten. Ümit olarak algilamadim normal yazismalarimizi. Sanirim emin degil ve cevresindeki gelin adaylarini izliyor sadece su anda. izlesin bakalim, nasipse zaten olur birsekilde dimi :) Olursa, ciddiyetinden süphem yok, dedigin gibi evin erkegi o artik ve hayatin icinde olan biri ve yeri geldiginde sakaci olsada ciddi, olgun biri.
Dua ettigin icin cok tesekkür ederim canim. Oglak burcundan birinden bu güzel sözleri duymak cok iyi geldi... Gelismeler olursa yazicam
kızlar oğlak çook zor biri ve ben hep oğlağa denk geliyorum. neden acaba?:)))
oğlak düşündü taşındı adımını attı diyelim, siz de size çektirdiği o kötü ve mesafeli günlerin cezası olarak yakınlaşma taleplerini geri çevirdiniz nazikçe. ne yapar? hadi oğlaklar cevap veriinnnnnnn!!!(
Oglaklarda ilginc bir cekim var, ben yeni farkettim. ama fena farkettim :) ama hep zordan hoslanmisimdir, cok yagci erkeklere hic ilgim olmamistir.. oglaklar gizemli ve hoslar, garip bir halleri var..
Haberdar et mutlaka.. :)
Nasıl yani anlayamadım..:1shok:
Sen seviyorsun, sana açılmadı ne zamandır diye açıldığın da da ceza olarak onu geri çeviriyorsun.. ?:uhm:
Ben oğlağım, ben olsam bir daha seni rahatsız etmezdim..
Çok sevsem bile..
Ben mesela şu an birlikte olduğum insana gidip kendim açılsaydım, ve tarafından beni sevdiği halde reddedilseydim.. Bir daha yüzüne asla bakmazdım..Ne hali varsa görürdü..
Birde öyle birşey ki, oğlaklara duygusuz derler bende hep benden duygulusu yok derim..
Ama reddedildiğimde bir defa gözyaşı dökerim.. çok severek ayrıldığım sevgilimin arkasından da bir defa ağladım.. daha fazlası olmuyor.. Çünkü çok çabuk nefretimi kazanıyor..
Sildiğimiz zaman tam sileriz yani, geri dönüşü olmaksızın..yerimseniben
oğlağın kızı erkeği farketmiyor.. :1rolleyes:
evet çok fazla akrizmatik ve soğuk davranıyorlar. bir yandan da senin etkilenip etkilenmediğini kendilerine göre ölçme yöntemleri var. ama çok ayrıntıcı düşünüyorlar ve ateş burcu olarak onalrı hiç çekemiyorum, sabır sabır bir yere kadar.
galiba burclarin en zoru oglak burcu :) ama iste belki de ondandir cekim gücleri, bilemiyorum CADIARZU
öyleymiş. Allah korusun insanı kanser eden burçmuş bu oğlaklar . :)) sen neler yaşadın oğlakla?
ayrıca konu sahibi arkadaşın sevgilisi oğlak olsaydı bu başlık sevgilisine çok uygun olurdu. uyurken bile düşünmekten kafa kalmıyor tabi oğlaklarda.
öyleymiş. Allah korusun insanı kanser eden burçmuş bu oğlaklar . :)) sen neler yaşadın oğlakla?
ayyy bi de arkada gözleri var. her şeyden haberleri oluyor.
QUOTE]
bu olayi bende farkettim, anlamiyorum nasil bir sezidir bu..
Bide "benimki" cok hizli hareket ediyor, hepsi mi öyle acaba ? Konusmasi, yürüyüsü falan heyecanli bi tip :) coskun biraz delikafadulden
evet yayda ateş grubu.
oğlak toprak grubu ateşi söndürür derler toprak o yüzden ateşe uygun değil sanırımhemde ikizler oğlakal hayatta anlaşamaz
ben iki kendimle yani yükselenimle bile ters düşüyorum artık ötesini düşünemiyorum
O halde Oglak Toprak, Akrep su olduguna göre anlasma ihtimalimiz daha yüksek dimii hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?