Benden hoşlanıyor, ama açılamıyor

Ne güzel cesaretin varmış..
İnan benimde cesaretim olsa açılırım.. Ama ona açılıp da onun eline koz geçmesini istemiyorum.. :1closedeyes:Yani beni her şekilde avucunda hissedebilir..

Evet, haklısınn.. Bu yüzden bir yıl bekledim açılsın istedim.. ama baktım iş daha da kötü oluyor.. Konuşmamaya başladık ama gözlerimiz konuşuyordu.. Artık sıkıldım dedim kendi kendime.. Seviyorsa gelsin söylesin.. ona da kafayı takmamaya çalıştım.. Ama olmuyor.. Sevgisinden çok eminim.. Kimse böyle belli edemez.. Göz göre göre de yaşayacağım güzel aşkı bitirmek istemiyorum..
Bunun için ilk önce konuşmaya çabalamak galiba.. boshayallersmile Umarım biran önce cesareti gelir..

Kesnilikle sen açılma o açılsın burada ona görev düşüyor. ama açılması için kapıları açık tut. görüşme imkanı falan yarat ama sakın sen açılma

kizlar..

görüsme olayini bakariz gibi gecistirmistim, bugün bana yine yazmis, ne zaman kahve icecegiz diye. bilmem fikrin varmi dedim, sonra o ladies first dedi, ben de dedim, su an bi fikrim yok buyur monsieur, oda yok ben sana uyum saglamaliyim sonucta senden daha cok imkanim var dedi. simdi de simdi bulusalim dedi, ben isteydim ve patron vardi cikamazdim.o ben sana uymaliyim demesi hosuma gitti. sonra bir zaman söyledim, malesef olmaz baska bir zaman söylesene dedi bende söyledim, haftaici olmaz dedi. simdi ben ne yazmaliyim sizce? yani teklifi hosuma gidiyor ama zor duruma düsmek te istemiyorum. helede asagilanmak.. hem ilgimin oldugunu hissettirmek hemde dur orda demek istiyorum nasil yazayim ne yazayim sasirdim

delikafadulden
kizlar..

görüsme olayini bakariz gibi gecistirmistim, bugün bana yine yazmis, ne zaman kahve icecegiz diye. bilmem fikrin varmi dedim, sonra o ladies first dedi, ben de dedim, su an bi fikrim yok buyur monsieur, oda yok ben sana uyum saglamaliyim sonucta senden daha cok imkanim var dedi. simdi de simdi bulusalim dedi, ben isteydim ve patron vardi cikamazdim.o ben sana uymaliyim demesi hosuma gitti. sonra bir zaman söyledim, malesef olmaz baska bir zaman söylesene dedi bende söyledim, haftaici olmaz dedi. simdi ben ne yazmaliyim sizce? yani teklifi hosuma gidiyor ama zor duruma düsmek te istemiyorum. helede asagilanmak.. hem ilgimin oldugunu hissettirmek hemde dur orda demek istiyorum nasil yazayim ne yazayim sasirdim

acik yardim arkadaslar

kizlar..

asssla yazma ona. asla. nokta. a.s

hic tepki verme diyosun ? "yanlis cevap" desem?

bence deme öyle, cıvıtır. gerek yok bence. görüşme saatimiz sana bağlı diyen adam böyle yapmaz. kesinlikle yapmaz emin ol. tepkisiz kalmak da onun istemeyeceği bir şeydir. bu aşamadan sonra görüşme ayarlamaya kalkabilir. ama sonrasında ilişkiniz gene bir ileri iki geri devam eder.

bu adam senin onun peşine düştüğünü sanıyor.

bence deme öyle, cıvıtır. gerek yok bence. görüşme saatimiz sana bağlı diyen adam böyle yapmaz. kesinlikle yapmaz emin ol. tepkisiz kalmak da onun istemeyeceği bir şeydir. bu aşamadan sonra görüşme ayarlamaya kalkabilir. ama sonrasında ilişkiniz gene bir ileri iki geri devam eder.

bu adam senin onun peşine düştüğünü sanıyor.

cevapsiz birakmak huyum degildir bana ters geliyor. ama öte yandan ne yazsam bir tepki gelecektir veya karsit soru. "sansimiza küselim" dersem de (o bana bi kere demisti ya) niye senin elinde gibi bisey derseyine ayni noktada olurum diye korkuyorum. bide su var, simdi saysam ona hani bu ne be, ilgilenen adam böylemi yapar gibisinden, yanlis olur. sonucta biz "uzaktan arkadas"ken arada yazisiyoruz ve görüsmek istedigini söyledi. ama cok isteyen kisi böyle davranmaz ki dimi. ne yapsam yanlis olur sanki.

aynen öyle düsünüyor belliki :(

Back
X