Benden hoşlanıyor, ama açılamıyor

yüksek canım yüksek..
Hatta sana şöyle söyliyim..
O toprak olarak kurudukça sen sulayacaksın..:1:
Sende hayat bulacak diyebilirim.

:asigim:

opuyorumnanaktan ne güzel sositososito ben o topragi sularim yaaa bana muhtac olsun oley :D mükafati belki bir gün bir cicek olur :asigim:

Kızlar merhaba..:1rolleyes:
Hoşlandığım, hatta aşık olduğum bir günümü bile onu düşünmeden geçiremediğim biri var..
Aynı okulda, farklı bölümlerdeyiz..
Bu çocukla ortak arkadaşımız var.. Onun sayesinde tanıştık.. Çocuğun ilk günden benden hoşlandığını anladım.. Her hareketiyle bakışlarıyla belli ediyordu çünkü.. ortak arkadaşımızla da benim hakkımda konuşmuş..
Sonra sonra bende ondan hoşlanmaya başladım, hatta aşık etti beni kendine..:kedi:
Ama ortada bir sorun var. Bu çocuk çok utangaç.. Bir yıl bana açılmasını bekledim ve hala da beklicem galiba..
ben sürekli farklı kişilerde fal baktıran biriyim.. Kime baktırdıysam hepsi aynı şeyleri söyledi.. Çocuğun açılmasını bekleme, ilk adımı senden bekliyor dediler..
Bunu farkediyorum zaten.. ama bende açılamam..eyvahedigeldismile Şöyle birşey de var.. Bu çocuk gerçekten çok yakışıklı.. boshayallersmile johnny deep in ta kendisi diyebiliriz.. abartmıyorum.. :1rolleyes: ve peşinde o kadar kız varki.. Duyduğuma göre bi kız gitmiş açılmış ona.. Ben senden hoşlanıyorum demiş.. Onu reddetmiş.. kız bunun önünde salya sümük ağlamış hatta topluma rezil etmiş çocuğu.. Ben bu duruma gelmek istemiyorum.. :1closedeyes: Hiç bana göre şeyler değil bunlar.. Onun peşinden koşmak istemiyorum.. Napmalıyım onu da bilmiyorum.. bana olan sevgisinden eminim.. O da anlamıştır benim onu sevdiğimi, ama olmuyor.. gelip söylemiyor.. neyi bekliyor bilmiyorum.. Bir yılımız böyle gitti bakışmalarla.. Şimdi okulumuz tekrar açılacak 10 gnüm var.. Bu yılda böyle geçerse ben kafayı yerim.. :1no2:
Akıl verin bana..:Saruboceq:

bir yıl olmuş adam açılmamış bundan sonra hayatta bişey söylemez emin ol....yok öyle utangaçlık masalları vsvs...gerçekten seninle olmak isteseydi çoktan sevgiliydiniz....34 yaşındayım birsürü şey gördüm bunu aksini hiç görmedim....erkek istediği zaman kesinlikle 1 yıl beklemez....

bir yıl olmuş adam açılmamış bundan sonra hayatta bişey söylemez emin ol....yok öyle utangaçlık masalları vsvs...gerçekten seninle olmak isteseydi çoktan sevgiliydiniz....34 yaşındayım birsürü şey gördüm bunu aksini hiç görmedim....erkek istediği zaman kesinlikle 1 yıl beklemez....

:1:

zaten sevgililer :kahve:

:1:

zaten sevgililer :kahve:

:asigim::1hug:

ay ben yine yaptım yapmiicam dediğim şeyi....çok utandım ama şimdi :kedi:

Sorun değil ablacım..kaydirigubbakcemile3
Herkes öyle diyordu.. Bundan sonra açılmaz 1 yıl boşuna bekledin sen diyorlardı..
Ama tersi oldu işte.. Şu an çok mutluyum.. Diliyorum herkes sevdiğine kavuşsun..
Mutlu mutlu yaşayalım.. Çok güzel sevmek sevilmek..opuyorumnanaktan
Bu arada ben 20 yaşımdayım.. birlikte olduğum insan da 20..
Onun hayatına giren ilk kişiymişim ki utangaçlığından da bu belli oluyordu zaten..
Hani şöyle 3, 5 çıktığı kız olsaydı hayatında 1 yıl değil bin yıl bekleseydim açılmazdı yani..:1: utangaç o yüzden açılamıyor diyemezdim o zaman..
Hiçbirşey bilinmez ablacım.. Olmayacak dediğimiz şey yeri geliyor pat diye oluyor..
Ben onu face ime ekledim, o sonra cesaret bulup konuştu..a.s
Eklemeseydim yine konuşacağı yoktu..

Mutluluğunuz daim olsun...

Son düzenleme:
:asigim::1hug:

Sorun değil ablacım..kaydirigubbakcemile3
Herkes öyle diyordu.. Bundan sonra açılmaz 1 yıl boşuna bekledin sen diyorlardı..
Ama tersi oldu işte.. Şu an çok mutluyum.. Diliyorum herkes sevdiğine kavuşsun..
Mutlu mutlu yaşayalım.. Çok güzel sevmek sevilmek..opuyorumnanaktan
Bu arada ben 20 yaşımdayım.. birlikte olduğum insan da 20..
Onun hayatına giren ilk kişiymişim ki utangaçlığından da bu belli oluyordu zaten..
Hani şöyle 3, 5 çıktığı kız olsaydı hayatında 1 yıl değil bin yıl bekleseydim açılmazdı yani..:1: utangaç o yüzden açılamıyor diyemezdim o zaman..
Hiçbirşey bilinmez ablacım.. Olmayacak dediğimiz şey yeri geliyor pat diye oluyor..
Ben onu face ime ekledim, o sonra cesaret bulup konuştu..a.s
Eklemeseydim yine konuşacağı yoktu..

doğru diyorsun canım olacakları kimse bilemez aslında...ne güzel olmuş...ve bu şekilde mutlu olan nadir insanlardan olmuşsun... umarım sonuna kadar olur hep mutlu olursun....zemuszemus

evet yayda ateş grubu.
oğlak toprak grubu ateşi söndürür derler toprak o yüzden ateşe uygun değil sanırım :D hemde ikizler oğlakal hayatta anlaşamaz :D
ben iki kendimle yani yükselenimle bile ters düşüyorum artık ötesini düşünemiyorum :D

ateş toprağın üstünde iyi yanıyormuş. tabi toprağın ateşi söndürme potansiyeli de çok fazla. :))) ki gördüm yani hoşlansan da söndürebiliyorlar çok güzel.

Son düzenleme:
:roflol:
Uyurken demeyelim, dinleniyoruz o arada.. :1rolleyes:
Oğlaklarla aran yok galiba, oysa ben yaylarla çok iyi anlaşırım..
Ama balıklardan çekerim.. :kızgın:
Balık erkeği çok değişken bir burç, anlaşabilmek zor.. İlk günler biraz engebeli gidiyor ilişkimiz.. :1:
Bana karşı biraz uzaksın diyor.. delikafadulden

sen faceden ekledin o konuştu çıkalım mı dedi? napıyosunuz şimdi? çıkıyo musunuz? hani çocuk utangaçmış ya, bana karşı uzaksın filan... iyi bari yani laf edebiliyor. :))

ille açılman mı lazım, bi yere davet et, zaten bir şeyler olacağı varsa olur ve cesaretini toplar.

Mutluluğunuz daim olsun...
Teşekkür ederim.. :)
sonu güzel olsun kardeşşşş sonu güzel olsun . alkisalkisalkis
Umarım öyle olur canım..:1rolleyes:
doğru diyorsun canım olacakları kimse bilemez aslında...ne güzel olmuş...ve bu şekilde mutlu olan nadir insanlardan olmuşsun... umarım sonuna kadar olur hep mutlu olursun....zemuszemus
belli ki nadir insanlardanım ablacım..
Baksana inanmayıp salak saçma mesaj atanlar var başlığa..
Neyse alıştık artık..:1:
Dediğin gibi uzun sürer umarım bu ilişki..
Sonunu düşünüp, acaba evlilik de olur mu diye hareket etmek şimdi biraz saçma geliyor.. :) Ama umarım uzun olur umarımmm
ille açılman mı lazım, bi yere davet et, zaten bir şeyler olacağı varsa olur ve cesaretini toplar.
Evet haklısın tabiki..
Zaten, bende öyle yapmış bulundum.. :)
Direkt açılmadım.. Açılıcam desem bile bende de cesaret yoktu ki nereye açılıyorum.. :1:
Uzun zamandır görüşmüyorduk.. okulumz tatile girdiğinden itibaren.. Benim face im yoktu. vardı kapatmıştım okulun kapanmasıyla. tekrar açtım.. Onunla ortak arkadaşlarımız da çok.. ekledim hemen. :1hug: özlediğini belirttiği bir mesaj attı.. tatil ona cesaret getirmiş. kaydirigubbakcemile3

ateş toprağın üstünde iyi yanıyormuş. tabi toprağın ateşi söndürme potansiyeli de çok fazla. :))) ki gördüm yani hoşlansan da söndürebiliyorlar çok güzel.

kaydirigubbakcemile3

hava ve toprak ise birbirini etkilemiyor galiba :))). Ben hava-toprak , oda su-toprak olunca . o çamur oluyor :))) ...ben sadece rüzgar benzeri birşey oluyorum :)))
opuyorumnanaktan

Toprak suyu tutamazsa kurumu çatlağı da olabilir. toprak üzerinde oluşan büyük çatlaklar yada suyun buharlaşıp gitmesi ihtimalid eyüksek. Umarım toprak suyu emer ve sürekli suya ihtiyaç duyar. Suda duragan kalmaz :d dalgalanma yapmaz :)

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3 alemsin..

Vicik vicik camur olmamiza gerek yok canim, cok sulayinca disari tasar, baska sulara kacabiler istemiyorum öylee :) Ben ona gerektigi kadar sevgi sunarim:utangac:

sen gerektiği kadar sunarsın sevgili toprağın kil olur emmez sünger olur hemenemer az geldi der. oy oy. kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

hava ve toprak ise birbirini etkilemiyor galiba :))). Ben hava-toprak , oda su-toprak olunca . o çamur oluyor :))) ...ben sadece rüzgar benzeri birşey oluyorum :)))
opuyorumnanaktan

Toprak suyu tutamazsa kurumu çatlağı da olabilir. toprak üzerinde oluşan büyük çatlaklar yada suyun buharlaşıp gitmesi ihtimalid eyüksek. Umarım toprak suyu emer ve sürekli suya ihtiyaç duyar. Suda duragan kalmaz :d dalgalanma yapmaz :)

hava toprağı havalandırıyor, toprak havaya bakteri mikrop filan sunuyodur. sempatiksalakcinni

Kizlar bi sorunum var! Benim Bay Oglak beni ne zaman ziyaret edeceksin diye sordu (isyerinde) bende önce sen iadeyi ziyaretini yap dedim falan. o da senin is saatlerinle benimkiler uymuyor, is disinda bulusalim dedi. ama bende cikma sorunu var. annemler bu konuda cok tutucu ve bi yere ciktigimda habire arar, o kadar gicik eder ki artik arkadaslarimla bile görüsmez oldum, ki cogu zaten evlendi görüsmek istesemde olmuyor, simdi pat diye cikmam zor, ama ikinci reddedisimn olur, kaderimize mi küselim yoksa diyor yaaaa .. yardim ediiin caresizim

Back
X