Benden hoşlanıyor, ama açılamıyor

Kizlar bi sorunum var! Benim Bay Oglak beni ne zaman ziyaret edeceksin diye sordu (isyerinde) bende önce sen iadeyi ziyaretini yap dedim falan. o da senin is saatlerinle benimkiler uymuyor, is disinda bulusalim dedi. ama bende cikma sorunu var. annemler bu konuda cok tutucu ve bi yere ciktigimda habire arar, o kadar gicik eder ki artik arkadaslarimla bile görüsmez oldum, ki cogu zaten evlendi görüsmek istesemde olmuyor, simdi pat diye cikmam zor, ama ikinci reddedisimn olur, kaderimize mi küselim yoksa diyor yaaaa .. yardim ediiin caresizim

saatleriniz uymuyorsa senden nasıl bekliyor ona gitmeni? tipik oğlak "gel" demiş. ilk işleri gel demek, geleyim yok hiç bunlarda. ::))

kaderimizde mi küselim ne demek? olursa olur olmazsa olmaz mı demek???

saatleriniz uymuyorsa senden nasıl bekliyor ona gitmeni? tipik oğlak "gel" demiş. ilk işleri gel demek, geleyim yok hiç bunlarda. ::))

kaderimizde mi küselim ne demek? olursa olur olmazsa olmaz mı demek???

simdi olay su, daha önce merakli oldugu icin beni ofisimde ziyaret etti, cok sasirmistim. Sonra bi kere daha gelmis, ama o an ben yokmusum. Bunu bana yazdi ve cok kez benimde onu ziyaret etmemi istedi. bende yaptim, gittim yanina cok zorlandim ama yoldan 4 kez döndüm, heyecandan ölüyordum.. mesajlasirken bi kere beni dondurma yemeye davet etsene falan dedi, bende dedim asil sen beni davet et bayanssulusmile derken, ben demistim madem öyle bi ögle tatilinde yiyelim dondurmayi. yok efendim olmaz su bu, iskolik zaten, hala ögle tatilinin zamanini bilmiyorum. aksama bulusalim dedi. bende dedim aksama da bende olmaz annem babam aksamlari dondurma yedirmez dedim sakayla birlikte. o da sansimiza mi küselim ne falan demisti. simdi böyle diyor. aslinda bir adim gitmek istiyorum ama nasil gidicem sasirdim. ne yapsam yaaa

Burda iş ortamı çok önemli özel sektörde öğle yemeğini nasıl ayarlıyor ?zaten iş arasında yapmazlar işkolikler. :@ hemen alışmışlar akşama görüşelim demeye ...
bence sende ona şöyle diyebilirsin " ben seni burda şu saatte bekleyeceğim. gelirsen görüşürz gelmezsen buna yapabileceğim bir şey yok. "
Biraz tehtit vari olur ama hiç değilse sana bir açıkalam yapar. iş yerinden izin alır sonuçta :D
Sonuçta oda haklı sende onu iş yerinde ziyaret etsen güzel olur. :)
İş oratmını gör arkadaşlarını gör. arkadaşları ona naısl davranıyor. Bu senin onu tanıman için bir fırsat olur.:))
bırak o seninle ilgili ne düşünürse düşünsün senin onunla ilgili ne düşündüğün önemli :)))))

Son düzenleme:
Burda iş ortamı çok önemli özel sektörde öğle yemeğini nasıl ayarlıyor ?bence sende ona de ben seni burda şu saatte bekleyeceğim. gelirsen görüşürz gelmezsen buna yapabileceğim bir şey yok.
Biraz tehtit vari olur ama hiç değilse sana bir açıkalam yapar. iş yerinden izin alır sonuçta :D Sonuçta oda haklı sende onu iş yerinde ziyaret et :)
İş oratmını gör arkadaşlarını gör. arkadaşları ona naısl davranıyor. Bu senin onu tanıman için bir fırsat olur.:))bırak o seninle ilgili ne düşünürse düşünsün senin onunla ilgili ne düşündüğün önemli :)))))

kantin falan yok, ögle tatilini disarda veya evden getirilenle yapiyoruz genellikle. o özel sektörde ben kamu görevlisiyim. saatini bile bilmiyorum sen isten cikarken ben ögle yemegimi yiyorum diyor, inandirici degil. aslinda daha cok is disinda görüselim demeye getiriyor. emrivaki olmaz mi öyle yaparsam ? isyerinde onu ziyaret ettim ki daha önce bi kere. veya sunu mu yapsam, iki kahve alip mc donalds´dan ofisine gitsem olur mu acaba ? ama calisirken rahat konusulmuyo ki aslinda.. ama aksamlari veya haftasonlari benim cikmam zor asil sorun bu..

dediğim gibi ben bugün öğlen şurda yiyeceğim ilk defa... gelirsen istediğin dondurmayı yersin yoksa avcunu yalarsın diyebilirsin aranızdaki samimiyet nasıl bilemiyorum ama :))) yada sana sabhalrı iş yerine çay içmeye gelebilir özel sektör biraz geç başlar işe işe başlamadan sende ilk çayını içebilir :)))aslında görüşmeniz için onun fırsat yaratması lazım senin değil o bu fırsatı bulamıyorsa birde bana dondurma ısmarla diyorsa bil ki bu adam nasıl derler biraz beleş ci :))))

Son düzenleme:
kızlar yazdıklarınıza baktım da şöyle bir, cidden devir bozulmuş, bi kez daha anladım. :))))

bana dondurma ısmarla iş yerime gel, akşam görüşelim görüşemezsek kader diyelim. manyak bunlar yaa. ben de yaşadım aynılarını biliyorum. adam diyor ki, nereye gidiyorsan beni de götür. ben diyorum sen beni götür. devamı yok. ipleri senin eline mi vermiş oluyor, eğleniyor mu anlamıyorum valla. madem bu kadar samimi davranıyorsun ee sen bi şeyler yapsana mallll. ay sinirlendim şimdi.:))

dediğim gibi ben bugün öğlen şurda yiyeceğim ilk defa... gelirsen istediğin dondurmayı yersin yoksa avcunu yalarsın diyebilirsin aranızdaki samimiyet nasıl bilemiyorum ama :))) yada sana sabhalrı iş yerine çay içmeye gelebilir özel sektör biraz geç başlar işe işe başlamadan sende ilk çayını içebilir :)))aslında görüşmeniz için onun fırsat yaratması lazım senin değil o bu fırsatı bulamıyorsa birde bana dondurma ısmarla diyorsa bil ki bu adam nasıl derler biraz beleş ci :))))

güzelim burda cay may ofis boy falan hic birsey yok.. Almanyadayiz..
Ama hani su olabilir, su gün su saatte bir kahveye varmisin diyebilirim.
belesci oldugunu sanmiyorum ama cevrsinde kizlar simartmis galiba.. gerci tipik oglak hareketiymis.. bilmiyorum ki ..

belesci oldugunu sanmiyorum ama cevrsinde kizlar simartmis galiba.. gerci tipik oglak hareketiymis.. bilmiyorum ki ..

aynen aynen. bi yay hareketi göstercem oğlaklara ben, hoooop bi ok atıcam tamamdır.

:))) Almanya olduğunu görmedim :)

ama bir kıza bana dondurma ısmarla derse ne bileyim bana beleşic gelir. bunun burçla alakası yok ki:D özel sektörse eğer birde sigortacı ise %90 beleşçi oluyosun :D

kızlar yazdıklarınıza baktım da şöyle bir, cidden devir bozulmuş, bi kez daha anladım. :))))

bana dondurma ısmarla iş yerime gel, akşam görüşelim görüşemezsek kader diyelim. manyak bunlar yaa. ben de yaşadım aynılarını biliyorum. adam diyor ki, nereye gidiyorsan beni de götür. ben diyorum sen beni götür. devamı yok. ipleri senin eline mi vermiş oluyor, eğleniyor mu anlamıyorum valla. madem bu kadar samimi davranıyorsun ee sen bi şeyler yapsana mallll. ay sinirlendim şimdi.:))

simdiye kadar böyle bir modele rastlamamistim. hani etrafta ilgi gösteren kizlarin parasiyla gezen erkekler de var, ama bu onlardan degil onu biliyorum. bununkisi laf ya, tarzi farkli. öyle belesci bi adam degil onu biliyorum. sanirim ilgisini böyle gösteriyor veya simartilmis. simdiyece herkes pesimden kosup, sen nasil istersen dediler.. gel nolursun dediler, tamam bari 10 dakika görüselim dediler..

:))) Almanya olduğunu görmedim :)

ama bir kıza bana dondurma ısmarla derse ne bileyim bana beleşic gelir. bunun burçla alakası yok ki:D özel sektörse eğer birde sigortacı ise %90 beleşçi oluyosun :D

bu daha cok alman tarzi yaklasim beni davet etsene diye bir cikma teklifi diyelim :) savurgan olmasa da kiza öyle hareket yapacak biri degil aslinda. sigortaci degil aman almiym ondan :) yapi malzemeleri satan bir sirketin ofisinde toptan satis yapiyor

doğru bu karakterde biri de olabilir. adam akıllı olsa dondurma ısmarla demez ben sana dondurma ısmarlayım kahve ısmarlayım der :D

is arkadaslairnin hepsi alman. gittigimde bir türk geldi ve tam gidiyordum zaten, tam bye dedim birden bana müsteri gibi davrandi, bak hatun bana geldi havasi yoktu, daha cok laf gelmesin gibi davrandi, fayanslar 2 haftaya gelir falan dedi :) son derece ciddi bir sekilde..
hmm sunu mu desem, yarin su saatte beni bir kahveye davet etsene desemmi ?

beleşçi değildir yaa, bi kahve içmek için dondurma yemek için kız mı ayarlıycak yok artık. ben tarzının hatalı olduğunu diyorum sen de biliyosun zaten. bence hamle yapma. çok kritik zamanlr bunlar. sen peşine düşmüş başlatmış olucaksın. ya da o teklif etmiş sen reddetmiş mi oluyosun kafam karıştı. :))))

sanırım içinden geliyor davet etmek. ben davet etmemiştim. belki de onun tavırlarıyla alakalıdır. bi dene istersen.

beleşçi değildir yaa, bi kahve içmek için dondurma yemek için kız mı ayarlıycak yok artık. ben tarzının hatalı olduğunu diyorum sen de biliyosun zaten. bence hamle yapma. çok kritik zamanlr bunlar. sen peşine düşmüş başlatmış olucaksın. ya da o teklif etmiş sen reddetmiş mi oluyosun kafam karıştı. :))))

malasef bazıları yapıyor öyle şeyler. Almanyada kültür farklıdır. Bana öyle geldiği için söyledim. Bende durumu çözemedim şimdi o senden cevap mı bekliyor yoksa sen mi ondan :S.

yok be canım kimse kimsenin peşine düşmüş olmaz sana bu şekilde davette bulunduysa sende istiyorsan yaparsın içinden geliyorsa al bir kahve git yanına :)

Back
X