benden hoşlanıyor mu?

Perladerma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
316
40
318
mccccccccc

Son düzenleme:
dudaklarından mı etkilendinn böylesinide ilk defa görüyorum bu kk haa neysee konu fake falan değilse gerçekten hoşlansan bunu sende anlaabilirsin.hahahaha ayy çok komik geldi dudaklarından etkilendim falan demen kusura bakma

Ay ben de hoşlandığım çocuğun dudaklarına bayılırdım ki benimkinden güzeldi

öyle ama etkilendim ne yapayım sen hiçbir erkeğin dudağından etkilenmedin mi

hayır devamlı öyle bir defaya mahsus değil yani zaten onun o bakışları

senin ilgini belli edince gelicektir belki de, senden emin olmayınca gelmek istemiyor olabilir.. sana kaşı ilgisi oldugundan ne derece eminsin tatlım.. gerçi bayanların 6. hissi kuvvetlidir

mrb arkadaşlar gittiğim dershanede bir çocuk var

Tatlım, şu cümleyi yazmışsın benim için olay bitti. Dersaneye gidiyorsun derslerine yoğunlaşsana.. sonra bir yeri kazanamadım diye çok üzülürsün..
Üniversitede ne çocuklar var aklın durur.. Hem düşünsene dersane orası 2 sebebten ötürü bir değerlendirmeye al bence

1.İkinizde farklı yerleri kazanacaksınız, sonra üzülecek, yeni insanlar tanıdıkçada birbirinizi üzeceksiniz. Gerek bile yok.
2.Ailen o kadar masraf ediyor onlarıda düşün kimbilir senin için ne güzel hayaller kuruyorlardır.. :44: Geleceğinle oynama canım bence..

Bak benim kardeşimde çok heyecanlı bir çocuktu zamanında dersaneye iyi tutunmadı ilk yılında bir yeri kazanamadı. Sonraki yılında da
hiçte memnun olmadığı 2 yıllık bir yüksekokulu tutturdu. Ama biz o dersaneye gidebilsin diye gerçekten ciddi sıkıntılar yaşadık.. Tabii bunun lafı bile olmaz ama biraz da
gayret etmek lazım..

Sonra gittiği okulda, o kadar nefret etmişki okuldan bölüm birincisi olarak mevzun oldu.. Ama o çalışkanlığını dersanede gösterseydi bugün çok rahat Boğaziçi üniversitesini bile tuttururdu.. Yapma tatlım kendine gel.. Çalış, kazan güzel bir yeri ailenide sevindir hayatınıda kurtar.. Umarım yazdıklarımı yanlış anlamamışsındır..

benim dershane dediğim açıköğretimde okuyorum ben 3. sınıftayım o yüzden kursa gidiyorum dershane demişim işte yani ikimizde lise çağını çoktan geçmiş insanlarız çok teşekkürler genede sağolun

Kız öyle yazsana ayy şimdi sevindim bak.. Okuyunca içim burkuldu ya birden kardeşim geldi gözümün önüne neyse kusura bakma bari

bana ilgisi olduğundan eminim daha önce hiç böyle birşey yaşamamıştım ona ilgimi nasıl belli edebilirim bende bakışlarımla belli etmeye çalıştım ama bilemiyorum yani

yoo önemli değil baştan belirtmeliydim hata bende aramızda birşeyler olabilir mi acaba

sen de ilgini belli et tatlım, bakışlarınla biraz olsun. erkekler bi sinyal görmeden gelmezler zaten eğer gerçekten hoşlanıosan hiç çekinme canım..

hoşlanıyorum valla ondan göreceğim sevgiye ihtiyacım var zaten benim daha önce ciddi bir ilişkim olmadı olursa ilk olacak 23 yaşındayım artık olsun değil mi

tabiki canım hakkın, inşallah çok iyi ve tertemiz bi aşk seni bulur.. gördüğünde gözlerinin içine bak, ama o süreyi çok da geçirme hemen yere devir gözlerini.. çok işe yarar

olabilir tabi öyle şey insandan insana değişir

mesajını okudum canım çok teşekkür ederim diğer cevap yazan arkadaşlarada tabi bu işlerin ne olacağı belli olmaz kanısındayım dershane mayıs sonunda bitecek belki de bir daha hiç göremeyeceğim onu ama böyle şeyler güzel şeyler yaşanması gerekiyor onunla aramda hiçbirşey olmasa bile ben onu hiç unutamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…