benden hoşlanıyor mu?

pazar günü dershaneye gittiğimde onu göremedim belli ki gelmemiş çok üzüldüm onu göreceğim diye ne hevesle gitmiştim bir daha ki haftayı beklemek zorundayım

sağ ol canım onun yanımda olmasını istiyorum

bir iki saat önce dershaneden geldim bu günde göremedim onu bıraktığını düşünüyorum keşke onunu bana baktığı dönemlerde ben de ona ilgimi belli etseydim şimdi dershaneyi bırakmış bile olsa görüşüyor olurduk gerçi ben ilk başlarda pek yüz yermemiştim ya şimdi çok üzülüyorum inşallah gelir bir dahaki hafta gelmezse canı sağ olsun

kızlar çok acil yorumlarınızı bekliyorum az önce geldim dershaneden dershaneyi bırakmamış o da oradaydı bu gün biraz da erken gitmiştim hem de bir sınıf arkadaşımla kantinde oturuyorlarmış çok mutlu oldum onu görünce artık eminim benden hoşlandığından hep yüzüme baktı durdu ben de ona tabi resmen birbirimize senden hoşlanıyorum dedik bakışlarımızla çok mutluyum daha önce hiç böyle bir duygu yaşamamıştım bundan sonra bu iş nasıl gider lütfen cevap yazın

Ay iyi bakalım canım sevindim :)) Tanışmaya gelir inşallah .. ortak arkadaşlarınız var mı ?

Ay iyi bakalım canım sevindim :)) Tanışmaya gelir inşallah .. ortak arkadaşlarınız var mı ?

yani evet ama ben tek dersten kursa gittiğim için onu çok az görebiliyorum haftaya biraz daha erken gideceğim zaten o tanışmaya gelmezse ben gideceğim

Sen bakmaya devam et En olmadı gülümse hafifçe utanmış gibi yap ay sakın sen tanışmaya gitme yahu kaçan kovalanır unutma her zaman geçerli bu

Sen bakmaya devam et En olmadı gülümse hafifçe utanmış gibi yap ay sakın sen tanışmaya gitme yahu kaçan kovalanır unutma her zaman geçerli bu

gülümseyemedim işte daha önce hiç yaşamadığım bir duyguydu çok farklı duygular içindeydim ama gülümsemek için önümüzdeki haftayı beklemek zorundayım

kızlar bugün bu meseleyi anneme açtım çok utandım yalnız daha önce annemle böyle konularda konuşmamıştım yani konuşurduk da benimle ilgili birşey konuşmamaşıtık çok olgun karşıladı bir de yüz vermeyişimden ötürü yazık çocuğa dedi arkadaşlık teklif ederse ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum pazar günü dershane gene var

ay çok heyecanlı :)) bakışlar herşeyi anlatır tatlım, sende sabit kalıyor dimi böyle içine içine gözlerin :))) ay inşallah olur canımm ya harika duygular :)

canım sen tanışmaya gitme yanlışlıkla oluşan ortam yaratabilirsin ama gitme sakın. kaçan her zaman kovalanır. bırak o sana gelsin. merak ediyordur zaten şimdi. bekle biraz.:)

ay çok heyecanlı :)) bakışlar herşeyi anlatır tatlım, sende sabit kalıyor dimi böyle içine içine gözlerin :))) ay inşallah olur canımm ya harika duygular :)

aynen öyle içim eriyor valla

kızlar mesajlarınızı okuyunca daha da bir heyecanlandım valla gidip onu öpmek bile geliyor içimden şu anda yani o kadar etkileniyorum ilk zamanlar niye yüz vermedim acaba kafamı duvarlara vurasım var canım benim

slm kızlar en son görüşmemizden sonra onu hiç görmedim cumartesi günü dershanenin pikniği varmış gitsem mi gitmesem mi yani onun geleceğini bilsem gideceğim ama bilmiyorum nasıl öğrenebilirim acaba şimdi gelmiyor diye gitmem gelir gelir diye giderim gelmez ama ikimizde orada olsak belki ortamında etkisiyle benimle konuşmaya gelir ne olur bir akıl verin gitsem mi gitmesem mi

dershanede bu haftada yoktu zaten haftaya son belki bir daha hiç görüşemeyeceğiz benden hoşlanmadığını düşünüyorum eğer öyle olsaydı sırf beni görmek için bile gelirdi ama gelmiyor allah kahretsin hangi işim yolunda gitti ki bu gitsin zaten belki de benden yüz bulmayınca o da öyle davranmaya başladı neden ilk başlarda yüz vermedim ki ben ona şimdi ona çok ihtiyacım var kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya bir de onların sınıftan bir kızla arkadaş oldum ona durumu anlatsam mı acaba yani ondan hoşlandığımı belki onun numarasını biliyordur ne dersiniz

slm kızlar benim dershane bitti sınıfı geçtim yani artık gitmiyorum büyük bir ihtimalle o benden hoşlanan çocuk bütünlemeye kaldı ve tekrar dershaneye geliyor onun dershaneye gelip gelmediğini nasıl öğrenebilirim eğer öyleyse onunla nasıl yakınlaşabilirim ona ihtiyacım var çünkü bana öyle güzel bakıyordu ki daha yakından baksın saçlarımı okşasın istiyorum bir de tabi dudakları en çok orasından etkilenmiştim dudakların çok güzel deyip ona dokunmak istiyorum

slm kızlar bugün vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli benden hoşlanan çocuğun dersi cumartesi günleri dokuzdan on bire kadarmış benimki ise akşam beşten yediye kadar yani denk gelemiyoruz ama ben onu çok özledim diyorum ki cumartesi günü erken gitsem dershaneye biraz oyalanırım orada diye düşünüyorum sinemaya filan giderim diyorum ama sizden yorum almadan birşey yapmak ta istemiyorum görüşler önemli benim için ne yapayım ben şimdi erkenden dershaneye gideyim mi yoksa boşmu vereyim bilemedim lütfen cevap yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…