Benden hoslaniyor olabilir mi

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.989
-137
68
41
Isyerime geçici görevle biri geldi.ilk geldi yanıma.merhaba ben mert.yeni porsenelim dedi.
Evet doğal.ama benden hoşlandığını hissettim sanki.nereden anladım derseniz bilmiyorum farklı bir enerjisi var benimle konuşurken.normalde kimseyle konuşmuyor.sakin biri.
Diğer geçici görevli personelde aynı şeyi hissetmiyorum.
Bugün yemekten dönerken karşılaştık yolda.yanimdan geçerken merhaba dedi ve gitti
Masasında dahili yoktu.onu isle ilgili aramam gerekiyor.hemen yandaki telefonu arayım dedim.cep telefonumu vereyim dedi.
Ben hoşlanıyor muyum.acikcasi bir çekim hissetmiyorum ama hoşlandığını düşünüyorum.kafayi mi yedim yoksa.neyse yakında gidecek zaten.

Bence siz hoşlandığınız için öyle hissetmiş olabilirsiniz, bana adamın davranışları normal geldi...her merhaba diyen hoşlanıyor olamaz di mi ? Ben de iş yerine yeni gelsem ve dahili hat olmasa veririm telefonu hatta bazen dahili hat olunca da veriyorum çünkü zor oluyor her zaman masada olmuyoruz

Bence biraz gözlemleyin, ben Mert yeni personelim demiş biraz sanki siz söylenenin altında bir şey arıyormuşsunuz gibi geldi. Adam gayet normal davranmış. Belki sevgilisi var belki nişanlı belki sözlü bence hemen böyle düşüncelere kapılmayın.

Ya başka arkadaşlar var.yeri geliyor cep tel veriyoruz mesaj atıyoruz.onlarda öyle bisi hissetmiyorum.ama bu adam...bisi var gibi.soyleyis tarzı duruş bakış bana fazla yakin

Hoşlanmıyorum ama küçük de olsa bir aşka ihtiyacım var.sevilmek istiyorum.

Sadece benle uyum.sagliyo.kimseyle konuşmuyor zaten gidecek.1 ay için geldi

Sadece benle uyum.sagliyo.kimseyle konuşmuyor zaten gidecek.1 ay için geldi
Karşı cinsten kişiler yalnızca hoşlandıkları için iletişim kurmazlar ki. Yani bir tür sosyal fobisi falan olabilir, sizi de yakın görmüştür, gidene kadar sizle iletişimde kalmanın daha iyi olacağını düşünmüştür.
Ya da sadece arkadaş olmak istiyordur.

Bence siz beğenmişsiniz onu ama adamın davranışları gayet yeni iş arkadaşı gibi.anladım ki bu tarz şeyler acabalarla,öyle hissettimlerle olmuyormuş.Hoşlanan beğenen erkek zaten bir yolunu bulup konuyu ilerletiyor.Bu sebeple daha şimdiden bu tarz düşüncelere kapılmayın.akışa bırakın olacağı varsa o belli etsin

Doğru benim için çabalayan birini görmek istiyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…