- 20 Ocak 2021
- 1.989
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Ya başka arkadaşlar var.yeri geliyor cep tel veriyoruz mesaj atıyoruz.onlarda öyle bisi hissetmiyorum.ama bu adam...bisi var gibi.soyleyis tarzı duruş bakış bana fazla yakinBence siz hoşlandığınız için öyle hissetmiş olabilirsiniz, bana adamın davranışları normal geldi...her merhaba diyen hoşlanıyor olamaz di mi ? Ben de iş yerine yeni gelsem ve dahili hat olmasa veririm telefonu hatta bazen dahili hat olunca da veriyorum çünkü zor oluyor her zaman masada olmuyoruz
Hoşlanmıyorum ama küçük de olsa bir aşka ihtiyacım var.sevilmek istiyorum.Bence biraz gözlemleyin, ben Mert yeni personelim demiş biraz sanki siz söylenenin altında bir şey arıyormuşsunuz gibi geldi. Adam gayet normal davranmış. Belki sevgilisi var belki nişanlı belki sözlü bence hemen böyle düşüncelere kapılmayın.
Sadece benle uyum.sagliyo.kimseyle konuşmuyor zaten gidecek.1 ay için geldiAdam merhaba demiş, nasıl hoşlandığı mesajını çıkarabildiniz bundan?İlk buluşmaya gelinlikle gitme görselleri var ya, o geldi gözümün önüne.
Belki evli, yüzük takmıyor olabilir. Yeni gelmiş uyum sağlamaya çalışıyor olabilir. Yani bir sürü şey olabilir.
Bunun için iki kere merhaba deyip bir kere ismini söyleyenden fazlasını bulmalısınızHoşlanmıyorum ama küçük de olsa bir aşka ihtiyacım var.sevilmek istiyorum.
Karşı cinsten kişiler yalnızca hoşlandıkları için iletişim kurmazlar ki.Sadece benle uyum.sagliyo.kimseyle konuşmuyor zaten gidecek.1 ay için geldi
Bence siz beğenmişsiniz onu ama adamın davranışları gayet yeni iş arkadaşı gibi.anladım ki bu tarz şeyler acabalarla,öyle hissettimlerle olmuyormuş.Hoşlanan beğenen erkek zaten bir yolunu bulup konuyu ilerletiyor.Bu sebeple daha şimdiden bu tarz düşüncelere kapılmayın.akışa bırakın olacağı varsa o belli etsinIsyerime geçici görevle biri geldi.ilk geldi yanıma.merhaba ben mert.yeni porsenelim dedi.
Evet doğal.ama benden hoşlandığını hissettim sanki.nereden anladım derseniz bilmiyorum farklı bir enerjisi var benimle konuşurken.normalde kimseyle konuşmuyor.sakin biri.
Diğer geçici görevli personelde aynı şeyi hissetmiyorum.
Bugün yemekten dönerken karşılaştık yolda.yanimdan geçerken merhaba dedi ve gitti
Masasında dahili yoktu.onu isle ilgili aramam gerekiyor.hemen yandaki telefonu arayım dedim.cep telefonumu vereyim dedi.
Ben hoşlanıyor muyum.acikcasi bir çekim hissetmiyorum ama hoşlandığını düşünüyorum.kafayi mi yedim yoksa.neyse yakında gidecek zaten.
Yoo hiç tipim değil ama iyi biri benceAdamda bu söylediklerinize göre hoşlantıya dair hiçbir şey yok ama sizde var gibi
Doğru benim için çabalayan birini görmek istiyorum artikBence siz beğenmişsiniz onu ama adamın davranışları gayet yeni iş arkadaşı gibi.anladım ki bu tarz şeyler acabalarla,öyle hissettimlerle olmuyormuş.Hoşlanan beğenen erkek zaten bir yolunu bulup konuyu ilerletiyor.Bu sebeple daha şimdiden bu tarz düşüncelere kapılmayın.akışa bırakın olacağı varsa o belli etsin
Birinden hoşlanmak için tipiniz olması gerekmiyor bazen bir bakış bir gülüş vs. bile yeterli oluyor.Yoo hiç tipim değil ama iyi biri bence
Hoşlanmıyorum ama çıkalım derse tamam dicem.sebebi sevilmeye ihtiyacım var ve unutmayaBirinden hoşlanmak için tipiniz olması gerekmiyor bazen bir bakış bir gülüş vs.
Bazen bir bakıştan anlarsın soze gerek yok.tuhaf bisi var bu adamdaKimseye merhaba demeyeceksin bu dönemde. Evli olabilir, sevgilisi olabilir. Bismillah yav.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?