Benden hoslaniyor olabilir mi

Merhaba ben Dryad kkda yeni sayilmayacak üyeyim...özellikle son açtığınız konudan sonra size karşı hislerimi bu öngörünüz ile sizin tahmininize bırakıyorum.

Rosa merhaba ben Dryad

Ayy evet hemen anladiniz neyse ki:)) Ne zaman buluşuyoruz
Hemen yarın.
Bir de ben herkese merhaba diyorum ya. Kasiyerinden, memuruna merhaba demeden talebimi iletmem. Millet asıldığımı falan sanıyorsa yandık. Sadece bazı konuşma kalıplarını uygularım. Teşekkür ederim, nasılsınız vs. gibi. Çoğu zaman cevabını bile merak etmiyorum açıkçası.

Ben de öyleyim. Benden önce kasiyer vs hoş geldiniz vs dese bile ben merhaba diyip gülümserim. Çalışanların böyle şeylere ihtiyacı var hem kimse öyle düşünmez boş ver...Pamukla karşılaşırsan garanti veremem ama:)

:) Evet, bir keresinde bir giyim mağazasındaki tezgahtara merhaba deyip, rica ettim isteklerim için, kadıncağız şok oldu.
İlk insan gibi davrananlarla muhatap oluyor hep herhalde insanlar, yazık valla.

Sıcak biridir, sizi de samimi ve hoş bulmuş olabilir. Ama bu demek değildir sizden hoşlanıyor. Anlattıklarınızdan bir hoşlanma göremedim ben. Eğer sizde bir ilgi oluştuysa dikkat edin, kendinizi ele vermeyin. İlginizi anladığı an, size yakınlık gösterir bilinçli bir şekilde. Ola ki açılırsanız "canım ben seni hep arkadaş olarak gördüm" der ve kaçar...

Bazen bir bakıştan anlarsın soze gerek yok.tuhaf bisi var bu adamda
Burada yazılanları dikkate al canım, kendini kaptırma. Tuhaf birşey var diye diye hoşlanan sen olursun. Ki bence başlamış her ne kadar tipim değil desen de. Birisi yazmış ve doğru yazdıkları bence. Bakışların ne anlama geldiğini bilmen için onu tanımış olman gerekiyor.

Sen büyük Vanessa’sın, Vanessa da küçük sarı manolya.

Elektrik var gibi ama geçici gibi görünüyor. Yine de sen bilirsin, atraksiyon heyecan istiyorum diyorsan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…