- 22 Aralık 2017
- 377
- 121
- 23
- Konu Sahibi pozitifkiz59
-
amaannn be canım.Merhaba, Temmuz ayında çocuğun biri bana çok güzelsin diye mesaj falan attı. Eskiden bizim okuldaymış ama uyuşturucu yüzünden atılmış. Benden hoşlanıyor gibiydi, konuşuyorduk ama ben ona "Benim bu sene derslerim var, ayrıca ben sevgili falan istemiyorum" dedim. Çünkü benim yurtdışına çıkma, üniversite hayallerim vardı ki benim bu sene başımı kaşıyacak vaktim yok hep ders çalışıyorum çünkü. Her neyse, dün çıkma teklifi etti. Ben ise "Bak ben şuan birini istemiyorum." diye uzunca yazıp izah ettim. Ama o bana "Sen beni aşağılıyorsun, ergen" falan dedi. Hakkımı helal etmiyorum dedi. Ben ona umut verecek bir şey yapmadım, seni seviyorum falan demedim. Açık açık istemediğimi söyledim. Ve de çocuk hala eski sevgilisinin adını sayıklayıp duruyorduBen haksız mıyım? Panik atağım var da başıma bir şey gelecek diye korkuyorum
Ablacım aman uzak dur. Şimdiden hak hulaka girmişse kaç.Merhaba, Temmuz ayında çocuğun biri bana çok güzelsin diye mesaj falan attı. Eskiden bizim okuldaymış ama uyuşturucu yüzünden atılmış. Benden hoşlanıyor gibiydi, konuşuyorduk ama ben ona "Benim bu sene derslerim var, ayrıca ben sevgili falan istemiyorum" dedim. Çünkü benim yurtdışına çıkma, üniversite hayallerim vardı ki benim bu sene başımı kaşıyacak vaktim yok hep ders çalışıyorum çünkü. Her neyse, dün çıkma teklifi etti. Ben ise "Bak ben şuan birini istemiyorum." diye uzunca yazıp izah ettim. Ama o bana "Sen beni aşağılıyorsun, ergen" falan dedi. Hakkımı helal etmiyorum dedi. Ben ona umut verecek bir şey yapmadım, seni seviyorum falan demedim. Açık açık istemediğimi söyledim. Ve de çocuk hala eski sevgilisinin adını sayıklayıp duruyorduBen haksız mıyım? Panik atağım var da başıma bir şey gelecek diye korkuyorum
Ablacım aman uzak dur. Şimdiden hak hulaka girmişse kaç.
Senin hayallerin ne kadar güzel ileride güçlü kadın sayısı artacak inşallah.
Madem sevgili olmak niyetinde değilsiniz, neden adamla Temmuz ayından beri konuşuyorsunuz?
İnsanları flört edip ortada bırakmak ve psikolojik tatmin sahibi olmak için kullanmayınız, hak / helal filan çok anlamam; yanlış kelimeler seçmiş, doğru kelime aşağılanmak olmayabilir ama adam haklı. Oynamayın. Sizden hoşlandığını daha ilk günden bildiğiniz biriyle aylardır arkadaşça konuştuğunuzu ve onun hiç umutlanmadığını filan mı zannediyordunuz?
Derken?Arabesk bile değil arabeks:)
Arabesk, abartlı duygularla acıtasyonla süslenmiş olanDerken?
Arabesk, abartlı duygularla acıtasyonla süslenmiş olan
Arabeks bunun daha bayağı hali:)
Direk "üstümde ne hakkın var ki salak? O iş öyle olmuyor" yazsaydın.
Asıl ergen diye aşağılayan o.
Ayrıca uyuşturucu yüzünden vukuatlı birini kim ister ki aşağılamadığına şükretsin..
Hiçbir mesajına olumlu olumsuz karşılık verme bence.
Hakkımı helal etmem demeler, bir şekilde polemik oluşturup iletişimi devam ettirme çabaları bunlar çok bayat numaralar.
Hiç muhattab olma dersini çalış, kafanı meşgul etmene değmez:) Düzgünce istemediğini söylemişsin zaten. İnsan olan anlar.
Sonra da "Size inat okuyucam ulan hepiniz bana imrenerek bakacaksınız" dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?