Benden hoşlanıyordu (!) ama ben onu reddettim. Hakkını helal etmiyor. Ben haksız mıyım?

pozitifkiz59

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
377
121
23
Merhaba, Temmuz ayında çocuğun biri bana çok güzelsin diye mesaj falan attı. Eskiden bizim okuldaymış ama uyuşturucu yüzünden atılmış. Benden hoşlanıyor gibiydi, konuşuyorduk ama ben ona "Benim bu sene derslerim var, ayrıca ben sevgili falan istemiyorum" dedim. Çünkü benim yurtdışına çıkma, üniversite hayallerim vardı ki benim bu sene başımı kaşıyacak vaktim yok hep ders çalışıyorum çünkü. Her neyse, dün çıkma teklifi etti. Ben ise "Bak ben şuan birini istemiyorum." diye uzunca yazıp izah ettim. Ama o bana "Sen beni aşağılıyorsun, ergen" falan dedi. Hakkımı helal etmiyorum dedi. Ben ona umut verecek bir şey yapmadım, seni seviyorum falan demedim. Açık açık istemediğimi söyledim. Ve de çocuk hala eski sevgilisinin adını sayıklayıp duruyordu Ben haksız mıyım? Panik atağım var da başıma bir şey gelecek diye korkuyorum

Son düzenleme:
amaannn be canım.
bağımlı birine evet deyince sevap mı kazanılıyormuş?

he he de geç ergene.

Ablacım aman uzak dur. Şimdiden hak hulaka girmişse kaç.
Senin hayallerin ne kadar güzel ileride güçlü kadın sayısı artacak inşallah.

Ay ne hakkı varmış da üstünde helal etmiyor allasen saçmalama kuzum. Duygu sömürüsü yapıyor, boşver. Ayrıca uyuşturucu kullansın kullanmasın kimseyle acıdığın için birlikte olma zorunluluğun yok. Engelle seninle iletişime geçemesin bir daha.

Madem sevgili olmak niyetinde değilsiniz, neden adamla Temmuz ayından beri konuşuyorsunuz?
İnsanları flört edip ortada bırakmak ve psikolojik tatmin sahibi olmak için kullanmayınız, hak / helal filan çok anlamam; yanlış kelimeler seçmiş, doğru kelime aşağılanmak olmayabilir ama adam haklı. Oynamayın. Sizden hoşlandığını daha ilk günden bildiğiniz biriyle aylardır arkadaşça konuştuğunuzu ve onun hiç umutlanmadığını filan mı zannediyordunuz?

Ablacım aman uzak dur. Şimdiden hak hulaka girmişse kaç.
Senin hayallerin ne kadar güzel ileride güçlü kadın sayısı artacak inşallah.

Engelledim gitti.

Temmuz ayında konuştuk sonra ben hesabımı kapatmak zorunda kaldım. Sonra Aralık ayında beni tekrar buldu ve "Aylardır yoksun seni bulabilene aşk olsun" falan dedi ama ben ona açık açık ilişki istemediğimi söyledim. Ayrıca hala daha eski sevgilisinin adını sayıklıyor, bana "E.. sevgilisinden ayrıldı mı?" falan dedi. O kızı unutmak için beni kullandığını düşünüyorum. Ben ona güzel bir dille izah ettim

Benimle buluşmak istediğini söyledi ben ise zamanımın olmadığını söyledim. O da haklısın falan dedi üste çıkmaya çalıştı. Eski sevgilisinin adını sayıklayıp duruyor beni, onu unutmak için kullandığını düşünüyorum.

Her teklif edeni kabul etmek zorundamiymissin boşver hakkı falan yok ustunde sen derslerine bak gerisini salla

Ona "Ben kendim gibi birini istiyorum. Okumuş biri. Sadece o da değil ailem ne diyecek buna?" falan dedim. Ailem böyle birini istemez. Çünkü kriterlerimize uymuyor. Hemen bana sen beni aşağılıyorsun dedi... Neymiş para, yurt dışı, okumak çok önemliymiş benim gözümde (!). Üstüne bir de bana zalimsin dedi... Sonra da "Size inat okuyucam ulan hepiniz bana imrenerek bakacaksınız" dedi. Güler misin ağlar mısın...

Hiçbir mesajına olumlu olumsuz karşılık verme bence.

Hakkımı helal etmem demeler, bir şekilde polemik oluşturup iletişimi devam ettirme çabaları bunlar çok bayat numaralar.

Hiç muhattab olma dersini çalış, kafanı meşgul etmene değmez:) Düzgünce istemediğini söylemişsin zaten. İnsan olan anlar.

Köpeğin her Duası kabul olsaydı ... Diye bir söz var . Hem sorunlu bir insanmış sende belirtmişsin istemediğini . Hala neyin ısrarı ki bu

Hesabındaki bütün fotoları silmiş adını falan değiştirmiş herkesi takipten çıkarmış sitem ediyor kendince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…