Benden hoşlanıyordu (!) ama ben onu reddettim. Hakkını helal etmiyor. Ben haksız mıyım?

Hesabındaki bütün fotoları silmiş adını falan değiştirmiş herkesi takipten çıkarmış sitem ediyor kendince
Boşver naparsa yapsın. Hiç ilgilenme. Bir de eski sevgilisini falan sormuş yani muhtemelen ortada öyle saygı duyulacak bir aşk falan da yok.

Hakkımı helal etmem demiş, sanirim bu konuda hassassın o da buradan vurmaya çalışıyor ama saçmalıyor yani açık açık istemediğini söylemişsin en doğru olanı yapmışsın.

Hakkını helal etmeyince ne oluyor hak ölçer uyarı veriyor veya kul hakkı polisi gelip sizi tutukluyor mu Etmezse etmesin ya onun ağzından çıkan laflarla mı tutuluyor bu çeteleler..

Buralara konu açacak kadar kafana taktığına göre biraz umursuyor gibisin sen bunu. Eski sevgilisinin adını sayıklaması detayı gözümden kaçmadı. Önce bu konuyu bi çözelim :)

Evet ben vicdanlı birisiyim de :/

Başıma bela olursa ya diye canım sıkıldı da biraz

Hocaam sakiz cignemek orucu bozar mi??? tarzi bir soru olmus.

Bazen bakiyorum da Gercek Dertleri olanlar varken su konulari acmayin ya cidden.

Ne alakası var ne hakkı var da helal etmiyo hiçbir şey olmaz

hay allah kız cocuk normal degil ne diye kendini uzuyosun sen dogru olani yapmissin

Canim erkeklere kiran mi girdi? Ne işin var böyle ise yaramaz tiplerle.

Daha cok gencsin dogru yoldasin okuluna bak. Bir daha yazarsa da engelle gec.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…