- 31 Ocak 2015
- 407
- 937
- 73
- 38
- Konu Sahibi burcuburcu343434
-
Vallahi cnm acikcasi uzuldum senin adina neden kendini degmeyen bir insan icin ezdiriyorsun ! birde ozel konulari annene anlatirim diye tehdit ediyor seni hatta ve hatta aramista yuh artik ! bunun dedinde aklima bisey geldi benim esi esimde ozel konulari dirdir gecerekten ablasindan tut annesine teyzesine varasiya kdr anlatirdi bosanma sebeplerimden bir taneside bu iste ! boylesi erkeklere yaziklar olsun diyorum ! bu iliskinin basi iyi degilki sonu gelsin vur tekmeyi ne hali varsa gorsun ayni benim yapmis oldugum gibi kendini bulunmaz hint kumasi zannediyorlar galiba !
evet benden bundan korkuyorum ya da yarın bir gün hayatıma kaldığım yerden devam etmek istersem aynı şekilde karşıma çıkarsa tehtid ederse..Sen ondan uzak durduğun sürece seni tehdit edemez adamın amacı senden kurtulmak. Ama varsa elinde bişeyler görüntü gibi işte o zaman dikkatli ol derim. Gazetelerin 3. Sayfa haberleri dolu bu tür şeylerle. Allah korusun
Bana son günlerim artık geçmiyo sana sinirliyken ne sölediğime alınma diyo hep ama bu sefer çok ciddi ciddi ipleri koparttı..Canım tabiki Haklısın ama çok da Sıkma.adam askerdeyse zor günler geçiriyordur arayıp bunaltma.Ne yaşadığını bilemezsin.Günlük normal hayattalar bunaltma sürekli arayıp.Erkek arkadaş değil de benim de bi kız arkadasım her estıgınde Arıyor ay acayip bunalıyorum gerçekten yani buna da dikkat et.
İnanılmaz inat biri ben ona bunu söylersem gerçekten gidip anlatır. Anlatcagım şey o değil kızınıza söyleyin peişimi bıraksın dicem ama sen ne olarak algılıyosan algıla dedi bilmiyorum ya dengesizKonu sahibi arkadaşım bir şeyleri yaşamak dünyanın sonu değil sende bu yüzden kendini o beyinsize bağımlı hissetme bunu bildiği için üzerinde baskı kurmuş. Korkmadığını söyle ona göster anlat anlatta babam seni gebertsin de mesela!
Lütfen ya bunlar dünyanın sonu değil. Bırak nereye gidersen gitsin sana uzak olsun. Kim o seni tehdit edebilir sen böyle korkarsan daha çok tehdit eder lütfen yakanı kurtarmaya bak.
Anlatagın sey bunlar dediğimde kızınıza söyleyn peişimi bıraksın dicem ama sen ne olarak algılıyosan algıla dedi ama bilmiyorum öyle üstüme düşen bir insan nasıl böyle ipleri kopardı. daha dün ben sensiz naparım senin gibi birinin asla bulamam diyen biri..Vallahi cnm acikcasi uzuldum senin adina neden kendini degmeyen bir insan icin ezdiriyorsun ! birde ozel konulari annene anlatirim diye tehdit ediyor seni hatta ve hatta aramista yuh artik ! bunun dedinde aklima bisey geldi benim esi esimde ozel konulari dirdir gecerekten ablasindan tut annesine teyzesine varasiya kdr anlatirdi bosanma sebeplerimden bir taneside bu iste ! boylesi erkeklere yaziklar olsun diyorum ! bu iliskinin basi iyi degilki sonu gelsin vur tekmeyi ne hali varsa gorsun kendini bulunmaz hint kumasi zannediyor galiba !
Sen onu tamamen hayatından çıkar ve yoluna devam et lütfen. Eğer böyle birşeye yeltenirse sen de onu savcılığa vermekle tehdit eder geçersin. Ama senin korktuğunu anlarsa hep o zayıf noktadan vurur senievet benden bundan korkuyorum ya da yarın bir gün hayatıma kaldığım yerden devam etmek istersem aynı şekilde karşıma çıkarsa tehtid ederse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?