Ben'den Muzdaribim :)

ayaza

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
616
1.257
313
Balıkesir
Merhabalar Arkadaşlar;
Konuyu arattım ama tam olarak aradığımı bulamadım.
Benim ten rengim açık ve güneşe aşırı hassasiyetim var. Yaz ayları kabus gibi geçiyor bu yüzden. :2:
Temel sorunum şu; vücudumun hemen her yerinde olmakla birlikte özellikle yüz bölgemde çok ben var. Bunlar özellikle yaz aylarında çıkıyor, kışın bazıları geçse de her sene önceki seneye göre kalıcı benlerim 3er 5er artıyor. Üstelik birkaç sene geçince de çok aşırı büyümese de et ben haline geliyor. Sadece yüzümdekilerden kurtulmak istiyorum. Hem et ben olanlardan hem normallerden. Ancak iz kalmasından çok korkuyorum. Çünkü en aşağı 20 tane kurtulmak istediğim ben var ve ameliyat sonrası oluşabilecek manzarayı düşününce aklıma sadece belediye çukurları geliyor. :1:
Benlerden ameliyatsız kurtulma yöntemleri var mı, varsa bu yöntemler neler? Operasyon yaz kış fark eder mi? Ben öğretmenim ve Mardin'de görev yapıyorum. Şayet kışın yaptırmam gerekiyorsa günlük yaşantıma ne zaman dönebilirim?
Son olarak devlet hastanelerinde yapılıyor mu ya da özelde yaptırırsam sigortam öder mi yoksa estetiğe mi giriyor? ( 3-4 yıl önce doktorum cilt kanserine meyilli bir cildim olduğunu söylemişti ve benler de bu alanda değerlendirilip sağlık gereksinimi olarak karşılanır mı?)
Şimdiden teşekkür ediyorum vereceğiniz cevaplar için. :8:

Back