benden ne istiyo bu kocam

konu sahibi kocası istediği şeyi almadığı için mi boşanayım mı diye soruyor?

ne istemiş ki? atla deve değil herhalde

konu sahibi kocası istediği şeyi almadığı için mi boşanayım mı diye soruyor?

ne istemiş ki? atla deve değil herhalde
vallaha kadesa benim anladığım konu sahibinin kocası spordan gelirken konu sahibi canının çektiği bir şeyi istemiş kocası da onu yeme yemek ye demiş (buradan konu sahibinin istediği şeyin abur cubur olduğunu çıkarıyorum) sonra karşılıklı tripleşmişler ikisi de yemek yememiş ( biri yemiş de olabilir emin değilim) konu sahibi de boşanayım mı diye soruyor.

Derhal boşan ne demek istediğin şeyi almamak onun yerine yemek ye demek 1 celsede biter bana kalırsa...kaç aylıksın kuzum sen?

Bu mudur yani?
Bu sebepler dışında ne var peki? Boşanmak için yeterince komik bir gerekçe olmaz mıydı?

Acaba dedim ki..

Eşiniz şimdi spor yapıyor ya..

İstediğiniz her ne ise , eşiniz spor yaptığı için almak istememiş olabilir mi ? Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar misali..
Hani spor yaparken belki uyguladığı bir program vardır bir diyet vardır diye şey ettim ben..

Bulmaca çözüyorum sanki yaaa yazılırda bu kadarmı karışık yazılır sayenizde beynimi geliştiriyorum

Bundan dolayı bosanacaksaniz buyrun bosanin

Bu komik durumda ilk aklınıza boşanmak geliyorsa demek sevginizin sayginizin ve yuvanizin temelleri dayanaklı değil

Bu olmazsa başka bir şeyden bosanirsiniz siz yazık valla

Evlilikte oyuncak oldu

Kızınca oynamam ben deyip oyun bozan çocuklar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…