benden ne istiyo bu kocam

Allah rızası için sakinlestiysen şu yazıyı doğru yaz

6. sayfada öğrendim çok şükür. Ama kızlar sizler de süper yorumlar yapmşsınız.
Konu sahib yani bşnmlsın tabi

Çiğ köfte almadı diye koca boşanır mı? Benim babannemde koltuk takımı alamdı diye boşamış iz onla dalga geçiyorduk Adam haklı çok sağlıksız bir şey sen onları nasıl yaptıklarını bilsen yer misin acaba içinde neler var bilsen. Kendiniz yapın şunu lütfen

istediğin kupkek diye tahmin ettin nickine ithafen doğru mu

Telefonla, netten falan ısmarlasaydın. Kim spor yapıyo, yemek ortada gidip geliyo konuyu yorumları okuyunca anladım. O zaman rahatladım yani.

zaten adamın diğer karısı da sevmiyormuş

ne senaryo ne hayal gücü ama
bana getirselermiş soğanı da çiğ köfteyi de marulu da severim.
yerdim ben.
o adamı istemem ama. benim derdim bana yetiyo
konu sahibi siz de boşverin çiğ köfte için koca boşanmaz. hani ayakkabı için olsa bi düşünürüm ama bak

Bunun icin bosanilmaz ki. Resmen birbirinize trip yapmissiniz. Evlilik cocuk oyuncagi degil ki,en ufak bir seyde bosanalim demek olmaz. Evlilik sabir anlayis ve fedajarlik ister. Bu kadar kucuk seylerden uzmeyin birbirinizi. Bosyere je di cehennemizi kendiniz yaratmissiniz. Yemek bahane olmus. Birbirinize naz yapmissiniz. Bu kadar kucuk seylerden kavga edilmez ki. Evlilik iyi gunde kotu gunde sirt sirta vermek demektir. Oysa siz birbirinize sirtinizi donmussunuz. Yapmayin boyle. Cocuklugu birakip anlayis gosterin birbirinize. Oyle bosanma kelimesini kafaniza da cok getirneyin. Evrene ne salarsaniz birgun basiniza gelir Allah korusun.Ne guzel yuvaniz var. Sahip cikin birbirinize.

Armudun sapı üzümün çöpü
Hadi bosanalim hadi bosanalim hele durun bi yav siz ne diyisizbavulunuz kapı önündemi nedir ya

benim kocamda geçen sene canım kokoreç istemişti almamıştı gerçi kendi canı çekse koşa koşa giderdi...asla dayanamaz boğazına...bende kavga çıkartıp ağzından burnundan getirdim oluyo yani evliliklerde böyle şeyler . boşverrrr : )

NOT: o gündür bu gündür bişeyde istemem gururluyumdur

Ayy konu sahibi, Allah iyiliğinizi versin, kızma ama cok güldüm gece gece valla. Zaten cevaplarda süper. KK nın güzel ve aynı zamanda zeki kadınları espirilerimiz havada uçuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…