- 8 Şubat 2015
- 354
- 105
- 43
Selam kizlar
az once kocamla kavga ettik
spordan geliodu bisey lazimmi die aradi bende bisey istedim fakat bana ne yapacaksn onu yemek ye sen ddi bende tmm ama cnm cekti dedm hep o olmaz die benmle inatlasti bende sakin alma dedm bidaha istemcm sendn bise dedm.eve geldi istedigim seyi almamis yemeki koycam sendr yicenmi dedi bense hayir dedm izamn bende yemicem dedi o yemekler bosunami yapildi dedi bende uzuldm yemeklere iki tabk hazirladm surat yaptgmi gorunce sakin hazrlama dedi bnde hazirladm onune koydm bendr yicema yemedi ben calisan bi insanim yorgnm ve en basta yemek ya o bizim sukretmemiz gerekio nr olursa olsun bu adam nasil bise ya kavga ettk bagirdk cagrdk smdi yattti o sinrden ben ne yapiyim kizlar anlamadm bosanayimmi ilk degilki bu kavgalar
ben anlamadım ama anlatan olursa yardımcı olmak isterim.
Aynen size katiliyorum cips kola dedigimde almam hem zararli hem de onlari yiyip yemek yemeyeceksin diyor hakli da adam hamileyim beni dusunuyor ben de canim cok cektiginden sadece cips al yemekten sonra bir az atistiricam diyorum oyle anlasiyoruz evde kola var icmeme izin vermiyo gecen gizlice bi bardak ictimkosun hemen bosanin.ya bu bosanma nekadar kolay biseymus haberim yokmus ogrendigim iyi oldu.benim kocamda ben cips kola istedigim zaman hayatta almaz sagliksiz diye.bendemi bosasam bu adami ne yapsam karar veremedim simdi
Cohlata ne ya hala guluyorum Allah seni guldursunçohlata..
ay amin amin. rabbim aglatmasin hicbirimizi:)Cohlata ne ya hala guluyorum Allah seni guldursun
iki konuda da olayın temelinde çiğ köfte var
konu sahibi yarın söyle kendine internetten sar marula, sık limonu ye
vallaha kadesa benim anladığım konu sahibinin kocası spordan gelirken konu sahibi canının çektiği bir şeyi istemiş kocası da onu yeme yemek ye demiş (buradan konu sahibinin istediği şeyin abur cubur olduğunu çıkarıyorum) sonra karşılıklı tripleşmişler ikisi de yemek yememiş ( biri yemiş de olabilir emin değilim) konu sahibi de boşanayım mı diye soruyor.
Canim cok sinirli yazdigin icin derdini tam anlatamamişsin ama erkeklerin hepsi ayni..inan dortdortlugu yada daha iyisi yok.. birinin iyi huyu digerinde kotu.bisanmayi hic aklina getirme.hepimizin sorunu var vakma sen milletin fotograflar cekilip mutlu pozlar verdigine herkezin yasadigini kendi bilir.ben sorunlarimi anlatsam haline sükredersin. kavgasiz ev olmaz zaten eşinin huyunu ögrenmişsindir huyuna git bizler idare etmezsek zaten hayat durar. bizlerdeki yani bayanlardaki vicdan sabir olmasa erkekler sefil olurdu.sakin ol uzme canini..aldatmiyorsa seni dövmüyorsa.aç acik birakmiyorsa sukrediceksin.Selam kizlar
az once kocamla kavga ettik
spordan geliodu bisey lazimmi die aradi bende bisey istedim fakat bana ne yapacaksn onu yemek ye sen ddi bende tmm ama cnm cekti dedm hep o olmaz die benmle inatlasti bende sakin alma dedm bidaha istemcm sendn bise dedm.eve geldi istedigim seyi almamis yemeki koycam sendr yicenmi dedi bense hayir dedm izamn bende yemicem dedi o yemekler bosunami yapildi dedi bende uzuldm yemeklere iki tabk hazirladm surat yaptgmi gorunce sakin hazrlama dedi bnde hazirladm onune koydm bendr yicema yemedi ben calisan bi insanim yorgnm ve en basta yemek ya o bizim sukretmemiz gerekio nr olursa olsun bu adam nasil bise ya kavga ettk bagirdk cagrdk smdi yattti o sinrden ben ne yapiyim kizlar anlamadm bosanayimmi ilk degilki bu kavgalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?