benden ne istiyo bu kocam

Sana cips, çikolata almadi diye mi bosanacaksin?
Bu kadar basit mi?
Inatlasmayin lutfen ya kirici olmayın uzlasin...

Ya bosanayimmi nedir ya bukadar basitmi bi evlilik küçük bi tartışmaya bosanayimmi denir mi kusura bakmayın ama abartmissiniz :/

kosun hemen bosanin.ya bu bosanma nekadar kolay biseymus haberim yokmus ogrendigim iyi oldu.benim kocamda ben cips kola istedigim zaman hayatta almaz sagliksiz diye.bendemi bosasam bu adami ne yapsam karar veremedim simdi
Aynen size katiliyorum cips kola dedigimde almam hem zararli hem de onlari yiyip yemek yemeyeceksin diyor hakli da adam hamileyim beni dusunuyor ben de canim cok cektiginden sadece cips al yemekten sonra bir az atistiricam diyorum oyle anlasiyoruz evde kola var icmeme izin vermiyo gecen gizlice bi bardak ictim beni dusundugu icin ondan ayrilmali degilim her halde, arkadasim kupgok bilmiyorum belki baska tartismalariniz olmustur ama bu yiyecek biseyi almamasi bosanma sebebi degil tatlim

Kızlarçok mu gittik konu sahibinin üzerine?? ¿

Bende çiğköfteciyimdir Şeker kocam ya her istedim de alır almasa bende ona kahve servisi yapmam her şey karşılıklı Eğer tartışmalarınız böyle saçma şeylerse boşanma kelimesi de çok saçma.. Tribinizi atın siniriniz geçince sarılın barışın :)

Bu sebepten bosanmayi düşünmek yanlış ama esiniz biraz tahammülsüz inatçı biri sanırım... Benim eşim de bana bazen istediğim şeyi almaz kilo problemim olduğu için alıştım bu huyuna gündüzleri çıkıp kendim alıyorum birsey demiyo

Bak canim sonradan yazmissinki yiyecekten dolayi bosanmam tek o degil eltim kayinvalidem yazmissin,bak canim benim cadi eltim hep bi laf soyleyip beni kizdirir(beni hep kiskankr da o yuzden) onun ustune ben de esimle kavga ederdim sonra kafama dank etti bu karinin istedigi de bu esimle beni birbirimize dusurmek ki kendi esiyle arasi cok kotu beni kiskandigini hep bildiriyor zaten ben de artik o eltim olacak cadalozla meraba merabayim bitti gitti o yuzden kocani baska insanlara gore neden bosayasin kizz kolaymi oyle sorunlarinizi tam olarak bilmiyorum ama sakin kimse icin esinle arani bozma canim degmez kupgok

Yemeği yedi mi yemedi tam anlamadm harf eksikliğinden ama yemedi sanırım başka ne tür sebepler var bilmiyrum ama bunun gibi ufak şeyler ise boşanmaya sebep değil bence

Aslında konu sahibinin eşiyle daha ciddi sorunlarıda var. Sofrayı yere fırlatmalar falan, elti başka bir dert, kayınvalide başla bir dert. Diğer konularına şimdi baktım da gördüm daha 20 yaşında ya.

"biri yemiş de olabilir emin değilim"

Konu başlığı ne istiyor benden kocam ama konuda istek yapan sizsiniz

Belki kilo almayın düşüncesiyle almamıştır. Fazlalığınız varsa...

kac senelik evlisiniz bilmiyorum ama bazen erkekler iletisim kurmak yerine bilmiyorum konusmaya useniyolarmi bole abuk subuk seylerden de bosanilmaz ama insnn bu gibi nedenlerle bazen bogasi geliyor o ayri sinirizle yazmissiniz sanirim eminim siniriniz gecince tavriniz baska olucak

Canim cok sinirli yazdigin icin derdini tam anlatamamişsin ama erkeklerin hepsi ayni..inan dortdortlugu yada daha iyisi yok.. birinin iyi huyu digerinde kotu.bisanmayi hic aklina getirme.hepimizin sorunu var vakma sen milletin fotograflar cekilip mutlu pozlar verdigine herkezin yasadigini kendi bilir.ben sorunlarimi anlatsam haline sükredersin. kavgasiz ev olmaz zaten eşinin huyunu ögrenmişsindir huyuna git bizler idare etmezsek zaten hayat durar. bizlerdeki yani bayanlardaki vicdan sabir olmasa erkekler sefil olurdu.sakin ol uzme canini..aldatmiyorsa seni dövmüyorsa.aç acik birakmiyorsa sukrediceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…