Madem ayri oturuyorsunuz, neden birinden tasinmak icin müsade alacakmisinizki?
Esiniz tasinmak istiyorsa, hic durmayin.
Esyalar sizin degilmi? Istediginiz yere tasirsiniz. Sevgiye gerek yok, ama saygili olmasi gerek herkesin.
ben sizin yerinizde olsaydım.bana sataştıkarı sırada eşime yetiş diye mesaj atardım ardından polisi arar imdat yetişin derdim.
ve ardından çıldırmış gibi bağırır ,çağırır,çıldırır saçımı başımı yolardım.polisler ve eşim gelince doğru karakola giderdim.
gerisi çorap söüğü gibi gelir zaten hem mahşerin üç atlısını susturmuş olurdum.hemde taşınmak için fırsat çıkardı.eşiniz sizi
o halde görünce evinizi taşır heralde....
Böyle bir davranışa gerek olduğunu hiç sanmıyorum ... Konu sahibesi umarım ciddiye almaz ....
haklısınız belkide ama ben uzun vadede insanları yola getirmeye sabredemem heralde.
tabi başa gelmeden bilinmez.Allah kimseyi böyle insanlarla sınamasın ve konu sahibi arkadaşa sabırlar versin
yaptığım yoruma pişman oldum psiko ama yapılanları okuyunca nevrim döndü haksızlığa gelemiyorum
bunlar çete gibi başa çıkılması çok zor taktıkları ınsana takıyorlar inanın uğraşması hiç kolay değil tamamen iletişimi kesmek tek çözüm aslında ama kv.dem yüzünden bu çok zor akraba toplantıarındada bir arada bulunmama gerkecek dolaylı yoldan laf sokmalar iğneliyici bakışlar bu akraba toplantılarının hiçbirine katılmamam gerek bu seferde kvdemden laf işiticem hem onlar yüzünden hiç kımseyle görüşmemeyıde doğru bulmuyorum çok zor bu cendereden çıkmak
jelibon yanlış düşünüyorsun,insanlara hayır demen lazım.Yoksa sana saygı duymazlar.Seninle yaşıt teyze kızları kalkıp sana bağıramaz.Senin bir saygın olmalı o evde.Kaynanan sana kızacakmış,kızmış.Akraba toplantısında o bir söylüyorsa sen bin söyle o zaman.Ama yüzüğne söyle,bir şey mi dedi"kıymet mi bildiniz anne"de "ben senin gelininin,ama kardeşinin çocuklarına bana evinde bağırttın"de.Milletin ortasında söyle ki ayıbını görsün o da.Bazı insanlara ayıbını yüzünü söylemeyince marifet zannnediyor.Ama sen her şeye boyun eğmişsin,kayınvalidem kızar diyorsun.Kendine haksızlık ediyorsun.Tamam eşinin hatrı var,onlar da ailen ama bu kadar olmaz gerçekten.
Bunda es mes hatri olmaz ya o zaman es karimin hatri var diye dusunecek ben kayınvalidemle beraber oturuyorum cok dikdatordurama yeri gelir o dikdatorlugu sokmez bana ne demek ya bagirma cocukmu azarliyolar kendine gel onlari dunyanimw merkezi yapma konusmasin cokmu onemli bi gebeliginmi var onlara karsi
Burada konuları okuyunca çok şaşırıyorum cidden ya. Ben k.validemin seni telde kötü gelse hemen evham yaparım "anne bir şey mi oldu,hasta mısın " derim.Derdi,sıkıntısı varsa öğrenmek isterim.O da benim için böyle düşünür ve davranır.Eşimle aramı sorar,bi aksilik varsa geçe kızım der yol yordam gösterir.Hastaysam hemen arar.Sadece beni değil ailemde biri hastaysa da sorar.Burada bu kadar vicdansızlığı okuyunca kızıyorum artık.Konu sahibine de kızdım.Belki çekingen,içine kapanık bir yapısı var ama öz saygıyı sağlamak için bunların aşılması gerekiyor.Garibim bayram günü üzülmüş,dertlenmiş suçu da yok.Gel de sinir olma şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?