Benden neden rahatsız oluyor?

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Kızlar lütfen bişey söyleyin. Bir süredir okuldan birinden hoşlanıyorum. Ondan hoşlandığımı belli etmeye çalıştım. Anladığını düşünüyorum bilmiyorum ama onu rahatsız edecek bişey yapmadım.
Araya tatil girdi tatil bitti. Bir kaç kez aynı derse girdi yine hiç bir şekilde bakmadım.
Fakat geçen gün kantine girdik biz geldik hemen kalktı gitti. Okuldan çıktıktan sonra da biz dışarda arkadaşımızı bekliyorduk. Onlar da geldi duruyorlardı, sonra beni gördü, hadi ya gidelim dedi yine sesli bir şekilde.
Gerçekten o kadar kırıldım ki, neden bana böyle davranıyor. Tamam hoşlandığımı belli ettim ama onu rahatsız etmedim ki hep yakınımıza gelen oydu. Bu kadar düşman olacak ne yaptım ki, gerçekten anlamıyorum

Son düzenleme:
Peki neden yapıyor bunu, beni istemediğini mi belli etmeye çalışıyor
Bence sen onunla bütün iletişimini kestigin için artık eskisi gibi yüz vermedigin icin yapıyor bu tavri. Sanırım arkasindan aglamani yalvarmani ilani aşk etmeni bekledi ama sen geri adım atınca egosu sarsıldı

Umarım öyledir teşekkür ederim, benden rahatsız oluyor olamaz değil mi..

Umarım öyledir teşekkür ederim, benden rahatsız oluyor olamaz değil mi..
Siz iletişimi kestiğiniz için size sinir olmuş olabilir eğer öyleyse oldugunuz ortamda bulunmak.istemeyebilir. Bence kafanıza takmaniza değecek bir durum.yok bosverin

Başta ilgin olduğunu anlamış, sonra sen bırakınca yeniden ilgini çekmeye çalışıyor gibi. O da senden hoşlanıyor mudur yoksa bir kızın ondan hoşlanmasından dolayı gururu okşanmıştır da bunu mu devam ettirmek istiyor bilmiyorum ama rahatsız olmuyor. Tam tersine o başlarda gösterdiğin ilgiyi yeniden istiyor gibi.

İçimi rahatlattın astoria rahatsız olamaz değil mi yani. Hoşlandığını sanmıyorum ilk başlarda yakın durmuştu o konuşmak istiyor gibiydi ama çok zaman geçti, bilemem de tabiki . Bundan sonra uzak durmaya devam edeyim değil mi
?

Sen bilirsin kuşum, ona ben bir şey diyemem ki. Nasıl içinden geliyorsa öyle davran. :)

Sizden ayni ilgiyi beklemis araya tatil girmis falan sizde ustune gitmeyince verdigi tepki iste.Sende benim umrumda degilsin mesaji veriyor sesini yukselterek falan.Bosverin siz boyle takilmaya devam.Vurkac yapmissiniz adam kovalamak yerine tepki veriyor aklinca.

Not arkadaşlığı yapmaya çalıştığını düşünmüş olabilir mesela görünce falan selam vermiyosan o kadar not paylaşımına rağmen nasılsın iyi misin demiyosan kullanmaya çalışıyosun gibi gelmiştir belki

Hoşlandığınız çocuğa -çocuk diyorum, yaşlarınız küçük gibi geldi- neden binbir trip attığınızı anlayamadım. Silgi istediniz, not aldınız ee yani? Seviyorum demek mi bu? Ben asla anlamam. Aksine parazit gibi gelir bana, çıkar ilişkisi gibi.

E sonra durup dururken çocuğa vebalı gibi davranmışsınız. Birden hiç bakmamalar, hiç konuşmamalar, uzakta oturmalar... oda eminim ki sizde bir sorun olduğunu düşünmüştür ve tepki koyuyordur.

İkimizde 24 yaşındayız. Haklısınız uzaktan bakınca öyle görünüyor ama ilk not istediğikten sonra selam verdim sonra hep arkadaşları vardı yanında, birde utandım vermedim hiç. Bende ondan korkuyorum çıkar ilişkisi değil kesinlikle benim notlarım zaten vardı hepsi bahaneydi yani. Silgiyi falan da o istedi.
Böyle görmekte haklısınız ama utandığım için samimi olamadım işte. O da uzak durunca iyice geri çekildim, şimdi ne yapabilirim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…