Peki neden yapıyor bunu, beni istemediğini mi belli etmeye çalışıyorSen birşey yapmamissin ama adam boş bir adam belli ki yanındaki arkadaşlarına da anlatmış. Hic üzüldüğüne degmez
Bence sen onunla bütün iletişimini kestigin için artık eskisi gibi yüz vermedigin icin yapıyor bu tavri. Sanırım arkasindan aglamani yalvarmani ilani aşk etmeni bekledi ama sen geri adım atınca egosu sarsıldıPeki neden yapıyor bunu, beni istemediğini mi belli etmeye çalışıyor
Umarım öyledir teşekkür ederim, benden rahatsız oluyor olamaz değil mi..Bence sen onunla bütün iletişimini kestigin için artık eskisi gibi yüz vermedigin icin yapıyor bu tavri. Sanırım arkasindan aglamani yalvarmani ilani aşk etmeni bekledi ama sen geri adım atınca egosu sarsıldı
Siz iletişimi kestiğiniz için size sinir olmuş olabilir eğer öyleyse oldugunuz ortamda bulunmak.istemeyebilir. Bence kafanıza takmaniza değecek bir durum.yok bosverinUmarım öyledir teşekkür ederim, benden rahatsız oluyor olamaz değil mi..
İçimi rahatlattın astoriaBaşta ilgin olduğunu anlamış, sonra sen bırakınca yeniden ilgini çekmeye çalışıyor gibi. O da senden hoşlanıyor mudur yoksa bir kızın ondan hoşlanmasından dolayı gururu okşanmıştır da bunu mu devam ettirmek istiyor bilmiyorum ama rahatsız olmuyor. Tam tersine o başlarda gösterdiğin ilgiyi yeniden istiyor gibi.
İçimi rahatlattın astoriarahatsız olamaz değil mi yani. Hoşlandığını sanmıyorum ilk başlarda yakın durmuştu o konuşmak istiyor gibiydi ama çok zaman geçti, bilemem de tabiki . Bundan sonra uzak durmaya devam edeyim değil mi
?
Teşekkür ederim canım :)Sen bilirsin kuşum, ona ben bir şey diyemem ki. Nasıl içinden geliyorsa öyle davran. :)
Bende bunu düşündümBence sen onunla bütün iletişimini kestigin için artık eskisi gibi yüz vermedigin icin yapıyor bu tavri. Sanırım arkasindan aglamani yalvarmani ilani aşk etmeni bekledi ama sen geri adım atınca egosu sarsıldı
İkimizde 24 yaşındayız. Haklısınız uzaktan bakınca öyle görünüyor ama ilk not istediğikten sonra selam verdim sonra hep arkadaşları vardı yanında, birde utandım vermedim hiç. Bende ondan korkuyorum çıkar ilişkisi değil kesinlikle benim notlarım zaten vardı hepsi bahaneydi yani. Silgiyi falan da o istedi.Hoşlandığınız çocuğa -çocuk diyorum, yaşlarınız küçük gibi geldi- neden binbir trip attığınızı anlayamadım. Silgi istediniz, not aldınız ee yani? Seviyorum demek mi bu? Ben asla anlamam. Aksine parazit gibi gelir bana, çıkar ilişkisi gibi.
E sonra durup dururken çocuğa vebalı gibi davranmışsınız. Birden hiç bakmamalar, hiç konuşmamalar, uzakta oturmalar... oda eminim ki sizde bir sorun olduğunu düşünmüştür ve tepki koyuyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?