:1no2:Benden nefret ediyor onun için belaymışım gibi davranıyor ve ona göre benden büyük yalancı yok.:1no2:bütün bunları ondan duydum hayatım şansızlıklarla dolu çok ciddi söylüyorum herşey yolunda giderken bişey oluyor ve tepe taklak olabiliyor.Böle örnekler hayatımda çok fazla hayatımın aşkı karşımda benim için dururken arkadaşımın söylediği bi laf yüzünden masadan kalkabiliyor bu sadece bir örnek ve ben arkadaşımın yaptığına değil şansızlığıma ağlıyorum.Başıma ne gelmişse arkadaşlarımdan geldi çok sevdiklerimden geldi onun için bir değerim varken arkadaşlarım yüzünden başına belaymışım gibi oldum.Beni tanıdığını söylüyor ama o beni hiç tanımıyor tanımak istemiyor benden nefret ediyor onu geri kazanmak istiyorum ama beni dinlemiyor bile bir akşam televizyon izlerken telefonum çalıyor açıyorum ki ne duyayım demek beni dövdürtcekmişsin diyor inan haberim bile yok insan sevdiğine kıyabilir mi? O na zarar verebilir miyim? diyorum nerden çıkartıyorsun.Bana diyor kuzenin söyledi inanın haberim bile yok diyorum ne yazık ki bana inanmadı çevreme inandı beni sevmeyenler var normaldir onalardan duyduklarına.Onu geri kazanmak istiyorum beni gerçekten tanısın istiyorum yalancı bilmesin beni bunlara rağmen hala benden soğumaya devam edecekse razıyım.