• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden nerfret ediyor beni çok iyi tanıdığımı söylüyor ama hiç tanımıyor

xgxb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
49
0
86
İstanbul
:1no2:Benden nefret ediyor onun için belaymışım gibi davranıyor ve ona göre benden büyük yalancı yok.:1no2:bütün bunları ondan duydum hayatım şansızlıklarla dolu çok ciddi söylüyorum herşey yolunda giderken bişey oluyor ve tepe taklak olabiliyor.Böle örnekler hayatımda çok fazla hayatımın aşkı karşımda benim için dururken arkadaşımın söylediği bi laf yüzünden masadan kalkabiliyor bu sadece bir örnek ve ben arkadaşımın yaptığına değil şansızlığıma ağlıyorum.Başıma ne gelmişse arkadaşlarımdan geldi çok sevdiklerimden geldi onun için bir değerim varken arkadaşlarım yüzünden başına belaymışım gibi oldum.Beni tanıdığını söylüyor ama o beni hiç tanımıyor tanımak istemiyor benden nefret ediyor onu geri kazanmak istiyorum ama beni dinlemiyor bile bir akşam televizyon izlerken telefonum çalıyor açıyorum ki ne duyayım demek beni dövdürtcekmişsin diyor inan haberim bile yok insan sevdiğine kıyabilir mi? O na zarar verebilir miyim? diyorum nerden çıkartıyorsun.Bana diyor kuzenin söyledi inanın haberim bile yok diyorum ne yazık ki bana inanmadı çevreme inandı beni sevmeyenler var normaldir onalardan duyduklarına.Onu geri kazanmak istiyorum beni gerçekten tanısın istiyorum yalancı bilmesin beni bunlara rağmen hala benden soğumaya devam edecekse razıyım.

seni gerçekten sevse sana inanır ve sözlerine güvenirdi cnm ..
boşver zamana bırak herşeyi ..
şansısızm demişisin ben insanlardan zarar gördüğümde üzülmem kendimi şanslı hissederim.demekki benm dostluğuma sevgime layık diilmiş diye düşünürüm..
kimse için üzülmeye değmiyor 3 günlük dünyada :delphin:

:1no2:Benden nefret ediyor onun için belaymışım gibi davranıyor ve ona göre benden büyük yalancı yok.:1no2:bütün bunları ondan duydum hayatım şansızlıklarla dolu çok ciddi söylüyorum herşey yolunda giderken bişey oluyor ve tepe taklak olabiliyor.Böle örnekler hayatımda çok fazla hayatımın aşkı karşımda benim için dururken arkadaşımın söylediği bi laf yüzünden masadan kalkabiliyor bu sadece bir örnek ve ben arkadaşımın yaptığına değil şansızlığıma ağlıyorum.Başıma ne gelmişse arkadaşlarımdan geldi çok sevdiklerimden geldi onun için bir değerim varken arkadaşlarım yüzünden başına belaymışım gibi oldum.Beni tanıdığını söylüyor ama o beni hiç tanımıyor tanımak istemiyor benden nefret ediyor onu geri kazanmak istiyorum ama beni dinlemiyor bile bir akşam televizyon izlerken telefonum çalıyor açıyorum ki ne duyayım demek beni dövdürtcekmişsin diyor inan haberim bile yok insan sevdiğine kıyabilir mi? O na zarar verebilir miyim? diyorum nerden çıkartıyorsun.Bana diyor kuzenin söyledi inanın haberim bile yok diyorum ne yazık ki bana inanmadı çevreme inandı beni sevmeyenler var normaldir onalardan duyduklarına.Onu geri kazanmak istiyorum beni gerçekten tanısın istiyorum yalancı bilmesin beni bunlara rağmen hala benden soğumaya devam edecekse razıyım.

Allah Allah..
Hiç anlamadım..:uhm:
Size bu kadar kötü sözler söyleyen,tehdit eden insanı neden kazanmaya çalışıyorsunuz ki?
Size daha çok zarar versin diye mi?:delphin:

karşındaki insan başkalarının sözlerine bakıp seni suçlamada çekinmiyorsa, bırak gitsin derim. arkadaşlarınla da kuzenlerinle de eğer sana böyle zararları dokunuyorsa araya bir mesafe koyman gerekir diye düşünüyorum.

bir de olaylara dışarıdan bakmayı denemen lazım belki de. acaba yanlış anlaşılabileceğin sözler mi söylüyorsun etrafındakilere, ya da fazla samimi davranıp aklından geçen her şeyi anlatıyor musun da böyle sorunları çok yaşıyorsun? kendine bu soruları sorup kendinde de hata bulsan bile, sevdiğini ve seni sevmediğini söylediğin kişinin davranışının yanlışlığını değiştirmez.

bugün senin kuzeninin, arkadaşının yarın başak birinin söylediğiyle sana karşı gelecekse çaba niye ki?:1no2:

Anlamadan dinlemeden işin aslını astarını öğrenmeden böyle davrandığına göre seni gerçekten istemiyor :1no2: İnsan sevdiğini hep affetmek ister en azından böyle sorgusuz sualsiz seni silmezdi sevseydi... Hiç üzüldüğüne kendini yıprattığına değmez :delphin:

size degil cevrenizdekilere inanan ve hatta size cevap hakki dahi tanimadan harekete gecen bir adami neden kazanmak istedigini anlamadim. bence bu adam icin yapilacak hicbirsey yok arkadasim.

benim en çok rahatsız olduğum taraf beni yanlış birisi olarak biliyor.Teşekkür ediyorum sölediğiniz şeyley çok doğru farkındayım ama sonuçda beni kötü bilsin istemiyorum.Onunla eskisi gibi olacağımıza inanmıyorum da zaten :S:(

Son düzenleme:
benim en çok rahatsız olduğum taraf beni yanlış birisi olarak biliyor.Teşekkür ediyorum sölediğiniz şeyley çok doğru farkındayım ama sonuçda beni kötü bilsin istemiyorum.Onunla eskisi gibi olacağımıza inanmıyorum da zaten :S:(

başkalarının senin hakkında ne düşündükleriyle çok ilgilenirsen işte böyle üzülen hep sen olursun..boşver sen kendini biliyosun isteyen kötü isteyen iyi bilsin takmaa kafana yerimseniben

Canım her zaman Allahtan hayırlısını iste. Seni üzen,karalayan insanlara fırsat verme arana mesafe koy inanki kimse için değmez hiçkimse için a.s. Herşey gelip geçiyo yapanlar da yaptıklarıyla kalıyo gün olur devran döner... mirmirmirmir

hani derler ya aşklar biter hatıralar kalır diye çok güzel anılarımız vardı hayatımda ilk defa sevmiştim herşeyden vazgeçecek kadar o da aynı şekilde birbirmize çok değer veriyorduk demiştim ya şansızım diye bişeyler oldu hakkımda yalan yanlış şeyler söylendi dolduruşa geldi benide dolduruşa getirdiler ben son ana kadar dayandım ama ne yazık ki o soğumuş ben belkide hala inanmak istemiyorum beni unuttuğuna.Düşünsenize ağzımdan çıkacak tek lafa bakan bi insanın benim hakkımda onları söylemesi ne kadar üzücü

Canım her zaman Allahtan hayırlısını iste. Seni üzen,karalayan insanlara fırsat verme arana mesafe koy inanki kimse için değmez hiçkimse için a.s. Herşey gelip geçiyo yapanlar da yaptıklarıyla kalıyo gün olur devran döner... mirmirmirmir

çok doğru söylüyorsun hiç kimseye güvenim kalmadı insan sevdiklerinden darbe gördükçe bunalıma giriyorum ama onlar beni düşünmedi..Bende mesafe koydum yalnızlık kötü diyorlar ama ben yanlızken yanımda kimse yokken daha mutluyummirmirmirmir

Back
X