benden sakladılar

minnie

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.574
10.084
773
Ankara
arkadaşlar eşimin ailesiyle aramda bi problem yok bugüne kadar hiç saygısızlık etmedim kötü bi söz etmedim k.validem bizi yönlendirmeye,evimize karışmaya çalışır ses çıkarmam seviyemi bozmamaya dikkat ederim az da olsa birbirimizi benimsediğimizi düşünürdüm ama ben onlar için sadece yabancıymışım k.validemlerin eski bi evi var kirada satıp yeni bi daire almışlar ama benim bundan haberim olmadı ne bizim evde bahsi geçti ne de onlar söyledi k.validemin gününde arkadaşı hayırlı olsun ev almışsınız dedi o cevap veremedi kalakaldı yoo falan dedi kadında şaşırdı söylediğine pişman oldu sonra k.validem vazgeçtik falan diye zırvaladı kadında bozuldu konu kapandı.bende çok şaşırdım aylar önce alınan ev şimdi ortaya çıktı ben o gün ne eşime ne de o na bişey sormadım ama üzüldüm daha sonra eşime eviniz hayırlı dedim o da şaşırdım melek abladan duydum dedim saklamanıza luzüm yoktu dedim fırsat olmamıştır söylemeye gibi saçma bi cevap verdi üstelemedim ama kırıldım biz bulunduğumuz semte göre daha eski bi evdeyiz şu an ve alt kattayız sanırım umarız diye sakladılar sebep ne olursa olsun bi yabancı benden saklamalarına üzüldüm kimsenin evine barkıına zorla oturacak değilim beni tanıyamamışlar benim evime aldığım bi çöpü bile soran herşeyimi didikleyen nerden kaça aldın diyen kadın koskoca evi alıp saklamış ne deyim aile olmak soyadı almak anne baba demek ne kadar anlamsız bazen....(dertlaşmek istedim sadece)

insanlar kanı canı olan anne babalarıyla bile küsüyolar canımcım, sen onlar için elsin ne yaparsan yap bu değişmez belki bu forumda %1 çıkar eşimin ailesini ailem gibi seviyorum diyen

insanlar kanı canı olan anne babalarıyla bile küsüyolar canımcım, sen onlar için elsin ne yaparsan yap bu değişmez belki bu forumda %1 çıkar eşimin ailesini ailem gibi seviyorum diyen
doğru söylüyosun.madem elim bende öyle davranırım bende iyi niyetli olmam bende sinsi olurum demekki doğrusu bu ben bilememişim

Son düzenleme:
insan malı mülkü ne için isterki (kendi ihtiyacı yoksa)
çocukları rahat yaşasın diye değilmidir
bazı anne babalara çok şaşırıyorum
40 kat yabancı gibi davranıyolar çocuklarına

Keşke bu düşüncelerini kayınvaliden ile paylaşsaydın..

Gerçi kocanın söylememesi de tuhaf..
Nasıl olsa duyulacağını hiç mi düşünmedi?..

herşeyi yaşayarak öğreniyoruz bende aynıyım ailem olsun anne kız baba kız gibi olalım istedim ama olmadı hep iyi niyetli olmak istedim iyi niyetim suistimal oldu üzme kendini canın yanmış belli ama olmuyor sen hep elsin unutma onlar hep böyle görecek böyle düşünürsen daha az canın yanar...

insan malı mülkü ne için isterki (kendi ihtiyacı yoksa)
çocukları rahat yaşasın diye değilmidir
bazı anne babalara çok şaşırıyorum
40 kat yabancı gibi davranıyolar çocuklarına
ihtiyaçları falan yok fazladan alınan bi ev işte.allah bana daha iyisini kendi pararmla almayı kısmet eder umarım...benim kendi ailem olsaydı durum farklı olurdu

Keşke bu düşüncelerini kayınvaliden ile paylaşsaydın..

Gerçi kocanın söylememesi de tuhaf..
Nasıl olsa duyulacağını hiç mi düşünmedi?..
paylaşmadım eşimede sadece hayırlı olsun dedim ev nerde kaça alındı vs sormadım kocamın söylememesi de üzdü beni belli ki anneciği tembihlemiş

evet yaşamadan hiç bişey biilinmiyor hiç teccrübe edinilmiyomuş bunu anladım sağda solda beni övmeyi kendi reklamını yapmayı seven annesini her fırsatta bana emanet eden k.valide bana sinsilik yapıyor .çok halısın bundan sonra el olduğumu unutmayacağım

Ben olsam en çok eşime kırılırdım ve söylerdim de. Hadi onlar seni el görüyor da kocana ne oluyor?
Eşimin ailesinde de herşey aile sırrıdır, anlıyorum seni canım üzülme sakın o onların saygı eksikliği. Bir de koca kadın yalanlamış ev aldıklarını. Oğlunun doğruyu söyleyeceğini de hesaba katmıyor artık nasıl tembihlediyse..

ne kadar seviyor görünseler de değer verseler de adımız üstünde,geliniz işte.."gelin" kelimesinde ki "g" harfini çıkarınca durum daha da netleşiyor aslında "g-ELİN"...elin kızıyız olay bu!

üzme kendini,boşver..güle güle otursunlar,daha güzelleri sizin olsun :)

Aman boşver canım..Bundan sonra da kendi ev işlerine karıştırtmazsın olur biter..
Ya da çok canını sıkarsa söylersin neden korktunuz da söylemediniz gözüm yok diye..

üzmemeye çalışıyorum kendimi ama kırgınım.eşim tembihliydi büyük ihtimal ama ben söyleyince yalanlamadı kadında nasıl bir karakter varsa kadına oracıkta vazgeçtik sonradan almadık dedi kimbilir yanı başımda daha ne yalanlar var

Aman boşver canım..Bundan sonra da kendi ev işlerine karıştırtmazsın olur biter..
Ya da çok canını sıkarsa söylersin neden korktunuz da söylemediniz gözüm yok diye..
cidden de gözüm yok ne yaparsa yapsınlar.ev işlerinede karışıo kadın bi şekilde biraz sinsi

hayatta tek gerçek insanın kendi anası babası canım.Gerçekten öyle senin anana babana kocanın içi yanmaz onun anasına babasına senin için yanmaz sonuçta seni karnında kaynanan taşımamış o kdr zaman el kızısın sen kocanda eloğlu bu böyledir çok nadir aileler vardır gerçektn kendi kızı oğlu gbi benimseyen bence takma hayırlı olsun de güle güle oturun de hatta bide hediye al manidar olsun takma kafana kocanla sen alırsınızı nasılsa kendinize üzülmye değmez cnm

bazen insanlara şaşırabiliyoruz bu da onlardan birisi takma kafana kişilik gösterisinde bulunmuşlar

:)aynen öyle kişiliklerini sergilediler o kadına cvp verirken suratına baktım bembeyaz oldu o anda madem bu kadar sıkılacaksın neden yalana başvuruyosun

amiiiin canım çok sağol :)ewet el kızıyız ama bu kadarını tahmin etmiyodum bakalım neler görcez daha

çok doğru söylüyosun birbirimiz için eliz ama bu kadar sırcı olmaya ne gerek var anlamadım ne yapcam ben gidip eve mi oturucam kiraya vermişler zaten.hediye falan almam canım bana gelen hediyeleri tırtıklıodu ona saysın

heheheh ay kız çok güldüm sana he ya takma boşver gtsn allahın selamı üstüne olsun onun sie et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…