- 8 Mart 2018
- 381
- 89
- 28
- Konu Sahibi yaseminbudak
-
Aynen öyle düşünüyor bencede.sanki annemle ikisi evli aramak sormak zorunlulugu var. Annemle münakaşaya falan girsin istemiyorum olayların dışında tutuyorum hep.arasam şimdi o da annemi ararsa ne olur bilmiyorum.Ay ne gıcık kadın. Hesapça o erkek annesi ya. Kendini üstün görüyor. O yüzden beklenti içinde.
Sizin anneniz onu aramak zorunda değil. Arayın söyleyin bence. Annem beklemiş sen aramamıssın diye.
Bildigimi okuyorum inatla tartışmamı sonrası aramıyorum ama bu kez adım attım evine gittim hala karşı tarafta bi hareket yok.Bence boşverin. Böyle şeyleri yok saymak en iyisi. Yoksa olay uzar. O öyle dedi, bu böyle dedi olur. Haksız çıkarsınız. He he deyin geçin. Bildiğinizi okuyun.
Edecek eminim ki eşime bunu da dedim sana şikayet etmesi bisey ifade etmiyor.bende sikayet edeyim sende git annene söyle dedim ama olmuyor eşiminde yapacagı bişey yok.çünkğ eşim bana demese bile çözdüm artık kv yi.ne düşündügünü ne ima ettiğini biliyorum.artık bi dur demem lazım ama nasıl?Aramayın .Yine eşinize şikayet edecek sizin onu aramadiginizi söyleyecektir.Siz de eşinize ;"Annenin telefonu sadece gelen aramalara mi açık? Hayir yanımda istediği kişiyi arayabiliyor da bana /anneme gelince mi bu becerisini sergileyemiyor?Rica ederim bir daha annen bir sıkıntısı olursa beni sana şikayet etmesin.Benimle konuşsun,yoksa ben de annenle ilgili her sorunu/sıkıntımı senin cozmeni isterim " dersiniz.
Evet kimseye bir sey söylemesine gerek yok.kiminle muhattapsa ona söylesin.eşime söyleyince eline ne geçiyor eşim üzülüyorSikayet eder gibi size değil de eşinize belirtmesi incitici Bi tavır.
Bi şeylere veya bir olay çıkarmaya bahane hazırlıyor sanırım.
Ay evet ya neden kimse yetişkin gibi davranmıyor.seytan diyor ki sende bunları bahane et koy mesafenigeçen gün görümcem gelip teyzemin düğünü için anneni ara.. dedi bende tamam demedim.
sizde tel no yokmu dedim yok yingicim bindi nu yuk da.....
bende aramadim arasam annem gelmez...
bekliyorlar anneni aradi mi...
yok aramadim ben arasam gelmez dedim.
sustu...
sessizlik..
onklar anneni ara dese aramam!!! sinirlerim bozdular çöpçatanlık yapmak da istemiyom sevmiyom valla
Eşiniz size gelip "anemi ara,annem öyle üzülmüş,annem....." cümleleri kurmadiktan sonra sıkıntı olacak birşey yok ki!? KV İstediğini düşünebilir,ima edebilir,hissedebilir benim açımdan hiçbir sıkıntı olmaz,olmuyor daEdecek eminim ki eşime bunu da dedim sana şikayet etmesi bisey ifade etmiyor.bende sikayet edeyim sende git annene söyle dedim ama olmuyor eşiminde yapacagı bişey yok.çünkğ eşim bana demese bile çözdüm artık kv yi.ne düşündügünü ne ima ettiğini biliyorum.artık bi dur demem lazım ama nasıl?
yok da beni arattırıyo. kendi nurmaralari var çekiniyorlar istemiyolar. bunu çok iyi biliyorum.Eşiniz size gelip "anemi ara,annem öyle üzülmüş,annem....." cümleleri kurmadiktan sonra sıkıntı olacak birşey yok ki!? KV İstediğini düşünebilir,ima edebilir,hissedebilir benim açımdan hiçbir sıkıntı olmaz,olmuyor da
Eşim öyle bişey demiyor ama kv nin hareketi sinirlerimi bozuyor sanki herkes onu aramak halhatır sormak zorundaEşiniz size gelip "anemi ara,annem öyle üzülmüş,annem....." cümleleri kurmadiktan sonra sıkıntı olacak birşey yok ki!? KV İstediğini düşünebilir,ima edebilir,hissedebilir benim açımdan hiçbir sıkıntı olmaz,olmuyor da
Gidince söyleyim bari neden aramadın annemi hep bekliyorsun ya bi kere de sen arasaydın diye.ama bahanesi hazırdor eminim mesguldum işim vardıBen olsam eşimde varken derim annemi aramıyorsun çok üzülüyor çok ayıp ettin neden böyle yapıyorsun böyle durumlarda dünürünü aramak sana düşer diye.
Bosvermen,aldirmaman ve eşinin de onun şikayetlerine kayıtsız kalmasi en büyük cevap inan bana canimEşim öyle bişey demiyor ama kv nin hareketi sinirlerimi bozuyor sanki herkes onu aramak halhatır sormak zorunda
Yani bunu anlamyorum bende ne yapacaksın sen annemi çok istiyorsan sen araeşin durumu biliyorsa kendisi idare edecek. annenizin aramasını beklemesi vs çok saçma. çok bekler.
Esim kayıtsız kalıyor cogunlukla ama onun da istegi iyi olsunlar araları hep iyi olsun yakın olsunlar diye hem kv ye hem anneme arada bişeyler söylüyor bende anneme söylemesini hiç istemiyorumBosvermen,aldirmaman ve eşinin de onun şikayetlerine kayıtsız kalmasi en büyük cevap inan bana canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?