- 30 Ağustos 2018
- 977
- 2.287
- 113
Direk aklima başkası var gibi geldi.. birilerinin duymasini gormesini istemiyor gibi.
Linç yemek istemem ama uzak mesafe ilişkilerine hiç güvenmiyorum ay ne güzel uzaktan bile yürütebiliyorlar dediğim ilişkilerin içine girince aldatmalarla dolu olduğunu gördüm. Kendi şehrinde üniversiteden takıldığı hoşlandığı birileri olabilir ya da kısmetlerimi kapatmayayım mantığı vardır. Bazı insanlar uzaktan ilişki yürütmeyi daha rahat buluyorlar her gün birlikre olunmadığı için o yüzden de uzun sürüyo tabii ki istisnalar vardır ama anlattığınıza göre siz o istisnalardan biri değilsiniz
Ben olsam, ortamlarda başka kızlara yeşil ışık yakıyor da, sevgilisi olduğu ortaya çıkarsa, ayıplanacağından filan mı endişeleniyor diye düşünürdüm ya. Kazık kadar adamın sevgilisi olmasından doğal ne var? Bunun mahremiyetle ne ilgisi var? İnsanların önünde sevişecek değilsiniz zaten. Hele ki her gün görüştüğünüz insanlardan saklaması filan, hiç hoş ve iyi niyetli bir durum değil bana göre. Abartmıyorsunuz ve bu duruma bu kadar uzun zamandır katlanmakla da hata etmişsiniz.
Mahremiyetle, ilişkinizin çevreniz tarafından bilinmemesini istiyor oluşunun ne alakası varki ? Arkadaşlarınızdan bile saklıyorsa bence sakladığı başka şeyler var, açıkası arkadaşlarının bildiği başka bir ilişkisi. Yoksa insan 3,5 yıllık ilişkisini neden saklasınki.
Biz sevgili olmadan önce çok yakın arkadaştık, çevremiz de ortaktı. Arkadaşların bilip de benim bilmediğim bir şey olamaz diye düşünüyorum. Erkek milletine güven olmaz ama sadakatsizliğinden hiç şüphelenmedim. Zaten her akşam 2-3 saat konuşuyorduk biz, aramız kopuk değildi. Kendi derdi kendine yetiyor şu aralar, başka bir kıza vakti olduğunu düşünmüyorum. Hepsini geçtim, o karakterde biri değil diye tanıdım sevdim ben onu. En güvendiğim erkek kendisi, ona da yapmaz diyemem. Tabii bu ihtimal benim için listenin çook altında kalıyor.
Arkadaşlarımıza söylememiş çünkü biz tanışmadan önce hoşlandığı bir kız olmuş, o iş dillere düşünce çok yıpranmış. Dedikodudan korkmasını anlarım ama insanlar zaten her şekilde arkamızdan konuşur ki, buna engel olunmaz. En güzeli açıklayıp çenelerini kapatmaktı bana göre. O zaman bunu tartışmıştık ama bir sonuca varamadık. Sonunda ben söyledim arkadaşlara. Çünkü kendimi insanları kandırıyormuş gibi hissetmeye başlamıştım.
Okul dışındaki yakın arkadaşları biliyor, hatta tanıştık bazılarıyla bu yıl.
Ben bu sorunu çözdüğümüzü düşünürken yine başa mı döndük diye sinirlendim dün.