Benden utanıyor mu?

Direk aklima başkası var gibi geldi.. birilerinin duymasini gormesini istemiyor gibi.

Linç yemek istemem ama uzak mesafe ilişkilerine hiç güvenmiyorum ay ne güzel uzaktan bile yürütebiliyorlar dediğim ilişkilerin içine girince aldatmalarla dolu olduğunu gördüm. Kendi şehrinde üniversiteden takıldığı hoşlandığı birileri olabilir ya da kısmetlerimi kapatmayayım mantığı vardır. Bazı insanlar uzaktan ilişki yürütmeyi daha rahat buluyorlar her gün birlikre olunmadığı için o yüzden de uzun sürüyo tabii ki istisnalar vardır ama anlattığınıza göre siz o istisnalardan biri değilsiniz

Ben olsam, ortamlarda başka kızlara yeşil ışık yakıyor da, sevgilisi olduğu ortaya çıkarsa, ayıplanacağından filan mı endişeleniyor diye düşünürdüm ya. Kazık kadar adamın sevgilisi olmasından doğal ne var? Bunun mahremiyetle ne ilgisi var? İnsanların önünde sevişecek değilsiniz zaten. Hele ki her gün görüştüğünüz insanlardan saklaması filan, hiç hoş ve iyi niyetli bir durum değil bana göre. Abartmıyorsunuz ve bu duruma bu kadar uzun zamandır katlanmakla da hata etmişsiniz.

Mahremiyetle, ilişkinizin çevreniz tarafından bilinmemesini istiyor oluşunun ne alakası varki ? Arkadaşlarınızdan bile saklıyorsa bence sakladığı başka şeyler var, açıkası arkadaşlarının bildiği başka bir ilişkisi. Yoksa insan 3,5 yıllık ilişkisini neden saklasınki.

Biz sevgili olmadan önce çok yakın arkadaştık, çevremiz de ortaktı. Arkadaşların bilip de benim bilmediğim bir şey olamaz diye düşünüyorum. Erkek milletine güven olmaz ama sadakatsizliğinden hiç şüphelenmedim. Zaten her akşam 2-3 saat konuşuyorduk biz, aramız kopuk değildi. Kendi derdi kendine yetiyor şu aralar, başka bir kıza vakti olduğunu düşünmüyorum. Hepsini geçtim, o karakterde biri değil diye tanıdım sevdim ben onu. En güvendiğim erkek kendisi, ona da yapmaz diyemem. Tabii bu ihtimal benim için listenin çook altında kalıyor.

Arkadaşlarımıza söylememiş çünkü biz tanışmadan önce hoşlandığı bir kız olmuş, o iş dillere düşünce çok yıpranmış. Dedikodudan korkmasını anlarım ama insanlar zaten her şekilde arkamızdan konuşur ki, buna engel olunmaz. En güzeli açıklayıp çenelerini kapatmaktı bana göre. O zaman bunu tartışmıştık ama bir sonuca varamadık. Sonunda ben söyledim arkadaşlara. Çünkü kendimi insanları kandırıyormuş gibi hissetmeye başlamıştım.
Okul dışındaki yakın arkadaşları biliyor, hatta tanıştık bazılarıyla bu yıl.
Ben bu sorunu çözdüğümüzü düşünürken yine başa mı döndük diye sinirlendim dün.

Böyle bir adam evlenince de arkanda durmaz. Mahremiyet diyerek ailesinin tarafında olur, seni ezdirir
Ben bunu da çok düşündüm. Hatta buradaki konuları okudukça aynılarının başıma gelmesinden korktum. Annesi ilişkimize karşı. Buna rağmen, ona karşı benim yanımda olduğu için bu konuda sorun çıkmaz diye düşünmüştüm. Ama hiç tanımadığımız insanların tepkilerini bu kadar önemseyince insan korkmuyor değil.

Tanımadıgı görmedigi bilmedigi bi akrabayla neden görüşmenizi istiyor ve sizde görüşüyorsunuz o kısmı anlamadı ne alaka yani
Sağolsun, benim burada tanıdığım kimse yok, bir ihtiyacım olursa danışacağım biri olsun diye düşünmüş. Durum bana da tuhaf geldi ama taa amcası beni arayıp, kızın numarasını verince ben görüşmem diyemedim. Anlaşırsak arkadaş oluruz diye de düşündüm. Kimsede kötü niyet yoktu aslında.

utanıyor mu bilemem. sinir bozucu bi durum bence. ama sizin, sevgilinizin bile tanımadığı dıdının dıdısı akraba ile tanışmaya gitmeniz çok ilginç geldi.

Konuda anlatılan sebepten dolayı mı ayrıldınız?
Bu olay dünkü tartışmanın sebebi oldu. 2 aydır hiç tartışmadığımız kadar çok tartışıyorduk. Bir sürü sıkıntıyla boğuşuyoruz başından beri ve ben yoruldum. Hayatta hep iyilik güzellik yok, farkındayım. Zor günler hep olacak ve yan yana durmalıyız. Ama her durumda yanında durduğum adamdan hakettiğimi alamadığımı görünce bu kadar sıkıntıyı neden çekiyorum dedim kendime. Onu çok seviyorum, iyi de anlaşıyoruz, çok saygılıyız birbirimize ama bir şey var ki anlatamadığım, onun eksikliğini daha fazla idare edemedim.

utanıyor mu bilemem. sinir bozucu bi durum bence. ama sizin, sevgilinizin bile tanımadığı dıdının dıdısı akraba ile tanışmaya gitmeniz çok ilginç geldi.
Hiç sormayın. Yukarıda da açıkladım, benim iyiliğim için bir şeyler yapmak istedi. Garip bir durumun içine düştük.

Bu mahremiyet değil nasıl anlatayım sizi sahiplenmemesi. Benim sevgilimdir eşim olacak yanımdaki hatun diyememesi bence. Altından bi şey çıkacak da tavrı hiç hoş değil inan. Erkekler sevdi mi gözü hiçbir şey görmez.

24 saat elinizi tutup da kampusten girerken 30 cm mesafe koyması mahremiyet duygusundan değil de daha çok saklamasindanmis gibi geldi bana. Cünkü mahremiyet duygusu olan biri dişardayken hiçbir yerde elini tutmaz. Her yerde tutup da yakın cevrenizde böyle davranması düşündürücü geldi bana.

Merhaba hanımlar,
Az sonra sevgilimle kavga etmeli miyim etmemeliyim emin olamadım. Objektif yorumlarınıza ihtiyacım var.
Benim 3.5 yıllık, 2 yıldır uzak mesafeden yürüttüğüm bir ilişkim var. Birbirimizin ailesiyle tanıştık, hatta birkaç kere geldik gittik.

Bugünkü sorunumsa şu: Ben Almanya'dayım, burada kimsem yok. Bu şehirde sevgilimin yengesinin yeğeni varmış, o da tanımıyor. Amcasından kızın numarasını aldı, bana verdi. Bugün kızla tanışmaya gittim. Sevgilim amcasına sevgili olduğumuzu söylememiş, arkadaşım demiş. Amcası çok tutucu diye... Ben de giderken sordum, kıza sevgili olduğumuzu söyleyeyim mi diye. Cevabı, "ben de kızı tanımıyorum ki" oldu. Neymiş o da tutucu olabilirmiş. Ben buna sinir oldum.

Biz yanyanayken de hergün birlikte yemeğe gittiğimiz arkadaşlarımıza bile söylemedi ilişkimizi. Öncesinde de arkadaş olduğumuz için, kimse fark etmedi bile. Bana başkalarının yanında mesafeli davranır. Tamam mahremiyet duygusuyla olabilir ama onun yaptığı bana fazla geliyor, kendimi kötü hissediyorum.

Aralık'ta önceden okuduğumuz okula gittik, bir belge almak için. Bütün gün benimle el ele gezen adam kampüs sınırlarından içeri girince 30 cm mesafe koydu aramıza. Ona da sinir oldum.
İlişkimizin başında da bu sebeple tartışmıştık.

Zaten ciddi sorunlarla boğuştuğumuz bir dönemden geçiyoruz. Bu mevzuyu ben abartıyorsam, beni durdurun. Onun canını böyle sıkmak istemem. Sizce ben mi abartıyorum, yoksa ilişkimizden yana çekindiği birşey mi var?

Not: Ona sorduğumda mahremiyet duygusuyla böyle davrandığını söylüyor ama ben ikna olamıyorum.
Mahremiyet duygusu öyle olmaz inanin mahremiyetten olsa anlardın . Mahremiyetten olsa elini hiç tutmazdi . Ayrıca madem aileler biliyo amcaya ne ya da madem hoş bakmicak amcası niye tanışmaya gidiyosunuz . Erkek arkadaşınız bana hiç samimi gelmedi ama işte seven kalbiniz ona inanmak istiyo.

Mahremiyet duygusu öyle olmaz inanin mahremiyetten olsa anlardın . Mahremiyetten olsa elini hiç tutmazdi . Ayrıca madem aileler biliyo amcaya ne ya da madem hoş bakmicak amcası niye tanışmaya gidiyosunuz . Erkek arkadaşınız bana hiç samimi gelmedi ama işte seven kalbiniz ona inanmak istiyo.
Yok yaa inanmak istemiyorum, dün gece ayrıldık.

Merhaba hanımlar,
Az sonra sevgilimle kavga etmeli miyim etmemeliyim emin olamadım. Objektif yorumlarınıza ihtiyacım var.
Benim 3.5 yıllık, 2 yıldır uzak mesafeden yürüttüğüm bir ilişkim var. Birbirimizin ailesiyle tanıştık, hatta birkaç kere geldik gittik.

Bugünkü sorunumsa şu: Ben Almanya'dayım, burada kimsem yok. Bu şehirde sevgilimin yengesinin yeğeni varmış, o da tanımıyor. Amcasından kızın numarasını aldı, bana verdi. Bugün kızla tanışmaya gittim. Sevgilim amcasına sevgili olduğumuzu söylememiş, arkadaşım demiş. Amcası çok tutucu diye... Ben de giderken sordum, kıza sevgili olduğumuzu söyleyeyim mi diye. Cevabı, "ben de kızı tanımıyorum ki" oldu. Neymiş o da tutucu olabilirmiş. Ben buna sinir oldum.

Biz yanyanayken de hergün birlikte yemeğe gittiğimiz arkadaşlarımıza bile söylemedi ilişkimizi. Öncesinde de arkadaş olduğumuz için, kimse fark etmedi bile. Bana başkalarının yanında mesafeli davranır. Tamam mahremiyet duygusuyla olabilir ama onun yaptığı bana fazla geliyor, kendimi kötü hissediyorum.

Aralık'ta önceden okuduğumuz okula gittik, bir belge almak için. Bütün gün benimle el ele gezen adam kampüs sınırlarından içeri girince 30 cm mesafe koydu aramıza. Ona da sinir oldum.
İlişkimizin başında da bu sebeple tartışmıştık.

Zaten ciddi sorunlarla boğuştuğumuz bir dönemden geçiyoruz. Bu mevzuyu ben abartıyorsam, beni durdurun. Onun canını böyle sıkmak istemem. Sizce ben mi abartıyorum, yoksa ilişkimizden yana çekindiği birşey mi var?

Not: Ona sorduğumda mahremiyet duygusuyla böyle davrandığını söylüyor ama ben ikna olamıyorum.
İlişkinizden çekindiği birşey var, beyefendi kısmetlerini kapatmak istemiyor

Back
X