yaa evet neden anlamadım bence şu an boşuna yükleniliyor gerçekten..İyi de konu sahibi o kürt olduğu için utanıyorum dememişki başkalarının görüşlerine aldırmadığını etkilenmediğini ama sevgilisinin bunu yapamadığını söylemeye çalışmış konu sahibinin ırkçılık yaptığına dair bir cümlesini göremedim ben. Öyle olsa 3 yılını vermezdi zaten. Böyle konular hep başka taraflara çekiliyor anlatılmak isteneni doğru düzgün anlayamıyoruz.
yaa evet neden anlamadım bence şu an boşuna yükleniliyor gerçekten..
Yorumunuz çok isabetli.İyi de konu sahibi o kürt olduğu için utanıyorum dememişki başkalarının görüşlerine aldırmadığını etkilenmediğini ama sevgilisinin bunu yapamadığını söylemeye çalışmış konu sahibinin ırkçılık yaptığına dair bir cümlesini göremedim ben. Öyle olsa 3 yılını vermezdi zaten. Böyle konular hep başka taraflara çekiliyor anlatılmak isteneni doğru düzgün anlayamıyoruz.
İyi de konu sahibi o kürt olduğu için utanıyorum dememişki başkalarının görüşlerine aldırmadığını etkilenmediğini ama sevgilisinin bunu yapamadığını söylemeye çalışmış konu sahibinin ırkçılık yaptığına dair bir cümlesini göremedim ben. Öyle olsa 3 yılını vermezdi zaten. Böyle konular hep başka taraflara çekiliyor anlatılmak isteneni doğru düzgün anlayamıyoruz.
Çocukça addettiğiniz şey neydi?
Konunu düzelt istersen, yorumları okumayanlar aynı doğruştuda yorum yapmaya devam edecekler.Ya hanımlar ben sevgilimin kürt olmasından utanacak en son insanım çünkü benim ailemdede kürt insanlar var benim o niyetle demediğimi eminim bir çoğunuz biliyorsunuz ve konuyu saptırıyorsunuz ben ırkçı biri olsam zaten öyle biriyle çıkmam benim orda anlatmak istediğim bir kez daha söylüyorum ki ona insanlar sevgilin kısa dedikleri için benden utanıyormuş banada insanlar pek çok şey söylüyor ama ben kulak asmıyorum çünkü bana göre bunlar utanılcak şeyler değil demek istedim hala sen kürtler için ırkçılık yapıyorsun diyecekseniz lütfen boşuna kendinizi yormayın benim almak istediğim cevap farklı ve açtığım konuyu bam başka yerlere götürüyorsunuz zaten moralim bozuk birde bunlara cevap vermekle uğraşmayayım lütfen anlayışlı olmanızı bekliyorum hepinizden .
Sizin tartışma esnasında dediğiniz şey gayet normal ve kabul edilebilir göründü bana. Kim bilir tartışma esnasında o neler saydı size de siz öyle dediniz burdakilerin gözden kaçırdığı nokta o. Ve sizin kullandığınız " Bu yazdıkların yaşına yakışmıyorum, utanıyorum" ifadesi kesinlikle " Ben yıllardır senin kısa boyundan, her şeyinden utanıyorum " karşılığını hak etmiyor. Kısa boyunuzdan utanıyorsa üç yıl - dile kolay- nasıl sevgili olmuş sizle acaba? Bir terslik var bu işte.
Ben Kürt'üm ama bir dengesizin söylediği bi sey de zoruma gitmez acikcasi çünkü bilirsin ki dengesizdir.
Benim takildigim kendini mübarek olarak lanse etmesi.
Dedigim gibi tencere yuvarlanmis kapagini bulmuş. . Allah bilir çocuğa ne psikolojik baskilar yapiyordu da çocuk da patladi...
beni anladığınız için teşekkür ederim gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?