• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinden, erkeklerden utanmak

Evet ama nasıl dett etmeyeyim ki alıyorum gününe çıkıyor batıyor yara olsa skar oluyor. Korkuyorum yara olacak diye alamıyorum. Çok itici görünüyor inanın. Sevimli ayva tüy değil
:( keşke sıkıntınızı ne çözer bilebilseydim. sanırım lazere devam etmemişsiniz belki tekrardan iyi bi doktor eşliğinde ve gerçekten işini iyi yapan dürüst bir güzellik merkezinde şu
alexandrite lazer diyorlar en iyisiymiş onu deneyebilirsiniz. umarım en yakın zamanda kurtulursunuz olumsuz hislerinizden. lütfen kötü görmeyin hiçbir yerinizi çok klişe belki ama elimiz ayağımız tutuyor aklımız fikrimiz eriyor da seçemediğimiz sadece görünüşten ibaret olan detaylarımızda kusur buluyoruz başkalarıyla kendimizi kıyaslayıp. bi de son konunuzu gördüm çok fazla şeyden olabilir lenf bezleriniz şişmiş olabilir elinizle yoklayın. vitamin eksikliğinden veya kullandığınız kortizonlardan olabilir. kan testi de söyleyebilir neden oluyor diye enfeksiyon vs olabilir. allah kötüsünden korusun muhtemelen ciddi bir şey değildir ama. eşlik eden başka rahatsızlıklarınız var mı

:( keşke sıkıntınızı ne çözer bilebilseydim. sanırım lazere devam etmemişsiniz belki tekrardan iyi bi doktor eşliğinde ve gerçekten işini iyi yapan dürüst bir güzellik merkezinde şu
alexandrite lazer diyorlar en iyisiymiş onu deneyebilirsiniz. umarım en yakın zamanda kurtulursunuz olumsuz hislerinizden. lütfen kötü görmeyin hiçbir yerinizi çok klişe belki ama elimiz ayağımız tutuyor aklımız fikrimiz eriyor da seçemediğimiz sadece görünüşten ibaret olan detaylarımızda kusur buluyoruz başkalarıyla kendimizi kıyaslayıp. bi de son konunuzu gördüm çok fazla şeyden olabilir lenf bezleriniz şişmiş olabilir elinizle yoklayın. vitamin eksikliğinden veya kullandığınız kortizonlardan olabilir. kan testi de söyleyebilir neden oluyor diye enfeksiyon vs olabilir. allah kötüsünden korusun muhtemelen ciddi bir şey değildir ama. eşlik eden başka rahatsızlıklarınız var mı
Çok sağ olun. Öyle ama ne bileyim doktor bile allah yardımcın olsun bela gibi dedi beni görünce :( başka bir rahatsızlığım yok şükür

Merhaba.
Sık sık bu konulardan yakınan biri olarak geldim. Hep bana “seni seven öyle de sever” deniyor ama daha ben kendimi böyle sevemiyorum.
Bu durumda olan varsa diye dertleşmek istiyorum.

Vücudumda çokça siyah ve uzun kıl var. Yanak omuz karnım kaplı. Çenemde çıkmaya başladı. Meme ucumda upuzun valla söylemeye utanıyorum. Ve çeksem batıyor kessem elime geliyor diken gibi. Karnıma ağda yapsam boynuma kadar yapmam lazım yamalı gibi oluyor.

İğneliyi sordum yapan kadın bile önermedi göğüs ucuma. Hem de benim cilt sorunlarım var yaparsam daha betwr olur diye korkuyorum.

Yarın bir gün evlensem kendimi nasıl göstereceğim bilmiyorum. Kulak mememde bile var. Hormonlarım normal her şeyim normal. Doktorlar ilaç vermiyor o yüzden.
Ne yapacağım. Evlenmek bile istemiyorum erkekler böyle konularda çok dikkatli. Çok utanıyorum
Yani böyle bir dönemde artık bunları neden dert ediyorsunuz?
Bacak, kol, genital bölge için biran önce lazere başlayın, diğer bölgeler için kısa zamanlı ağda yaptırın. Tertemiz olursunuz ve zamanla azalır.

Evet ama nasıl dett etmeyeyim ki alıyorum gününe çıkıyor batıyor yara olsa skar oluyor. Korkuyorum yara olacak diye alamıyorum. Çok itici görünüyor inanın. Sevimli ayva tüy değil
Aynı gün nasıl çıkıyor orasını anlayamadım?
Lazer zaten yüz hariç diğer bölgelerde %70 azaltıyor hatta benimde fazlaydı 8-9 seansta bile %90 azaldı.
Göğüs için her duşta jiletle alın, ben öyle yapıyorum 3-4 tane oluyor. Eğer çoksa ince tabaka ağdayla aldırın. Sırt ve karın bölgeniz içinde güvenilir bir kuaför salonunda yada güzellik merkezinde 10-15 günde bir ağda yaptırın.
Gayet işe yarar ve giderek azalır.

Back
X