• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinden, erkeklerden utanmak

Merhaba.
Sık sık bu konulardan yakınan biri olarak geldim. Hep bana “seni seven öyle de sever” deniyor ama daha ben kendimi böyle sevemiyorum.
Bu durumda olan varsa diye dertleşmek istiyorum.

Vücudumda çokça siyah ve uzun kıl var. Yanak omuz karnım kaplı. Çenemde çıkmaya başladı. Meme ucumda upuzun valla söylemeye utanıyorum. Ve çeksem batıyor kessem elime geliyor diken gibi. Karnıma ağda yapsam boynuma kadar yapmam lazım yamalı gibi oluyor.

İğneliyi sordum yapan kadın bile önermedi göğüs ucuma. Hem de benim cilt sorunlarım var yaparsam daha betwr olur diye korkuyorum.

Yarın bir gün evlensem kendimi nasıl göstereceğim bilmiyorum. Kulak mememde bile var. Hormonlarım normal her şeyim normal. Doktorlar ilaç vermiyor o yüzden.
Ne yapacağım. Evlenmek bile istemiyorum erkekler böyle konularda çok dikkatli. Çok utanıyorum
Ben de aşırı kıllı olmadığım hâlde çok üzülürdüm, uğraşmak da istemiyordum ağda, jilet vs, hibrit lazer ile tüm kıllardan kurtuldum çok şükür, çok azıcık tüyler vardır varsa. Yüzüme de yaptırdım (yoğun bi şey yoktu ama kaymak olsun istedim :KK53: ) bacak, göbek, koluma da. Bacaklarıma seneler önce alex yaptırmıştım, faydalı oldu, sonra hibrit ile tüm vücuda yaptırdım.
Hormonal bir sıkıntım yoktu, uzun araştırmalar sonucu güvenilir bir ablayla çalıştık, şimdi arada kontrol atışı yaptırıyorum, o kadar.
Umutsuz olma, bunlar düzelecek şeyler.

Merhaba.
Sık sık bu konulardan yakınan biri olarak geldim. Hep bana “seni seven öyle de sever” deniyor ama daha ben kendimi böyle sevemiyorum.
Bu durumda olan varsa diye dertleşmek istiyorum.

Vücudumda çokça siyah ve uzun kıl var. Yanak omuz karnım kaplı. Çenemde çıkmaya başladı. Meme ucumda upuzun valla söylemeye utanıyorum. Ve çeksem batıyor kessem elime geliyor diken gibi. Karnıma ağda yapsam boynuma kadar yapmam lazım yamalı gibi oluyor.

İğneliyi sordum yapan kadın bile önermedi göğüs ucuma. Hem de benim cilt sorunlarım var yaparsam daha betwr olur diye korkuyorum.

Yarın bir gün evlensem kendimi nasıl göstereceğim bilmiyorum. Kulak mememde bile var. Hormonlarım normal her şeyim normal. Doktorlar ilaç vermiyor o yüzden.
Ne yapacağım. Evlenmek bile istemiyorum erkekler böyle konularda çok dikkatli. Çok utanıyorum
Kaç yaşındasınız?Ben de adet görmeye başladığım zamanlarda bir gün denize gideceğiz,annem karnıma bir baktı şok oldu.Tüylenmiştim benim de her yerim öyleydi.Hormon testleri normal çıktı.Tüy sarartıcı kullanıyordum sonrasında tüm vücut ağda ve her yerim sivilce oldu bu sefer.Kendi kendime hayaller kuruyordum bir şifalı su olsa girsek çıktığımızda bütün tüyler gitse diye.Annem o dönemde iğneliye götürmüştü yüzüm için.Sonrasında lazer olayı çıktı.Buz lazerle hepsinden kurtuldum 27-28 yaşlarına geldiğimde.İki kere hamilelik geçirdim fakat tekrar çıkmadı tüylerim.Cillop gibi oldum.Boş yere üzmüşüm kendimi dedim.Sizi anlıyorum.Ama muhtemelen saçlarınız ve kaşlarınız kirpikleriniz çok gürdür.Güzel şeylere odaklanın ve tüylerden kurtulursunuz merak etmeyin.Doğru ve güvenilir bir yer araştırın ve oraya gidin.Lazer çözer işinizi.Gittiğiniz yer iyi değildir yoksa biterdi.Özellikle ben beyaz olduğum ve tüyler de koyu olduğu için daha hızlı sonuç almıştım.Üzülmeyin lütfen

Sert yazmadiginizi dusunuyorum zira sertleseceginiz birsey yazmadim ona gore cevap verecegim.

Kortizonu eleyelim.

Endokrinoloji ve metabolizma bolumune gittiginizi varsayiyorum (bu bolumle evladim sebebiyle fazla hasir nesirim dolayisiyla neredeyse tum tahlillere hakimim) hormonlarinizada bakildigini yazmissiniz peki metabolik degerlerinize bakildi mi? Mesela sizden en az 2 tahlil kabi coklugunda idrar ornegi alindi mi?

Kadin dogumada gitmissiniz anladigim kadariyla bu sebeple hashimoto tiroidinide eliyorum, cildinizde sorun olduğunu yazmissiniz bobreklerinize hem goruntuleme yontemleri hem de kan ve idrar tahlilleriyle bakildi mi?

Peki ya karaciger degerlerinize bakildi mi?

Birde su yaralarinizin fazlasiyla koyulasarak kapanmasiyla alakali bir hastalik vardi su an adini unuttum bunu dermatoloji taniladi mi? (Kortizonu bu yuzden mi kullaniyorsunuz?)
Yok sert yazmadım bilinmeyen şeyler olduğu için çyle dedim.

Endokrinolojiye de gittim o da hatta kadın doğuma aynı hastanede yönlendirdi. Metabolizmama bakıldı çünkü ben o dönem kilo alamıuorım diye gittim endokrinolojiye.

Böbreklerime de baktırıyorum sık sık çünkü sivilce için ilaç kullandım yakın zamanda. Sürekli ultrason çektiriyorum gibi bir şey.
Karacipere de ilaç sebepli sık bakılıyor.

Evet dermatoloji doktorum enjekte ediyor kortizonu içlerine zatwn. O tanı yıllar önce konuşmuştu ama yaptırmaya cesa ki
Hiç şeker, unlu gıdaları bırakıp denediniz mi? Tüyler şeker yemeye bağlı olarak bile değişebiliyor. Yediklerinizle bir bağı var mı; bakın isterseniz.
şekeri azalttım bir ara ama tamamen kesmedim haklısınız şekeri bırakmak gerekir

Allah aşkına hanginiz şikayet ettiniz şu kızı da ceza aldı? Ne kadar hassassınız yav. Tüm mesajları okudum, kızcağız kimseye hakaret etmemiş bisey etmemiş. Amaaan. Valla bazı insanlar etraflarındakileri yormaktan zevk aliyo. Neyse...
Geldim :) anlamadım bile ne olduğunu. İnsanı siteden soğutuyorlar valla

Erkek kıllarına sahip bir kadındım evde lazerle hallettim şimdi nerdeyse hiç çıkmıyor çıkanlarda yumuşacık elmaciklardan aşağı heryerimi yapmişımdır ben bide hiç reglide olmazdım ona rağmen öyle değil artık şimdi ayda yılda bir yapiyorum

Erkek kıllarına sahip bir kadındım evde lazerle hallettim şimdi nerdeyse hiç çıkmıyor çıkanlarda yumuşacık elmaciklardan aşağı heryerimi yapmişımdır ben bide hiç reglide olmazdım ona rağmen öyle değil artık şimdi ayda yılda bir yapiyorum
Ev tipi lazer de diğer cihazlar gibi artırır mı acaba? Bir senedir alıp almamak arasında kararsızım.

Ev tipi lazer de diğer cihazlar gibi artırır mı acaba? Bir senedir alıp almamak arasında kararsızım.
Ben burda çokça yazmışımdır bana çok iyi geldi üst bacak içler gobeğim bildiğin kapkara uzun uzun kıllarla doluydu diyorum ya ben hiç reglide olmuyordum yok oraya yapma şöyle olur buraya yapma böyle olurları dinlemedim her yerime yaptım korumasız başlıkla en üst seviyede benim sakallarim bile vardi 😁 hemde ciddi simsiyah

Tüy sarartma kalıcı gelmiyor hiç denemedim öneriyor musunuz
Ben yuzum ve göbeğim için q switch yaptirdim. Yani kalıcı değil yenilemek gerekiyor, dökme hızı çok dusuk (dokuyor mu şüpheli) ama bizim gibi sikintili bölgelerinden rahatsız olanlar için güzel bence. Sirt, göbek, yüz gibi uğraştırıcı yerlere ben başka çare bulamadım 🤷🏻‍♀️ arttırmıyor, sertleştirmiyor, jiletle tahriş olmuyor.

Kaç yaşındasınız?Ben de adet görmeye başladığım zamanlarda bir gün denize gideceğiz,annem karnıma bir baktı şok oldu.Tüylenmiştim benim de her yerim öyleydi.Hormon testleri normal çıktı.Tüy sarartıcı kullanıyordum sonrasında tüm vücut ağda ve her yerim sivilce oldu bu sefer.Kendi kendime hayaller kuruyordum bir şifalı su olsa girsek çıktığımızda bütün tüyler gitse diye.Annem o dönemde iğneliye götürmüştü yüzüm için.Sonrasında lazer olayı çıktı.Buz lazerle hepsinden kurtuldum 27-28 yaşlarına geldiğimde.İki kere hamilelik geçirdim fakat tekrar çıkmadı tüylerim.Cillop gibi oldum.Boş yere üzmüşüm kendimi dedim.Sizi anlıyorum.Ama muhtemelen saçlarınız ve kaşlarınız kirpikleriniz çok gürdür.Güzel şeylere odaklanın ve tüylerden kurtulursunuz merak etmeyin.Doğru ve güvenilir bir yer araştırın ve oraya gidin.Lazer çözer işinizi.Gittiğiniz yer iyi değildir yoksa biterdi.Özellikle ben beyaz olduğum ve tüyler de koyu olduğu için daha hızlı sonuç almıştım.Üzülmeyin lütfen
Ayy ben de nasıl kıllıydım lazerden önce.göbek, omuz gibi normalde kadınlarda beklenmeyen yerlerden çıkmıyordu ama çıkan yerler çok fenaydı.bacağım pijama giymişim gibiydi.kollardakiler böyle dönüyordu artık kol boyunca.kendim bakmaya bile tahammül.edemiyordum.dediğin gibi lazerden sonra eski halimi hatırlayamıyorum bile.çağın icadı valla
Hâlâ düşünürüm bu lazer işi yaygınlaşmasaydı bizim gibi kadınların hâli ne olurdu?

Ayy ben de nasıl kıllıydım lazerden önce.göbek, omuz gibi normalde kadınlarda beklenmeyen yerlerden çıkmıyordu ama çıkan yerler çok fenaydı.bacağım pijama giymişim gibiydi.kollardakiler böyle dönüyordu artık kol boyunca.kendim bakmaya bile tahammül.edemiyordum.dediğin gibi lazerden sonra eski halimi hatırlayamıyorum bile.çağın icadı valla
Hâlâ düşünürüm bu lazer işi yaygınlaşmasaydı bizim gibi kadınların hâli ne olurdu?
Allah razı olsun bulanlardan😂😂

Benim bacak içimde yoktu lazerden sonra orası dediğiniz gibi uyandırdı kökleri herhalde arttı :(

27 yim

Back
X