• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden Utanıyormuş

3 yıldır boynuna ip mi bağladın da gitmedi,yeni mi gelmiş utanmak aklına :KK14: Dedikleri hiçte mantıklı değil,öyle şeyler demesi sizin de dediğiniz gibi 3 yılı çöpe atmış. İnsanın sevdiğine senden utanıyorum demesi en kötü şeylerden biri sanırım.

Uydurma lan ırkçı değilmiş! Kürt olması zaten utanılacak bir şey değil. İyi ki Kürt üm. Senbunun utanilcak olmadigimi düşünseydin gercekten faşist bir karanlik cag zihniyetinde olmasaydn ben onun kürt olmasndan utanmadm diye bunu utanilacak birsey gibi söylemezdin.

Allah sizi kahretsin pis ırkçılar!

Sizin gibilerinin sayesinde millet kürtlerden nefret ediyor biraz medeni ol düzgün konuş bende konu sahibini uyaracaktim kullandığı kelimeler eleştiri niteliği taşıdığı için sen maşallah hepsine saydirmissin Kürtlerin adını ağzına alma kirletme onlarin sana ihtiyacı yok faşist şey

Kisiliğinden utansın.cnm seven insan ondaki eksikleri görmez. Aşk gözü kör eder...

Sevgilinizin size soyledigi lafa bakilirsa, onun sozlerinden neden utandiginiz gayet acik. Direk dis gorunusunuze laf atarak saldirmis size. Daha niceleri gelir eger onu yine kizdirirsaniz... Size soyledigi o lafla ne kadar terbiyesiz ve anlayissiz oldugunu gostermis.

Daha kucuk bi problem olsaydi bile, elestiriye elestiriyle cevap verenle hic bi yere varamazsiniz. Ne o degisir, ne siz. Ancak iliski yipranir

Sizin gibilerinin sayesinde millet kürtlerden nefret ediyor biraz medeni ol düzgün konuş bende konu sahibini uyaracaktim kullandığı kelimeler eleştiri niteliği taşıdığı için sen maşallah hepsine saydirmissin Kürtlerin adını ağzına alma kirletme onlarin sana ihtiyacı yok faşist şey
Böyle utanmazlığa böyle cevap kimse kusura bakmasın! Saydklarim ırkçılara eğer sende ırkçıysan Allah seninde belanı versin! Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı bir Kürt olmakla gurur duyuyorum. Dediklerimde ne bi vatan hainliği var ne baska şey!

Back
X