Benden zevk almıyor mu?

Şikayet edilecek bir süre mi onu merak ettim ben aslında ?
İlişki doyuma ulaşmadan bitiyorsa yetersiz, iki tarafta doyuma ulaşıyorsa yeterli, doyuma ulaştıktan sonra sıkıntı verip bitmiyosa ve her ilişki bu şekilde devam ediyorsa evet şikayet edilecek bi süre bence

Aynnnenn aynen sanırım öyle ama benim ilk ilişkim onunlaydı aynı hisleri ondan görememek insanı kıran sanırım . Ama çokta istekli yani hani sıradan geliyo diye umursamazlık yapmıyor en azından böyle avunuyorum :)
Evet benim de ilk onunla. Benim ilk olunca hevesli ve meraklıyım o isw değil. Bir denklik problemi var

Aynnnenn aynen sanırım öyle ama benim ilk ilişkim onunlaydı aynı hisleri ondan görememek insanı kıran sanırım . Ama çokta istekli yani hani sıradan geliyo diye umursamazlık yapmıyor en azından böyle avunuyorum :)
Evet benim de ilk onunla. Benim ilk olunca hevesli ve meraklıyım o isw değil. Bir denklik problemi var

Belki de siz sürekli bunu dile getirdiğiniz için olacağı varsa da olmuyor :olamaz: :KK70: Mesela artık kondom kullanmayı bırakacağım demişsiniz bu bile etken

Hay maşallah 40 dakika mı:KK57: Bizim kaç dakika hiç dikkat etmedim de ön sevişmeyle 40 dakika falandır heralde. Şahsen ben 40 dakika sürmesini isterim. Ama benim erken oluyor bana göre ben daha uzun olmasını istiyorum da:KK51:

40 dakika eğer geciktirici vs kullanmıyorsa normal değil. Bir uzmana danışın bence. sizinle alakalı bir durum değildir muhtemelen.

Hay maşallah 40 dakika mı:KK57: Bizim kaç dakika hiç dikkat etmedim de ön sevişmeyle 40 dakika falandır heralde. Şahsen ben 40 dakika sürmesini isterim. Ama benim erken oluyor bana göre ben daha uzun olmasını istiyorum da:KK51:
Kim istemez canim bizimki tas catlasin 15 dakika

Back
X