Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlişki doyuma ulaşmadan bitiyorsa yetersiz, iki tarafta doyuma ulaşıyorsa yeterli, doyuma ulaştıktan sonra sıkıntı verip bitmiyosa ve her ilişki bu şekilde devam ediyorsa evet şikayet edilecek bi süre bence
Aynnnenn aynen sanırım öyle ama benim ilk ilişkim onunlaydı aynı hisleri ondan görememek insanı kıran sanırım . Ama çokta istekli yani hani sıradan geliyo diye umursamazlık yapmıyor en azından böyle avunuyorum :)
Aynnnenn aynen sanırım öyle ama benim ilk ilişkim onunlaydı aynı hisleri ondan görememek insanı kıran sanırım . Ama çokta istekli yani hani sıradan geliyo diye umursamazlık yapmıyor en azından böyle avunuyorum :)
Hay maşallah 40 dakika mı Bizim kaç dakika hiç dikkat etmedim de ön sevişmeyle 40 dakika falandır heralde. Şahsen ben 40 dakika sürmesini isterim. Ama benim erken oluyor bana göre ben daha uzun olmasını istiyorum da
Hay maşallah 40 dakika mı Bizim kaç dakika hiç dikkat etmedim de ön sevişmeyle 40 dakika falandır heralde. Şahsen ben 40 dakika sürmesini isterim. Ama benim erken oluyor bana göre ben daha uzun olmasını istiyorum da