- 16 Şubat 2017
- 66
- 21
- 18
- 37
- Konu Sahibi fizikci_87
-
Kız olsun canm ne olacak Allah ım kucağına almayı nasip etsnde sağlıkla ne önemi var ki his olarak sn erkek diye düşünüyordn sanırım şaşırdın belirtiler bazn böyle yanıltabilir :)Bana da öyle geliyor o fotoğrafı başka doktor dan almıştım 15 haftalık bugün kız dedi kendi doktorum
Canm zaten yanıltıcı oluyor kimi diyor kizsa bulantı çok olur ama erkekte de oluyor uyku hali kızda olur derler faln filan.. bnce çokta alakalı değil bu bnm 3. Hamileligim diğer ikisi düşuk oldu biri birini turmuyor belirti konusunda o yüzden her hamilelik farklıdır. Belirtilere bakmissindir da erkek diyorsun dur diye düşündüm bn o yüzden oyle dedm :)) alisirsn bir kaç güne kızın olacağı fikrineİlk hamileliğim belirtiler konusunda hiç tecrübem yok aslında .
Git canm bir de ora baksn :)İnşaallah :) ama yarın devlet hastanesinede gidicem :)
Benimde hislerim o yönde plesenta ile ilgili bir sorunum vardı bir prof mzel muaynanesine gittim cumartesi kıza benziyor ama burada bir kabarıklık var dedi :)Ben erkek gördüm sanki pipi var
Cnm bnm ilk bebegm kız su an ikinciye hamileyim doktor 14 haftalikken kız dedi ama tüm belirtiler herşey kızımda oldgmdan çok çok farklı ve içime tek dogan hissim erkek oldgu yönünde ama blmyrm kızsa da hayirlisiBenimde hislerim o yönde plesenta ile ilgili bir sorunum vardı bir prof mzel muaynanesine gittim cumartesi kıza benziyor ama burada bir kabarıklık var dedi :)
BU haftada kabarıktır olması erkek olması demek Can'ım. Bende kıza hamileyim 14 ten itibaren bomboştuBenimde hislerim o yönde plesenta ile ilgili bir sorunum vardı bir prof mzel muaynanesine gittim cumartesi kıza benziyor ama burada bir kabarıklık var dedi :)
Kabarıklık bugün kü ultrasonda da vardı ama pipisi gözkmedi ondan kız dedi :) hayırlısı bakalım :)BU haftada kabarıktır olması erkek olması demek Can'ım. Bende kıza hamileyim 14 ten itibaren bomboştu
Can'ım bence erkektir pipisi ufaktır ondan benzetememiştirKabarıklık bugün kü ultrasonda da vardı ama pipisi gözkmedi ondan kız dedi :) hayırlısı bakalım :)
İnşaallah :) aslında bebeğimin boyu biraz uzun babadan kaynaklı eşim diyo elleri okadar sa pipisinin görünmemesi mümkn değil . :)Can'ım bence erkektir pipisi ufaktır ondan benzetememiştir
Geç gelişmiş olabilir. Bekle biraz daha . Bişey almayınİnşaallah :) aslında bebeğimin boyu biraz uzun babadan kaynaklı eşim diyo elleri okadar sa pipisinin görünmemesi mümkn değil . :)
Teşekkür ederim :) yok almıycam alırsamda beyaz alcam ikiside giyer :)Geç gelişmiş olabilir. Bekle biraz daha . Bişey almayın
Bir fiziki engelim Yok şükür ama bende düşünmüyorum üçüncü çocuk ikinci kızım yolda . Bende erkek olsun istedim içten içe ama nasip. İki kız kardeş olacaklar inşlh dağlıkla. Zaten acaba erkek olur mu diye çocuk yapılmaz ki. Kızımın yalnız kalmasından korktum bi Bebek daha istedim artık yalnız değilKız da erkek de Allahtan ama bn bu erkek olsun istiyorum tabiki de önemli olan sağlıklı olması ama bundan sonra başka çocuk düşünmüyorum inanın hepatit b hastasiyim doktorum ömür boyu ilaç kullanmam gerektgni söyledi o yuzden bu kadar çabuk ikinciyi düşündük bu da erkek olsun istiyoruz ama ne geliyorsa en güzeli Allahtan hayirlisi herşeyin.. bakalim iki hafta sonra 3lu tarama testine git cem yanildiysa söyler zaten doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?