Beneğimin Cinsiyeti

Banada kiz gibi geldi ama farkli cikabiliyor..bu his bana kalirsa kendinizi alistirdiginiz icin boyle birseyi nasil kabul edersek o hisden vazgecmek zor oluyor zamanla alisicaksinizdir eminim
Aloştım çok şkr . Hep erkek olucak diye hissettim ilk zamanlar ondan biraz acabada kaldım :) eşim kız olsun çok istiyordu zaten .

16.4 oldum bugün :)
Canım bana da doktrumuz 12 haftalıkken %99 kız demişti 3 gün önce kendi hastanemdeki doktora gittim oda bacak arasını göstererek erkek dedi perşembe günü başka bir doktora daha gidicez bakalım hamiş kaldıgım günden beri bende hep erkek hissettim karnım cıktı sadece gören erkek diyor tabiki hayırlısı benim bir kızım var ikisi de farklı geçiyor tip olarak kızımda yayılmıştım filan ama işte haftaya netleşecek artık böyle olunca insan ister istemez şaşırıyor 3 gün öncesine kadar kızımız diye seviyorduk şimdi ne desek bilemedik bu son halimiz işte

Eklentiler

• IMG_7984.webp
    14 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_7990.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 58
Ben bir daha 4 hafta sonra gidicem ayrıntılı ultrasonda netleşir herhalde . Fotoğraflar çok benzer ::)

Ayyy masallah:) Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bnmde bir kizim var bunda her bakimdan cok ama cok farkliyim

Bende kesin erkek diyordum hislerim cok kuvvetli erkek diyordu. Ama kiz. Saglikli olsunda hic farketmez bnm icin. Allah gonlune gore versin cnm hayirlisiyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…