- 16 Şubat 2017
- 66
- 21
- 18
- 37
- Konu Sahibi fizikci_87
-
Bugun gittim açmadı bacaklarını radyoloji uzmanı baktı. Çok şükür sağlığı yerinde artık merak etmek istemiyorum ne olursa :)Bir fiziki engelim Yok şükür ama bende düşünmüyorum üçüncü çocuk ikinci kızım yolda . Bende erkek olsun istedim içten içe ama nasip. İki kız kardeş olacaklar inşlh dağlıkla. Zaten acaba erkek olur mu diye çocuk yapılmaz ki. Kızımın yalnız kalmasından korktum bi Bebek daha istedim artık yalnız değil
İlk bebeğin canım sağlıklı olsun yeter. Allah kimseyi evladının Çan'ıyla imtihan etmesin. Kızım doğdu bir buçuk aylıkken eşimin babasında ve erkek kardeşinde olan genetik bir hastalıktan şüphelendi Dr lar kızımdan kan aldılar. Ve hastalık belirtisi çıktı denildi. Hastanenin kapısından çıkamadık ağlamaktan eşimin ayakları tutmadı yığıldı yere. Bir sene takipte kaldı ayda iki kere kan verdi yavrum minicik elinden. Sonuç hastalık Yok. Bunun şüphesi bile bizi bitirdi. O yüzden önce sağlık istedim bu bebeğimde hep. Sağlıklı olsunda benim kzıım gerisi boşBugun gittim açmadı bacaklarını radyoloji uzmanı baktı. Çok şükür sağlığı yerinde artık merak etmek istemiyorum ne olursa :)
Allah size bağışlasın yavrularinizi kac haftalık hamilesiniz? Bu arada belirttiğim gibi ciddi bir hastalığım var hep dua ettim gönlümden geçen buydu ama demek ki hayirlisi böyleymiş bize de kabullenmek düşer zaten Allahtan gelen herşey en guzelidir:)Bir fiziki engelim Yok şükür ama bende düşünmüyorum üçüncü çocuk ikinci kızım yolda . Bende erkek olsun istedim içten içe ama nasip. İki kız kardeş olacaklar inşlh dağlıkla. Zaten acaba erkek olur mu diye çocuk yapılmaz ki. Kızımın yalnız kalmasından korktum bi Bebek daha istedim artık yalnız değil
Çok geçmiş olsunİlk bebeğin canım sağlıklı olsun yeter. Allah kimseyi evladının Çan'ıyla imtihan etmesin. Kızım doğdu bir buçuk aylıkken eşimin babasında ve erkek kardeşinde olan genetik bir hastalıktan şüphelendi Dr lar kızımdan kan aldılar. Ve hastalık belirtisi çıktı denildi. Hastanenin kapısından çıkamadık ağlamaktan eşimin ayakları tutmadı yığıldı yere. Bir sene takipte kaldı ayda iki kere kan verdi yavrum minicik elinden. Sonuç hastalık Yok. Bunun şüphesi bile bizi bitirdi. O yüzden önce sağlık istedim bu bebeğimde hep. Sağlıklı olsunda benim kzıım gerisi boş
20 haftalık yoldaki kızım evdeki minnoş 21 aylıkAllah size bağışlasın yavrularinizi kac haftalık hamilesiniz? Bu arada belirttiğim gibi ciddi bir hastalığım var hep dua ettim gönlümden geçen buydu ama demek ki hayirlisi böyleymiş bize de kabullenmek düşer zaten Allahtan gelen herşey en guzelidir:)
Hayirlisi olsun cnm Allah size bagslasn:)20 haftalık yoldaki kızım evdeki minnoş 21 aylık
Amin Can'ım :))Hayirlisi olsun cnm Allah size bagslasn:)
Biz senle ayniyiz galiba canm bn m de bugun 16 +1 oldu senin kac16. Haftası bitti şükür bakalım :)
Canım anladıgımdan degıl ama benım doktorum da 16. haftada bıle kız demıstı. aynı cıkıntı vardı şu senınkının bacak arasında olandan :) pipi mi o dedım kordon dedi. bu hafta yıne gıttık sonuc kordon degıl pipiymişSevgili annelik konusunda tecrübeli anneler . Benim ilk gebeliğim ve öğrendiğim günden beri oğlum olucak hissi ile 16. Haftaya kadar geldim . Doktorum bugün bir kızınız olucak dedi . Tabiki bir kızımın olması ilk annelik heyacanını onunla yaşamak harika bişey . Ama hala oğlum olucak hissinden kurtulamadımultrason görünlerine bakıp acaba yanılıyor olabilir mi doktorum deyip duruyorum . Birde size sorayım dedim.
Ben inanılmaz meraklıydım cinsiyet konusunda, 11. haftada aldıgımız bacak arası fotosu sonrası uzman oldum diyebilirim. Bebeğiniz kız. Erkek değil. Dr'unuza katılıyorum. Erkek oldugunda cok daha farklı bir durus oluyor bacak arasında, o görünen fazlalık gercekten kordonu, pipisi değil. Allah saglıkla kucaginiza almak nasip etsin.16. Haftası bitti şükür bakalım :)
16 . 4 bugun :) evet hemen hemen aynıyız :)Biz senle ayniyiz galiba canm bn m de bugun 16 +1 oldu senin kac
Kızlarda bacak arasında şiş oluyor mu ? Bakın size bir profun çekip verdiği bacak arası fotoğraf da atayım . 15 . Hafta danBen inanılmaz meraklıydım cinsiyet konusunda, 11. haftada aldıgımız bacak arası fotosu sonrası uzman oldum diyebilirim. Bebeğiniz kız. Erkek değil. Dr'unuza katılıyorum. Erkek oldugunda cok daha farklı bir durus oluyor bacak arasında, o görünen fazlalık gercekten kordonu, pipisi değil. Allah saglıkla kucaginiza almak nasip etsin.
O gittiğim doktor da kıza benziyor ama burada bir kabarıklık var dedi . Hayırlısı olsun Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin .Kızlarda bacak arasında şiş oluyor mu ? Bakın size bir profun çekip verdiği bacak arası fotoğraf da atayım . 15 . Hafta dan
Kızda olsa erkekde olsa tabiki evkadım . Merak ediyorum sadece . Hepsi buBu kadar kafaya takmak ısrarcı olmak hemde ilk bebişte çok anlamsız geldi bana canım kusura bakma ama karnındaki miniği üzüyosun kız yada erkek evlat bu saçının telini değişmeyiz demi Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin..
Amin . Teşekkür ederim:)Sadece 2. Resimi anlayabildim erkek gibi duruyor ama hayırlısı olsun cnm Allah gönlüne göre versin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?