Beneğimin Cinsiyeti

Bugun gittim açmadı bacaklarını radyoloji uzmanı baktı. Çok şükür sağlığı yerinde artık merak etmek istemiyorum ne olursa :)

Bugun gittim açmadı bacaklarını radyoloji uzmanı baktı. Çok şükür sağlığı yerinde artık merak etmek istemiyorum ne olursa :)
İlk bebeğin canım sağlıklı olsun yeter. Allah kimseyi evladının Çan'ıyla imtihan etmesin. Kızım doğdu bir buçuk aylıkken eşimin babasında ve erkek kardeşinde olan genetik bir hastalıktan şüphelendi Dr lar kızımdan kan aldılar. Ve hastalık belirtisi çıktı denildi. Hastanenin kapısından çıkamadık ağlamaktan eşimin ayakları tutmadı yığıldı yere. Bir sene takipte kaldı ayda iki kere kan verdi yavrum minicik elinden. Sonuç hastalık Yok. Bunun şüphesi bile bizi bitirdi. O yüzden önce sağlık istedim bu bebeğimde hep. Sağlıklı olsunda benim kzıım gerisi boş

Allah size bağışlasın yavrularinizi kac haftalık hamilesiniz? Bu arada belirttiğim gibi ciddi bir hastalığım var hep dua ettim gönlümden geçen buydu ama demek ki hayirlisi böyleymiş bize de kabullenmek düşer zaten Allahtan gelen herşey en guzelidir:)

Çok geçmiş olsun

20 haftalık yoldaki kızım evdeki minnoş 21 aylık

Canım anladıgımdan degıl ama benım doktorum da 16. haftada bıle kız demıstı. aynı cıkıntı vardı şu senınkının bacak arasında olandan :) pipi mi o dedım kordon dedi. bu hafta yıne gıttık sonuc kordon degıl pipiymiş bence cıkolata cay ıc gır ole bır doktora.suan ıcın kesın kız dıye dusunme bnce. gostermeyınce kız dıyıverıyolar işte

16. Haftası bitti şükür bakalım :)
Ben inanılmaz meraklıydım cinsiyet konusunda, 11. haftada aldıgımız bacak arası fotosu sonrası uzman oldum diyebilirim. Bebeğiniz kız. Erkek değil. Dr'unuza katılıyorum. Erkek oldugunda cok daha farklı bir durus oluyor bacak arasında, o görünen fazlalık gercekten kordonu, pipisi değil. Allah saglıkla kucaginiza almak nasip etsin.

Kızlarda bacak arasında şiş oluyor mu ? Bakın size bir profun çekip verdiği bacak arası fotoğraf da atayım . 15 . Hafta dan

Eklentiler

• image.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 42
Bu kadar kafaya takmak ısrarcı olmak hemde ilk bebişte çok anlamsız geldi bana canım kusura bakma ama karnındaki miniği üzüyosun kız yada erkek evlat bu saçının telini değişmeyiz demi Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin..

Kızda olsa erkekde olsa tabiki evkadım . Merak ediyorum sadece . Hepsi bu

Sadece 2. Resimi anlayabildim erkek gibi duruyor ama hayırlısı olsun cnm Allah gönlüne göre versin ..

Banada kiz gibi geldi ama farkli cikabiliyor..bu his bana kalirsa kendinizi alistirdiginiz icin boyle birseyi nasil kabul edersek o hisden vazgecmek zor oluyor zamanla alisicaksinizdir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…