• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni 10 gün kadar idare edecek tavsiyelerinize ihtiyacım var

hımm tamam canım olsun sorun değil

bugün doktora gittim kan aldı. idrarı yarın vereceğim

midede bakteri kalması imkansız ama biz tahlil sonuçlarına bakalım, bi şey görürsek yine endoskopi yaparız dedi

bir de ben de koku hassasiyeti var liones. bazı yemeklerin kokusu burnuma gelince tiksiniyorum. bunu da söyledim

gastritte böyle bir şey olmaz, sonuçlara bakalım fizyolojik bi şey çıkmazsa seni psikiyatriste gönderelim dedi

şu bulantı ve yanma geçsin yeter ki her bölüme giderim

sen de koku hassasiyeti var mı?

bugün doktora gittim kan aldı. idrarı yarın vereceğim

midede bakteri kalması imkansız ama biz tahlil sonuçlarına bakalım, bi şey görürsek yine endoskopi yaparız dedi

bir de ben de koku hassasiyeti var liones. bazı yemeklerin kokusu burnuma gelince tiksiniyorum. bunu da söyledim

gastritte böyle bir şey olmaz, sonuçlara bakalım fizyolojik bi şey çıkmazsa seni psikiyatriste gönderelim dedi

şu bulantı ve yanma geçsin yeter ki her bölüme giderim

sen de koku hassasiyeti var mı?

mikroba kandan mı bakıcak canım?

bende o yok canım ama bendede çok panik olunca midede çarpıntı oluyor ve gece uykularımdan psikolojik olarak kusarak kalkıyorum o durum geçene kadar devam ediyor bu... ne zaman ki panik yaptığım konu geçiyor o zaman ben rahatlıyorum .,benide bugün psikiyatıra yoladı doktorum oraylada görüş dedi mmpı diye kişilik testi yapıldı salı sonuçları alıcam bakalım .ama bu bende2 senedir falan var üzülünce heyecanlanınca panik yapınca o durumu atlatana kadar çarpıntıdan uyuyamıyorum ve sürekli kusuyorum mesela endoskopiden önce korkudan 1 hafta kustum endoskopi bitti bende sadece gastrit bulantıları kaldı kusma bitti ...

mikroba kandan mı bakıcak canım?

bende o yok canım ama bendede çok panik olunca midede çarpıntı oluyor ve gece uykularımdan psikolojik olarak kusarak kalkıyorum o durum geçene kadar devam ediyor bu... ne zaman ki panik yaptığım konu geçiyor o zaman ben rahatlıyorum .,benide bugün psikiyatıra yoladı doktorum oraylada görüş dedi mmpı diye kişilik testi yapıldı salı sonuçları alıcam bakalım .ama bu bende2 senedir falan var üzülünce heyecanlanınca panik yapınca o durumu atlatana kadar çarpıntıdan uyuyamıyorum ve sürekli kusuyorum mesela endoskopiden önce korkudan 1 hafta kustum endoskopi bitti bende sadece gastrit bulantıları kaldı kusma bitti ...

sanırım kandan bakacak. nexium ve gavisconumu yazdı. gaviscon yemeklerden sonra 2 kaşık alınacak dedi

bulantım azaldı ama yanma hala var. nefes boruma kadar yanıyor sanki

o taş oturma hissi yine başladı. sonuçları pts alacağım. aslında ben de stres çok fazla o da arttırıyor. psikolojik bi destek alayım olmuyor böyle

kurudum kaldım:5:

sanırım kandan bakacak. nexium ve gavisconumu yazdı. gaviscon yemeklerden sonra 2 kaşık alınacak dedi

bulantım azaldı ama yanma hala var. nefes boruma kadar yanıyor sanki

o taş oturma hissi yine başladı. sonuçları pts alacağım. aslında ben de stres çok fazla o da arttırıyor. psikolojik bi destek alayım olmuyor böyle

kurudum kaldım:5:

anladım canım

o taş hissi bende artık sabahtan olmaya başladı..

benim sresdirek kusma yapıyor üzüldümmü kusmaya başlıyorum

anladım canım

o taş hissi bende artık sabahtan olmaya başladı..

benim sresdirek kusma yapıyor üzüldümmü kusmaya başlıyorum

benim hemen midem yanıyor. sonra da bulantı

şöyle söyleyeyim bayramda hamurlu tatlı, azcıkta olsa kızartma yedim bu kadar rahatsız etmedi. çünkü o dönem mutluydum

şimdi mutsuzum ve midem yanıyor. bir de kimbilir yediğim ne dokundu

Nasılsınız hanımlar, umarım daha iyisinizdir.

Size burda tavsiyeler yazdıktan sonra, dün gece yediklerimin ve soğuğun da etkisiyle midemi bozdum. Nasıl bir ağrı nasıl bir bulantı nasıl bir yanma anlatamam. Şu anda da halen hafifbir gaz sıkışması ve yanma var. Şükürsüzlük mü ettim ne yaptıysam.:50:

Bu arada doktor tedaviden sonra tekrar bakteri üreyebileceğin, söyledi ama ben basit bir mide üşütmesi olarak düşünüyorum. Renetab diye bir ilaç verdi, kullananınız var mı?Bana pek etki etmedi sanki, uzun süreli kullanmamayı düşünüyorum, bıraksam mı?

benim hemen midem yanıyor. sonra da bulantı

şöyle söyleyeyim bayramda hamurlu tatlı, azcıkta olsa kızartma yedim bu kadar rahatsız etmedi. çünkü o dönem mutluydum

şimdi mutsuzum ve midem yanıyor. bir de kimbilir yediğim ne dokundu

yanma olsa keşke benimde ,bende direk bulantı oluyor sende demek hafifse yanma eğer çok üzülürsen bulantı oluyor

halamda mide hastası ona doktoru hassas insanların kalbi midesindedir demiş bir zamanlar.. şimdi daha iyi anlıyorum doktorun ne demek istediğini bizi üzen bir şey olduğunda direk midemizi etkiliyor işte ve biz bunu kontrol altına alamıyoruz ..yani stresle başetmeyi henüz öğrenemedik onu kontrol altına alabilsek bu kadar etkilenmeyiz bu rahatsızlıktan

Size burda tavsiyeler yazdıktan sonra, dün gece yediklerimin ve soğuğun da etkisiyle midemi bozdum. Nasıl bir ağrı nasıl bir bulantı nasıl bir yanma anlatamam. Şu anda da halen hafifbir gaz sıkışması ve yanma var. Şükürsüzlük mü ettim ne yaptıysam.:50:

Bu arada doktor tedaviden sonra tekrar bakteri üreyebileceğin, söyledi ama ben basit bir mide üşütmesi olarak düşünüyorum. Renetab diye bir ilaç verdi, kullananınız var mı?Bana pek etki etmedi sanki, uzun süreli kullanmamayı düşünüyorum, bıraksam mı?

dur panik yapma belki basit bir üşütmedir,bende bu rahatsızlık ortaya çıkmadan önce hep üşütünce bulantı olurdu hatta genelde üşütünce insanların karnı ağrır benim midem bulanır diye çok şikayet ederdim ,yalnız sende yanmada varmış o biraz düşündürü üşütme yanma yapar mı bilkmiyorum

bahsettiğin ilacıda hiç duymadım ne ilacı o? doktoruna danış uzun süre kullanmak mı gerekir yoksa bırakayım mı diye

bakteri konusundada tekrar üreyebileceğini benim doktorumda söylemişti bende bu bakteriyi araştırırken okumuştum

ben biraz daha toparladım teşekkür ederim. doktor gavisconu yemekten sonra iki ölçüye çıkardı

sonuçları pts alacağım inşallah endoskopi demez

o ilacı ben kullanmadım. yanma varsa yarım çay bardağı havuç suyu için, ballı su da olabilir
yanma olsa keşke benimde ,bende direk bulantı oluyor sende demek hafifse yanma eğer çok üzülürsen bulantı oluyor

halamda mide hastası ona doktoru hassas insanların kalbi midesindedir demiş bir zamanlar.. şimdi daha iyi anlıyorum doktorun ne demek istediğini bizi üzen bir şey olduğunda direk midemizi etkiliyor işte ve biz bunu kontrol altına alamıyoruz ..yani stresle başetmeyi henüz öğrenemedik onu kontrol altına alabilsek bu kadar etkilenmeyiz bu rahatsızlıktan

işte tek başıma yapamıyorum.

bir de her şeyin kokusu geliyor tiksiniyorum:50:

bulantı, yanma zaten var. yediklerim dokunuyorsa da stres daha çok etkiliyor

işte tek başıma yapamıyorum.

bir de her şeyin kokusu geliyor tiksiniyorum:50:

bulantı, yanma zaten var. yediklerim dokunuyorsa da stres daha çok etkiliyor

bende onun için gittim işte pskiyatıra oda önce kişililk testi dedi bende tamam dedim acaba kişiliğimde de mi sorun var :52: şaka bir yana direk ilaç vermek yerine önce değerlendirme yapmak istedi buda iyi bir şey bence bakalım haftaya gidicem ne olucak sonuçlar

o koku durumu yok bende

stres zaten midenin düşmanı ama stresiz bir hayatta yok işte :50:mutlaka her alanda bir sorun oluyor ondan kaçmak yok işte bu sefer devreye onu kontrol altına almak giriyor bakalım onuda zamanla öğreniriz inşallah

bu arada ben damla sakızının birincisini bitirdim ikinciye başlıyorum hala ısararla tavsiye etmekteyim :34:

bende onun için gittim işte pskiyatıra oda önce kişililk testi dedi bende tamam dedim acaba kişiliğimde de mi sorun var :52: şaka bir yana direk ilaç vermek yerine önce değerlendirme yapmak istedi buda iyi bir şey bence bakalım haftaya gidicem ne olucak sonuçlar

o koku durumu yok bende

stres zaten midenin düşmanı ama stresiz bir hayatta yok işte :50:mutlaka her alanda bir sorun oluyor ondan kaçmak yok işte bu sefer devreye onu kontrol altına almak giriyor bakalım onuda zamanla öğreniriz inşallah

bu arada ben damla sakızının birincisini bitirdim ikinciye başlıyorum hala ısararla tavsiye etmekteyim :34:

dur ben de bi görüneyim:1:

damla sakızını nasıl kullanmıştın? ölçüleri nasıldı, günde kaç kez tükettin:44:

ben kudret narına ara verdim. devam edeyim mi?

dur ben de bi görüneyim:1:

damla sakızını nasıl kullanmıştın? ölçüleri nasıldı, günde kaç kez tükettin:44:

ben kudret narına ara verdim. devam edeyim mi?

valla iyi gelsinde artık her yere görünürüz napalım :)

canım bende ara vermiştim ara vermeden önce iyi gelmiş gibi olmuştu sonra aradan sonra devam edince psikolojik olarak mı oldu bilmiyorum ama iyi gelmedi bende onu az kaldı zaten diye bıraktım damla sakızını aldım

700 gr bala 40gr damla sakızını un haline getirip koyucaksın her gün sabah akşam aç karnına yemekten 20 dk önce falan güzelce karıştırarak 1 tatlı kaşığı yiceksin (her defasında çok iyi karıştır her yere eşit dağılsın) ben sabah uyanınca önce nexiumu içiyorum 1 saat geçtikten sonra balı yiyorum 20 dk sonrada kahvaltımı yapıyorum

metal kaşıkla yeme plastik kaşık falan kullan metal kaşık balın vitaminini alırmış

Son düzenleme:
Back
X