- Konu Sahibi Bayanbeyaz
ağrın varsa balla tarçın ye:)
var ama cesaret edemiyorum. yanma yapmaz di mi::26:
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağrın varsa balla tarçın ye:)
var ama cesaret edemiyorum. yanma yapmaz di mi::26:
deneyeyim en iyisivalla bende yapmadı ama umarım yapmaz, yalnız bir şeyler denemedende bilemeyiz yani bazen göze almak lazım![]()
deneyeyim en iyisi
inşallah canım![]()
benimde bahsettiğim o ağrı var göğsümde çok kötü yabuna uyguladığın bir çözüm var mı:26:
oturarak burnumdan nefes alıp ağzımdan veriyorum-oyun oynuyordum geç görmüşüm k. bakma-
hımm tamam canım olsun sorun değil
bugün doktora gittim kan aldı. idrarı yarın vereceğim
midede bakteri kalması imkansız ama biz tahlil sonuçlarına bakalım, bi şey görürsek yine endoskopi yaparız dedi
bir de ben de koku hassasiyeti var liones. bazı yemeklerin kokusu burnuma gelince tiksiniyorum. bunu da söyledim
gastritte böyle bir şey olmaz, sonuçlara bakalım fizyolojik bi şey çıkmazsa seni psikiyatriste gönderelim dedi
şu bulantı ve yanma geçsin yeter ki her bölüme giderim
sen de koku hassasiyeti var mı?
mikroba kandan mı bakıcak canım?
bende o yok canım ama bendede çok panik olunca midede çarpıntı oluyor ve gece uykularımdan psikolojik olarak kusarak kalkıyorum o durum geçene kadar devam ediyor bu... ne zaman ki panik yaptığım konu geçiyor o zaman ben rahatlıyorum .,benide bugün psikiyatıra yoladı doktorum oraylada görüş dedi mmpı diye kişilik testi yapıldı salı sonuçları alıcam bakalım .ama bu bende2 senedir falan var üzülünce heyecanlanınca panik yapınca o durumu atlatana kadar çarpıntıdan uyuyamıyorum ve sürekli kusuyorum mesela endoskopiden önce korkudan 1 hafta kustum endoskopi bitti bende sadece gastrit bulantıları kaldı kusma bitti ...
sanırım kandan bakacak. nexium ve gavisconumu yazdı. gaviscon yemeklerden sonra 2 kaşık alınacak dedi
bulantım azaldı ama yanma hala var. nefes boruma kadar yanıyor sanki
o taş oturma hissi yine başladı. sonuçları pts alacağım. aslında ben de stres çok fazla o da arttırıyor. psikolojik bi destek alayım olmuyor böyle
kurudum kaldım![]()
anladım canım
o taş hissi bende artık sabahtan olmaya başladı..
benim sresdirek kusma yapıyor üzüldümmü kusmaya başlıyorum
benim hemen midem yanıyor. sonra da bulantı
şöyle söyleyeyim bayramda hamurlu tatlı, azcıkta olsa kızartma yedim bu kadar rahatsız etmedi. çünkü o dönem mutluydum
şimdi mutsuzum ve midem yanıyor. bir de kimbilir yediğim ne dokundu
Nasılsınız hanımlar, umarım daha iyisinizdir.
Size burda tavsiyeler yazdıktan sonra, dün gece yediklerimin ve soğuğun da etkisiyle midemi bozdum. Nasıl bir ağrı nasıl bir bulantı nasıl bir yanma anlatamam. Şu anda da halen hafifbir gaz sıkışması ve yanma var. Şükürsüzlük mü ettim ne yaptıysam.
Bu arada doktor tedaviden sonra tekrar bakteri üreyebileceğin, söyledi ama ben basit bir mide üşütmesi olarak düşünüyorum. Renetab diye bir ilaç verdi, kullananınız var mı?Bana pek etki etmedi sanki, uzun süreli kullanmamayı düşünüyorum, bıraksam mı?
ben biraz daha toparladım teşekkür ederim. doktor gavisconu yemekten sonra iki ölçüye çıkardıNasılsınız hanımlar, umarım daha iyisinizdir.
Size burda tavsiyeler yazdıktan sonra, dün gece yediklerimin ve soğuğun da etkisiyle midemi bozdum. Nasıl bir ağrı nasıl bir bulantı nasıl bir yanma anlatamam. Şu anda da halen hafifbir gaz sıkışması ve yanma var. Şükürsüzlük mü ettim ne yaptıysam.
Bu arada doktor tedaviden sonra tekrar bakteri üreyebileceğin, söyledi ama ben basit bir mide üşütmesi olarak düşünüyorum. Renetab diye bir ilaç verdi, kullananınız var mı?Bana pek etki etmedi sanki, uzun süreli kullanmamayı düşünüyorum, bıraksam mı?
yanma olsa keşke benimde ,bende direk bulantı oluyor sende demek hafifse yanma eğer çok üzülürsen bulantı oluyor
halamda mide hastası ona doktoru hassas insanların kalbi midesindedir demiş bir zamanlar.. şimdi daha iyi anlıyorum doktorun ne demek istediğini bizi üzen bir şey olduğunda direk midemizi etkiliyor işte ve biz bunu kontrol altına alamıyoruz ..yani stresle başetmeyi henüz öğrenemedik onu kontrol altına alabilsek bu kadar etkilenmeyiz bu rahatsızlıktan
işte tek başıma yapamıyorum.
bir de her şeyin kokusu geliyor tiksiniyorum
bulantı, yanma zaten var. yediklerim dokunuyorsa da stres daha çok etkiliyor
bende onun için gittim işte pskiyatıra oda önce kişililk testi dedi bende tamam dedim acaba kişiliğimde de mi sorun varşaka bir yana direk ilaç vermek yerine önce değerlendirme yapmak istedi buda iyi bir şey bence bakalım haftaya gidicem ne olucak sonuçlar
o koku durumu yok bende
stres zaten midenin düşmanı ama stresiz bir hayatta yok iştemutlaka her alanda bir sorun oluyor ondan kaçmak yok işte bu sefer devreye onu kontrol altına almak giriyor bakalım onuda zamanla öğreniriz inşallah
bu arada ben damla sakızının birincisini bitirdim ikinciye başlıyorum hala ısararla tavsiye etmekteyim![]()
dur ben de bi görüneyim
damla sakızını nasıl kullanmıştın? ölçüleri nasıldı, günde kaç kez tükettin:44:
ben kudret narına ara verdim. devam edeyim mi?