• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni 10 gün kadar idare edecek tavsiyelerinize ihtiyacım var

valla iyi gelsinde artık her yere görünürüz napalım :)

canım bende ara vermiştim ara vermeden önce iyi gelmiş gibi olmuştu sonra aradan sonra devam edince psikolojik olarak mı oldu bilmiyorum ama iyi gelmedi bende onu az kaldı zaten diye bıraktım damla sakızını aldım

700 gr bala 40gr damla sakızını un haline getirip koyucaksın her gün sabah akşam aç karnına yemekten 20 dk önce falan güzelce karıştırarak 1 tatlı kaşığı yiceksin (her defasında çok iyi karıştır her yere eşit dağılsın) ben sabah uyanınca önce nexiumu içiyorum 1 saat geçtikten sonra balı yiyorum 20 dk sonrada kahvaltımı yapıyorum

metal kaşıkla yeme plastik kaşık falan kullan metal kaşık balın vitaminini alırmış

evet görüşürüz

bunu deneyeceğim sağol. ben de sabahları bal, nexium alıp bir saat sonra kahvaltı yapıyorum

yaptığım en büyük yanlış metal kaşıkmış. onu da değiştireyim:34:

evet görüşürüz

bunu deneyeceğim sağol. ben de sabahları bal, nexium alıp bir saat sonra kahvaltı yapıyorum

yaptığım en büyük yanlış metal kaşıkmış. onu da değiştireyim:34:

ilk zamanlar bal benim midemi çok yaktı hani nasıl balı çok yediğin zaman tatlılıktan boğazını yakar ya aynı öyle oluyordu şimdi baya baya azaldı o balın yakma etkisi

bende bunu öğrendiğimden beri bitki çaylarını balla içecek olursam hiç normal çay kaşığı kullanmıyorum ayrı bir plastik kaşıkla karıştırıyorum mutlaka :40:

ilk zamanlar bal benim midemi çok yaktı hani nasıl balı çok yediğin zaman tatlılıktan boğazını yakar ya aynı öyle oluyordu şimdi baya baya azaldı o balın yakma etkisi

bende bunu öğrendiğimden beri bitki çaylarını balla içecek olursam hiç normal çay kaşığı kullanmıyorum ayrı bir plastik kaşıkla karıştırıyorum mutlaka :40:

bunu öğrendiğim iyi olduu çok teşekkür ederim liones:16:

zebos bende bir de şu sorun var erken kalkınca çok bulantım oluyor ne aldığım mide koruyucu etki ediyor nede sana tavsiye ettiğim zencefil ..mesela bu hafta hep erken kalkmam lazım napıcam bilmiyorum ,bugün 7de kalktım zorla kahvaltı yaptım 11 kadar midem bulandı sonra geçti ama erken kalkmazsam 10a kadar falan uyursam bulantı olmuyor sende böyle bir durum var mı :26:

zebos bende bir de şu sorun var erken kalkınca çok bulantım oluyor ne aldığım mide koruyucu etki ediyor nede sana tavsiye ettiğim zencefil ..mesela bu hafta hep erken kalkmam lazım napıcam bilmiyorum ,bugün 7de kalktım zorla kahvaltı yaptım 11 kadar midem bulandı sonra geçti ama erken kalkmazsam 10a kadar falan uyursam bulantı olmuyor sende böyle bir durum var mı :26:

benim de şöyle bi durumum var. akşam en geç 19.30 da yiyorum, sabah 6 gibi acıktığım için uyanıyorum. hemen bal, mide koruyucu

alıyorum. 8 gibi kahvaltı. midem kazınıyor uykuya hasretim:50:

eğer erken kalkacaksan kahvaltıdan 1 saat önce uyan. bal-mide koruyucunu al, tekrar uyu. sanırım sen erken kalktığın günler mide

koruyucunu atıp kahvaltıyı ardından yapıyorsun

bazen sabah kalkınca midem bulanıyor. ben ekmek yiyorum bulantıyı kesiyor ve hiç kusturmuyor

bu arada tahlil sonuçlarımı aldım. an sonuçlarım iyi çıkmış, endoskopiye gerek yok yani:nazar:

.ama idrar yollarımda enfeksiyon varmış. bulantımın sebebi oymuş başka iki antibiyotik yazdı:5:

acil şifalar diliyorum kızlar...

bende yemeklerden sonra aşırı bulantı oluyordu ve sürekli açlık hissi vardı. ağustosda endoskopi oldum. yemek borusunda yara varmış. ilaçlarla ve pekmezle atlattım büyük ölçüde. bazen yine bulantım oluyor ama metpamidle geçiriyorum.
bulantı en kötüsü. kusmaktan çok korkuyorum...

benim de şöyle bi durumum var. akşam en geç 19.30 da yiyorum, sabah 6 gibi acıktığım için uyanıyorum. hemen bal, mide koruyucu

alıyorum. 8 gibi kahvaltı. midem kazınıyor uykuya hasretim:50:

eğer erken kalkacaksan kahvaltıdan 1 saat önce uyan. bal-mide koruyucunu al, tekrar uyu. sanırım sen erken kalktığın günler mide

koruyucunu atıp kahvaltıyı ardından yapıyorsun

bazen sabah kalkınca midem bulanıyor. ben ekmek yiyorum bulantıyı kesiyor ve hiç kusturmuyor

bu arada tahlil sonuçlarımı aldım. an sonuçlarım iyi çıkmış, endoskopiye gerek yok yani:nazar:

.ama idrar yollarımda enfeksiyon varmış. bulantımın sebebi oymuş başka iki antibiyotik yazdı:5:

evet erken uynınca oluyor kalkar kalmaz zaten ilacı alıyorum balı yiyorum 1saat onra kalvaltı yapıyorum ama 4-5 saat bulantı oluyor öğlene doğru geçiyor ama geç kalkınca hiç olmuyor bulantı ne alaka anlamadım

geçmiş olsun...

bakteri çıkmadı yani iyi hadi öldü demek ki senin ki ee o zaman yanmalar ve ağrlar niye hadi bulantı enfksiyondansa yanma ve ağrı niye ki

bende yemeklerden sonra aşırı bulantı oluyordu ve sürekli açlık hissi vardı. ağustosda endoskopi oldum. yemek borusunda yara varmış. ilaçlarla ve pekmezle atlattım büyük ölçüde. bazen yine bulantım oluyor ama metpamidle geçiriyorum.

sağol canım sanada acil şifalar bizimki bakteriden kanaklanan gastrit,evet ağrıdanda yanmadanda kötüsü bulantı insanın hayatı mahvoluyor

sağol canım sanada acil şifalar bizimki bakteriden kanaklanan gastrit,evet ağrıdanda yanmadanda kötüsü bulantı insanın hayatı mahvoluyor

bilmez miyim ...

ebegümeci çayını denedin mi ? bende endoskopi olmadan çok araştırmıştım. bakteri varsa diye alıp içmiştim . ama sorun başkaymış

bakteriyi mi öldürüyormuş ebegümeci?

ben öytle biliyorum ama yanlış hatırlıyor olabilirim. vaktim pek yok şimdi. yoksa araştırırdım senin için. olmazsa sen bi bak bakalım. ben içmiştim iyi gelir diye.
bi tanıdığımız ebegümecini kavurup yiyordu mide için iyi diye.
kefir ve böğürtlen çayını duydum o bakteri için. ama böğürtleni aktardan alabiliyorsan ordan al. hazır çaylara pek güvenmiyorum ben

zebos bende şimdi o acıkmama durumu geçti açlık hissediyorum ve saat başı bir şeyler yemezsem mide ağrısından duramaz hale geliyorum:50: sende demiştin ya ben buaralar çok yiyorum eğer yemezsem midem kazınıyor resmen diye ,bu kadar sık oluyor muydu senin ?saat başı yemek istiycek kadar :26:aslında içim istemiyor ama yemezsem ağrım geçmiyor nasıl çeşit bir hastalıktır bu hala çözemedim ya bir gün açıkmazsın ertesi gün yemeden duramazsın :41:41

Son düzenleme:
ben öytle biliyorum ama yanlış hatırlıyor olabilirim. vaktim pek yok şimdi. yoksa araştırırdım senin için. olmazsa sen bi bak bakalım. ben içmiştim iyi gelir diye.
bi tanıdığımız ebegümecini kavurup yiyordu mide için iyi diye.
kefir ve böğürtlen çayını duydum o bakteri için. ama böğürtleni aktardan alabiliyorsan ordan al. hazır çaylara pek güvenmiyorum ben

tama canım çok sağol ben araştırayım bakalım dediklerini

sağol why be, sana da acil şifalar... o bulantı ve kusma beni öldürüyor zaten
evet erken uynınca oluyor kalkar kalmaz zaten ilacı alıyorum balı yiyorum 1saat onra kalvaltı yapıyorum ama 4-5 saat bulantı oluyor öğlene doğru geçiyor ama geç kalkınca hiç olmuyor bulantı ne alaka anlamadım

geçmiş olsun...

bakteri çıkmadı yani iyi hadi öldü demek ki senin ki ee o zaman yanmalar ve ağrlar niye hadi bulantı enfksiyondansa yanma ve ağrı niye ki
işte o bulantı ve kusmayı yapan idrar yolu enfeksiyonuymuş. antibiyotik alıyorum inan 2 gündür kusuyorum öyle kötüyüm ki...

ilaçlar midemi yakıyor. bitsin yine gideceğim, tabi bir de psikiyatriste uğrayacağım
zebos bende şimdi o acıkmama durumu geçti açlık hissediyorum ve saat başı bir şeyler yemezsem mide ağrısından duramaz hale geliyorum:50: sende demiştin ya ben buaralar çok yiyorum eğer yemezsem midem kazınıyor resmen diye ,bu kadar sık oluyor muydu senin ?saat başı yemek istiycek kadar :26:aslında içim istemiyor ama yemezsem ağrım geçmiyor nasıl çeşit bir hastalıktır bu hala çözemedim ya bir gün açıkmazsın ertesi gün yemeden duramazsın :41:41

benim de çok sık olurdu. şikayetlerimin arttığı dönemler bi şey yiyemiyorum. azaldığı günlerse az ve çok sık yiyorum

sabah erkenden kalkıyorum yemezsem midem kazınıyor. yediğimde azcık bi şey

şu an midemde taş var sanki. sen de taş oturma hissi nasıl?

işte o bulantı ve kusmayı yapan idrar yolu enfeksiyonuymuş. antibiyotik alıyorum inan 2 gündür kusuyorum öyle kötüyüm ki...

ilaçlar midemi yakıyor. bitsin yine gideceğim, tabi bir de psikiyatriste uğrayacağım

benim de çok sık olurdu. şikayetlerimin arttığı dönemler bi şey yiyemiyorum. azaldığı günlerse az ve çok sık yiyorum

sabah erkenden kalkıyorum yemezsem midem kazınıyor. yediğimde azcık bi şey

şu an midemde taş var sanki. sen de taş oturma hissi nasıl?

tamam canım bulantılar idrar yolundan ama ağrıların bakteri öldüyse neden geçmiyor ki?

o kadar sık yiyorum ki anlatamam saat başı bir şeyler yemezsem çok şiddetli ağrım oluyor,taş oturma hisside hala var geçen gün 1 gün boyunca hiç olmadı o kadar sevindim ki geçti artık dedim ertesi gün tekrar başladı ..:47:işte sadece sabah uyanınca olmuyor öğlen bir başlıyor yatana kadar devam ediyor,

tamam canım bulantılar idrar yolundan ama ağrıların bakteri öldüyse neden geçmiyor ki?

o kadar sık yiyorum ki anlatamam saat başı bir şeyler yemezsem çok şiddetli ağrım oluyor,taş oturma hisside hala var geçen gün 1 gün boyunca hiç olmadı o kadar sevindim ki geçti artık dedim ertesi gün tekrar başladı ..:47:işte sadece sabah uyanınca olmuyor öğlen bir başlıyor yatana kadar devam ediyor,

ağrı desem değil, hassasiyet desem değil çok tuhaf ve berbat bi şey bu lionescim... bana bakteri yok dendi, bulantı-kusma idrar yolu enf.dan

oluyo dedi. ee hala kusuyorum sanırım antibiyotikten

hala karnımda şişkinlik, midemde ekşime, yanma var. sen de de var mı?

ben de çok sık atıştırıyorum artk bıktım saat başı yemekten. bir dilim ekmeği versen yiyemem ama saat başı açım. muz, bisküvi felan yiyorum

taş oturma hissi aynı saatlerde ben de de oluyor. tokken şişkinlikte ekleniyor gel de dayan:5:

yeşilliklerden ne yiyebiliyorsun? marul seni rahatsız ediyor mu?

ahh şu antibiyotikler bi bitsin yine gitcem doktora. bulantım çok metpamid alıyorum o da çok uyku yapıyor

ağrı desem değil, hassasiyet desem değil çok tuhaf ve berbat bi şey bu lionescim... bana bakteri yok dendi, bulantı-kusma idrar yolu enf.dan

oluyo dedi. ee hala kusuyorum sanırım antibiyotikten

hala karnımda şişkinlik, midemde ekşime, yanma var. sen de de var mı?

ben de çok sık atıştırıyorum artk bıktım saat başı yemekten. bir dilim ekmeği versen yiyemem ama saat başı açım. muz, bisküvi felan yiyorum

taş oturma hissi aynı saatlerde ben de de oluyor. tokken şişkinlikte ekleniyor gel de dayan:5:

yeşilliklerden ne yiyebiliyorsun? marul seni rahatsız ediyor mu?

ahh şu antibiyotikler bi bitsin yine gitcem doktora. bulantım çok metpamid alıyorum o da çok uyku yapıyor

inşallah gerçekten ölmüştür bakteri canım ama kan tahlilinde bendede çıkmamıştı endoskopide var çıktı yani kanda görülmeyebiliyor nefes testi iste bence

şişkinlik bende olmuyor ama yanma ağrı ve bulantı oluyor

ağrım çok şiddetli benimde başlarda ağrı yoktu hatta sanada söylüyordum son zamanlarda çok var hele geçen gün ölücem sandım

15 dk da bir birşey atmazsam ağzıma ağrım geçmiyordu hiç durmadan birşeyler atıştırmaya çalıştım

hele o taş oturma nedir hiç anlamıyorum sabah kuş gibi kalkıyorum hiçbir şeyim yok öğlen bir başlıyor gece uyuyasaya kadar

yeşillik hiç yemiyorum dokunur diye okumuştum korkumdan ağzıma marul falan hiç koyamadım ,salataya hasret kaldım sadece pişmiş yemek olarak yada haşlama olarak yiyorum sebzeleri yoksa salata tarzı çiğ yeşillik lahana dışında yemiyorum

bulantı idrar yolundan oluyorsa antibiyotikler onu baskıladıkça bulantı geçmeliydi aslında ama yan etki olarak bulantı yapıyorsa bilemiycem canım inşallah atlatırsın şu enfeksiyonuda

ben de bu hastalıkla savaştım.hemen geçmemesi normal.panik yapmayın. bir iki ayda toparlanıyor insan. bi de dirençli bir bakteridir o yüzden ikinci kutu antibiyotik gerekebilir. benim hayatımın en önemli sorunuydu resmen. şükür geçti. ama hala midem hassastır. yediğime içtiğime hep dikkat ederim. sık ve az yerim.

Son düzenleme:
Back
X