beni 10 gün kadar idare edecek tavsiyelerinize ihtiyacım var

Vallahi nasıl kullandığımı hatırlamıyorum, o zamanlar anne himayesindeydik. Her bulduğunu ağzıma sokuşturan bir annem vardır sağolsun, "bak bu da iyi, bak şu da iyi" diye diye her şeyi denetti bana. Zeytinyağını çay bardağının yarısından biraz az içtiğimi hatırlıyorum ama sürekli o kadar içtiğimi sanmam. Bal bir yemek kaşığı ya da biraz azdı. Bu arada ben bunların tadını sevmediğimden hiç bir zaman annemin dediği kadar tüketmemişimdir.

Salladım herhalde ya, çay bardağının yarısını geçtim çeyreği kadar bile zeytinyağını hayatta içim kaldırmaz:44: Onu da kaşıkla yemişimdir de annem çay bardağıyla içirmeye çalışmıştır muhtemelen

Son düzenleme:
internette hiç güvenme bence bizim burda bir tane çok iyi tanıdık biri var babama sordurayı mı istersen sana bile yollatırım?

boşaltımda zaten sorun yok, aşırı boşalmasın sonra

ben Artvin*e bir daha sordurayım bulamazsam söylerim sana, çok düşüncelisin sağol

yok aşırı boşalmıyor merak etme

Son düzenleme:

iştahsızlık değil acıkma yok önüme birşey gelirse yiyebiliyorum yarım ekmek yediğim bile oluyor,ama aklıma yemek yemek gelmiyor. yani insan 3-4 saatte bir acıkır midesi kazınır karnı guruldar falan ya ben hep tokum gibi hissediyorum bunların hiç biri olmuyor,ama yememezlik yapmıyorum saat tutuyorum 3-4 saatte bir yemek yiyorum yerken bir sıkıntı falan yok iştah kaybıda yok sadece açlık hissini kaybettim..

zebosta kilo kaybetmiş bende bizimde kilo almaya ihtiyacımız var bende o sütlerden tüketmek isterim ama süt midemi yakıyor gaz ve şişkinlik yapıyor

ilaçlarda içerken işe yaradı bırakınca şikayetler geri geldi

gavisconu söylüyorsunuz sanırım. doktorum yazdı onu, günde 3 kez aç karnına içiyorum

sizin ilaçlar bitince şikayetlerde bitmiş. bizimki bitmedi

Evet gaviscon, ne nalet bir şeydi o.

Bu arada arkadaş da sormuş, benim şikayetler şipşak mı bitti tam hatırlayamıyorum(6-7 sene oldu neredeyse) ama yaz tatilinde ilaç kullanmıştım, sene içinde, ilk dönemde çok iyiydim.

anladım canım ama sana yinede en büyük tedavi o antibiyotikler olmuş sanırım..ama bizim bakterileri öldürmedi

bazı bakteriler dirençli olurmuş sanırım bizimki öyle çünkü ölselerdi şikeyetler kesin geçerdi

kestane balıyla anzer balı aynı şey mi kızlar?

liones, ben zeytinyağını aç karnına 1 tatlı kaşığı yutmuştum

Değil anzer çok pahalı ve nadir bir baldır. Senede çıkan kilosu parmakla sayılacak kadar azdır, onu da zenginler kapar hemen. Piyasada gerçeğinin bulunduğunu düşünmüyorum.

Kestane daha ulaşılabilir ve makul fiyatlı bir bal, ama şifalıdır.

o acıkmama hissi geçecek. benm son 2 güne kadar midem sürekli kazınıyordu çok yememek için kendimi tutuyordum

bugün yine çok az yedim. süt hiç içemiyorum günde 2 kase yoğurt yiyorum bari kalsiyum alayım di mi

bu arada zencefili içtim içeli gaz sorunum azaldı.

kilo aldırıcı her şey yasak

Sütte laktik asit var, o yapar.

İnşallah sizin de geçer şikayetleriniz, ne çektiğinizi çok iyi anlıyorum.

o arkadaş benim sanırım doktor bana şöyle açıkladı biz bu antibiyotiklerle o bakterilere balyoz vurduk 1 ayda mide koruyucu içip onları vücuttan atıcaksın dedi

ama yinede bu dönemde rahatlaman lazım dedi .işte o rahatlama bende yok acaba dedim 1 aydan sonra mı olucak o yüzden sordum ama dediğin gibi çok olmuş senin ,detaylı hatırlayamazsın

yalnız internette helipak yazıp kullanan yorumlarını okuyunca çoğu insan daha ilk günden rahatlamış sonrada hiç şikayeti olmamış, biz içerken rahattık ama bitince şikayetler geri geldi demek ki bizimkiler ölmedi

ilk önce ben de sevmemiştim ama rahatlattığını görünce sevdim

inşallah canım..süte hastet kaldım valla

zencefil ishalede çok iyi geliyor ben antibiyotik kullanırken ishalimi o kesti

evet ya çok zayıfladım,çirkin buluyorum artık kendimi

inşallah canım..süte hastet kaldım valla

zencefil ishalede çok iyi geliyor ben antibiyotik kullanırken ishalimi o kesti

evet ya çok zayıfladım,çirkin buluyorum artık kendimi

eskiden lıkır lıkır içerdim sütü. bir de kahveye hasretim
ben de çok çirkin buluyorum kendimi. zaten herkes çook zayıflamışsın diyor
gaviscon yine iyi rennie daha kötü geliyordu bana ve gaviscona göre etkisi daha az bence ...
ben gaviscon dışında hiçbirini denemedim. biz de çiğneme tableti vardı asıl iğrenç olan o. ağda çiğniyomuşsun gibi bi his
bugün akşam yemeğinde neler vardı söyleyim haşlanmış patates,brokoli ve havuç

değişmeyen menüm. keşke yanında yoğurtta yeseydin

kefirde iyiymiş. lahana yiyor musun

ben de yarın çorba falan içerim. ıspanaklı, havuçlu:120:

insanları hiç anlamıyorum zaten millete kilo almışsın demek ayıp ama aa çok zayıflamışsın demek ayıp değil oda kilo sorunu buda yani sanki biz keyiften böyleyiz..

çiğneme tablati öyleymiş ama ben hep şurup kullandım

benim vertigo rahatsızlığımda var (iç kulaktan kaynaklanan baş dönmesi problemi )dert 1 tane değil yani ondada ayrı bir perhiz uyguluyorum 2 yıldır mayalı ve tuzlu gıdalar tüketmiyorum kefirde ve yoğurtta maya var diye yiyemiyorum o açığı sütle kapatıyordum şimdi sütte mideye yasaklandı

lahanada yiyorum

Evet sen.Ben gavisconu helipaktan önce içtim, yazan doktorlar farklıydı ama eminim ki en son içtiğim ilaç helipak. Ha o ara lansor da kullandım, ya da lansoprazol cinsi başka bir ilaç belki antibiyotikten sonra o da devam etmiştir.

Yukarda bir yerlerde damla sakızı diye b,r şey okudum, bu yaz bana arkadaşım sağolsun yunan adasından çıkan damla sakızlarından ikram etti.Mideye çok iyiymiş, bir de bağırsaklara. Yalnız kilosu 600 lira mı neydi baya pahalıydı. İzmir kemeraltında bir aktar kendisi bizzat getiriyormuş. Çiğneyip çiğneyip yutmuştuk, değişik güzel bir şeydi.

Son düzenleme:
lionessss, o sütlerden tüketmek isterdim demişsin ya, benim dediğim devam sütlerinden tüketme sakın. İyi kilo aldırırlar, ama bazı hormanal değişiklik ve buna bağlı olarak kıllanma, tüylenme, hiç yoktan sivilcelenme gibi yan etkileri de beraberlerinde getirirler.

Laktozsuz sütler var, laktoz intoleransı olanlar için cidden faydalı. Arkadaşım da laktozu sindiremediğinden bunlardan tüketiyor.

hamileyken 45 kilodan 43 kiloya inmiştim bu miğde bulantısı yüzünden.bana da metpamid vermişti dr. fakat metpamid çok hafif olduğu için geçirmiyordu miğde bulantımı yeşil bir hap var o daha iyi emadurmuydu neydi.birde bana ekmek içi yememi söylemişlerdi tam midem bulanacakken ekmek içi yiyordum o geçiriyodu sanki.

ayy canımm çok zayıflamışsın ya, biraz yemek ye ölmüşsün v.s.. zaten bozuk olan moralim iyice bozuluyor

desene kalsiyum içeren şeyleri alamıyorsun. lahana, ıspanak, brokoli, pekmezde kalsiyum var mutlaka tüket canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…