- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 38
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
kestane balı en kuvvetli antibiyotiğe bedelmiiş yani o kadar çok kuvvetli mikrop öldürücüymüş belkşde sizin bakterileri öldürmede oda işe yaramıştır
zeytinide hiç yoktan iyidir diye içini yedim işte bende,halis zeytin yağıda dedemlerin tarladan bize geliyor ,tam ege halis zeytin yağı yani ama ben salatada bile zeytin yağı yiyemiyorum ağır geliyor kokusu ama madem çok faydalı yiyeyi artık... nasıl tükettiniz peki her gün aç karnına 1 tatlı kaşığı falan içtiniz mi?
internette hiç güvenme bence bizim burda bir tane çok iyi tanıdık biri var babama sordurayı mı istersen sana bile yollatırım?
boşaltımda zaten sorun yok, aşırı boşalmasın sonra
Ben gastritken zayıftım, 3 gün aç kalsam aklıma yemek gelmezdı o kadar iştahtan uzak biriydim. Antibiyotikten sonra benim iştahım açıkdı, ara bir de hormonlu süt tükettim(devam sütleri) şöyle rahat 10-12 kilo aldım. 4 ayda. Ama sizde antibiyotikten sonra niye iştahsızlık var anlamadım, hiç mi işe yaramadı yani? O ilaçlar etkili ilaçlar, evet ben ilaçların beraberinde alternatif olarak çok şey kullandım ama asıl son antibiyotiklerle gerçekleşmişti.
Bu arada acıkmıyorum diye aç kalmayın bu da zararlı.
gavisconu söylüyorsunuz sanırım. doktorum yazdı onu, günde 3 kez aç karnına içiyorum
sizin ilaçlar bitince şikayetlerde bitmiş. bizimki bitmedi
Vallahi nasıl kullandığımı hatırlamıyorum, o zamanlar anne himayesindeydik. Her bulduğunu ağzıma sokuşturan bir annem vardır sağolsun,"bak bu da iyi, bak şu da iyi" diye diye her şeyi denetti bana. Zeytinyağını çay bardağının yarısından biraz az içtiğimi hatırlıyorum ama sürekli o kadar içtiğimi sanmam. Bal bir yemek kaşığı ya da biraz azdı. Bu arada ben bunların tadını sevmediğimden hiç bir zaman annemin dediği kadar tüketmemişimdir.
Salladım herhalde ya, çay bardağının yarısını geçtim çeyreği kadar bile zeytinyağını hayatta içim kaldırmaz:44: Onu da kaşıkla yemişimdir de annem çay bardağıyla içirmeye çalışmıştır muhtemelen
ben Artvin*e bir daha sordurayım bulamazsam söylerim sana, çok düşüncelisin sağol
yok aşırı boşalmıyor merak etme
kestane balıyla anzer balı aynı şey mi kızlar?
liones, ben zeytinyağını aç karnına 1 tatlı kaşığı yutmuştum
iştahsızlık değil acıkma yok önüme birşey gelirse yiyebiliyorum yarım ekmek yediğim bile oluyor,ama aklıma yemek yemek gelmiyor. yani insan 3-4 saatte bir acıkır midesi kazınır karnı guruldar falan ya ben hep tokum gibi hissediyorum bunların hiç biri olmuyor,ama yememezlik yapmıyorum saat tutuyorum 3-4 saatte bir yemek yiyorum yerken bir sıkıntı falan yok iştah kaybıda yok sadece açlık hissini kaybettim..
zebosta kilo kaybetmiş bende bizimde kilo almaya ihtiyacımız varbende o sütlerden tüketmek isterim ama süt midemi yakıyor gaz ve şişkinlik yapıyor
ilaçlarda içerken işe yaradı bırakınca şikayetler geri geldi
iştahsızlık değil acıkma yok önüme birşey gelirse yiyebiliyorum yarım ekmek yediğim bile oluyor,ama aklıma yemek yemek gelmiyor. yani insan 3-4 saatte bir acıkır midesi kazınır karnı guruldar falan ya ben hep tokum gibi hissediyorum bunların hiç biri olmuyor,ama yememezlik yapmıyorum saat tutuyorum 3-4 saatte bir yemek yiyorum yerken bir sıkıntı falan yok iştah kaybıda yok sadece açlık hissini kaybettim..
zebosta kilo kaybetmiş bende bizimde kilo almaya ihtiyacımız varbende o sütlerden tüketmek isterim ama süt midemi yakıyor gaz ve şişkinlik yapıyor
ilaçlarda içerken işe yaradı bırakınca şikayetler geri geldi
Evet gaviscon, ne nalet bir şeydi o.
Bu arada arkadaş da sormuş, benim şikayetler şipşak mı bitti tam hatırlayamıyorum(6-7 sene oldu neredeyse) ama yaz tatilinde ilaç kullanmıştım, sene içinde, ilk dönemde çok iyiydim.
Evet gaviscon, ne nalet bir şeydi o.
Bu arada arkadaş da sormuş, benim şikayetler şipşak mı bitti tam hatırlayamıyorum(6-7 sene oldu neredeyse) ama yaz tatilinde ilaç kullanmıştım, sene içinde, ilk dönemde çok iyiydim.
o acıkmama hissi geçecek. benm son 2 güne kadar midem sürekli kazınıyordu çok yememek için kendimi tutuyordum
bugün yine çok az yedim. süt hiç içemiyorum günde 2 kase yoğurt yiyorum bari kalsiyum alayım di mi
bu arada zencefili içtim içeli gaz sorunum azaldı.
kilo aldırıcı her şey yasak
ilk önce ben de sevmemiştim ama rahatlattığını görünce sevdim
inşallah canım..süte hastet kaldım valla
zencefil ishalede çok iyi geliyor ben antibiyotik kullanırken ishalimi o kesti
evet ya çok zayıfladım,çirkin buluyorum artık kendimi
ben gaviscon dışında hiçbirini denemedim. biz de çiğneme tableti vardı asıl iğrenç olan o. ağda çiğniyomuşsun gibi bi hisgaviscon yine iyi rennie daha kötü geliyordu bana ve gaviscona göre etkisi daha az bence ...
bugün akşam yemeğinde neler vardı söyleyim haşlanmış patates,brokoli ve havuç
eskiden lıkır lıkır içerdim sütü. bir de kahveye hasretim
ben de çok çirkin buluyorum kendimi. zaten herkes çook zayıflamışsın diyor
ben gaviscon dışında hiçbirini denemedim. biz de çiğneme tableti vardı asıl iğrenç olan o. ağda çiğniyomuşsun gibi bi his
değişmeyen menüm. keşke yanında yoğurtta yeseydin
kefirde iyiymiş. lahana yiyor musun
ben de yarın çorba falan içerim. ıspanaklı, havuçlu:120:
o arkadaş benim sanırımdoktor bana şöyle açıkladı biz bu antibiyotiklerle o bakterilere balyoz vurduk 1 ayda mide koruyucu içip onları vücuttan atıcaksın dedi
ama yinede bu dönemde rahatlaman lazım dedi .işte o rahatlama bende yok acaba dedim 1 aydan sonra mı olucak o yüzden sordum ama dediğin gibi çok olmuş senin ,detaylı hatırlayamazsın
yalnız internette helipak yazıp kullanan yorumlarını okuyunca çoğu insan daha ilk günden rahatlamış sonrada hiç şikayeti olmamış, biz içerken rahattık ama bitince şikayetler geri geldi demek ki bizimkiler ölmedi
insanları hiç anlamıyorum zaten millete kilo almışsın demek ayıp ama aa çok zayıflamışsın demek ayıp değil oda kilo sorunu buda yani sanki biz keyiften böyleyiz..
çiğneme tablati öyleymiş ama ben hep şurup kullandım
benim vertigo rahatsızlığımda var (iç kulaktan kaynaklanan baş dönmesi problemi )dert 1 tane değil yaniondada ayrı bir perhiz uyguluyorum 2 yıldır mayalı ve tuzlu gıdalar tüketmiyorum kefirde ve yoğurtta maya var diye yiyemiyorum o açığı sütle kapatıyordum şimdi sütte mideye yasaklandı
lahanada yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?