beni 10 gün kadar idare edecek tavsiyelerinize ihtiyacım var

anladım canım...

evet çok pahalı burda kilosu 800 lira biz aktardan aldık 50 liralık falan şu an balla karışımını yiyorum faydasını görmeye başladım sanki

insanlar düşüncesiz canım nasıl böyle olabiliyorlar bilmiyorum

evet malesef ya tamam canım onları yiyorum zaten bol bol yerim artık

zebos bak internette araştırdım alıntı yapıyorum

Kestane balı gastrit ve ülser gibi mide rahatsızlıklarına neden olan Helicobacter plori adlı bakteri türüne karşı oldukça etkilidir

Canım önce çok çok geçmiş olsun.
Geçen gün gittigidiyor muydu hepsiburada mıydı o sitelerden birinde bulantı bandı diye bişey gördüm kauçuk bileklik gibi.
İşe yarar mı, denge bilekliği gibi fos mu çıkar bilmiyorum ama bir araştır istersen en azından zararı yoktur herhalde.
Ben ilaçtan dolayı bulantı çektiğimde başka bir şey düşünmeye çalışırdım hep kolonya falan fayda etmedi ama seninki çok şiddetli gibi, tekrar geçmiş olsun acil şifalar.

Merhaba;

Banada daha ortaokuldayken gastrit teşhisi konulmuştu, o dönemde bir sürü ilaç verildi. Kocaman kocaman şişelerde şuruplar.. Bir gün biyoloji öğretmenim neden o kadar çok ilaç içiyorsun dedi. Durumdan bahsettim bana tavsiyesi ilaçları bırakmam, bolca sebze meyve yemem oldu. Bana da daha kolay gelmiş olacak ki (ilaçlardan bıkmıştım) ilaçları bıraktım ve aç kalmamaya özen gösterdim. Yıllarca ağrı falan çekmedim.

Ama geçen yıl şiddetli bir mide ağrım oldu 4 gün 4 gece hiç geçmeyen, uyku uyutmayan, biraz dalacak olsam hemen uykudan uyandıran.. Endoskopi yapıldı ve reflü + mide fıtığı teşhisi konuldu. İşin ilginç yanı bu hastalığı tamamen bitirecek bir tedavi olmamasına rağmen, doktorumun bana ilaçlar bitince kontrole gel demesi oldu. Gittim ve ne yemek alışkanlığımla ilgili ne de başka hiç bir tavsiyede bulunmadı. Tek dediği stres yapma ve yüksek yastıkla yat.. Bu hastalığın geçmediğini söylediğini hatırlattım ve sonrasında bana ağrın başladıkça ilaçları kullanır sonra bırakırsın dedi..

Şimdi korkuyorum ilerlemesinden.. Çünkü ben her şey yiyebiliyorum ama hep hafif bir ağrı var midemde.. Ama şişkinlik hep var. Bu aralarda kabız başladı iyice korkmaya başladım.. Bu arada boğazlarım hiç iyileşmiyor tam geçti diyorum yeniden gıcık ve hafif bir öksürük başlıyor :S Grip olsam hemen faranjitle başlıyor..

zebos bak internette araştırdım alıntı yapıyorum

Kestane balı gastrit ve ülser gibi mide rahatsızlıklarına neden olan Helicobacter plori adlı bakteri türüne karşı oldukça etkilidir

bugün 3 defa kustum. şu an midem yangın yeri

korkumdan kudret narını içemedim. yarın doktora gideceğim o da kesin üre nefes testine gönderecek. cumaya kalır çünkü aç olmam lazım

açken daha beter yanıyorum. ne yapacağımı şaşırdım artık

kestane balını da isteyeyim

hadi ya niye oldu ki böyle birden,

bana ballı damla sakızı baya iyi geldi gibi ama göğsümde ağrı o batma hissi geçmiyor ve hep artıyor sadece bulantı ve yanma azaldı

hastalığınız acaba ilaçları zamanında kullanmadığınız için mi arttı ki o boğaz ağrısı gripte reflünün verdiği bir rahatsızlık benim taıdıklarımdada var mide den gelen acı ekşi su boğazı tahriş ediyormuş

hadi ya niye oldu ki böyle birden,

bana ballı damla sakızı baya iyi geldi gibi ama göğsümde ağrı o batma hissi geçmiyor ve hep artıyor sadece bulantı ve yanma azaldı

ah bilsem. iyiydim halbuki

artık bi şeyler denemekten bıktım. ne yedim dokundu anlamadım ki:26:

ben de şu an hepsi var. en kötüsü yanmayla bulantı

ah bilsem. iyiydim halbuki

artık bi şeyler denemekten bıktım. ne yedim dokundu anlamadım ki:26:

ben de şu an hepsi var. en kötüsü yanmayla bulantı

bir günümüz bir günümüzü tutmuyor ki

napalım denemek umudumuz

ya ben bugün o ağrıdan çok kötü oldum iki göğsümün arasına bıçak saplanıyor resmen bir ara çarşıda öyle bir sancı girdi ki anlatamam hemen bir yere oturdum ve şu an yine girdi o ağrı midemde değilde göğüs kafesimde sanki göğsümün hemen arası biraz altı seninde böyle oluyor mu

bak mesela şimdi yine kustum. acı zehir gibiydi. yemyeşil bi şey geldi en son

mide koruyucu alsam yanmam geçer mi?

evet o ağrı ben de de oluyor. bi an nefes alamıyorum bazen

bak mesela şimdi yine kustum. acı zehir gibiydi. yemyeşil bi şey geldi en son

mide koruyucu alsam yanmam geçer mi?

evet o ağrı ben de de oluyor. bi an nefes alamıyorum bazen

o yeşil su ne biliyor musun midede birşey kalmıyor ve en son safra kusmaya başlıyoruz

valla bana mide koruyucu iyi gelmiyor pek,gaviscon iç birde sarı leblebi ye

off ya nasıl bir şey bu ilk defa oldu bende hep midede taş otutuyor derdim şimdi göğsüme çıktı o ağrı

leblebi yok, en iyisi yatmadan gaviscon içeyim. o da az kaldı yarın yazdırayım

oo benim boyun bölgeme çıkıyor bazen o ağrı

hayır aldıramam yarın alayım en iyisi

geçer merak etme. iki yastıkla uyu

aaa iki yastık olayı reflüde yok mu ya acı su gelmesin diye oluyor ama bizde ağıza acı su gelmesi yok ki zaten endoskopide reflüde çıkmadı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…