beni 10 gün kadar idare edecek tavsiyelerinize ihtiyacım var

kudret narını içtim. bulantım vardı zencefil demleyip içtim

2 gündür karnım şiş, yanıyor. ne yapacağımı şaşırdım artık:26:

inşallah kudret narı iyi gelir gelmezse damla sakızlıyı tavsiye ediyorum

zencefil bulantını gidermiştir umarım,bende şişlik olmuyor hiç olmadıda ,ama sende gaz problemide varmış bende oda olmadı

batma geçti mi peki ben ona bir çare bulamadım henüz hiç geçmiyor her gün öğlen mutlaka alıyor bir gün bile atlamıyor yani

evet bulantıma iyi geldi çok sağol

karnım şiş yaa

gaz problemim bugün çok az, bugün de bunlar başladı

yo batma azalmıştı ama geçmedi. bugün arttı

evet bulantıma iyi geldi çok sağol

karnım şiş yaa

gaz problemim bugün çok az, bugün de bunlar başladı

yo batma azalmıştı ama geçmedi. bugün arttı

rica ederim ne demek birbirimize yardımcı oluyoruz işte ne güzel

acaba mide yanında ayrıca bağırsak probleminde mi var ki?:44:

bende azalmada pek olmuyor ve işin acayip kısmı sende de öyleymiş öyle demiştin daha önce, sabah olmuyor öğleden sonra başlıyor akşam artıyor anlamadım gitti

bu arada ben hala acıkmıyorum öğünleri mi saat tutarak ayarlıyorum vakit gelince yiyorum tuhafıma gitmeye başladı bu sende de olmuştu ama dimi ?bende bir tuhaflık yok yani sadece

Son düzenleme:

bağırsaklarımdan ben de şüpheleniyorum doktora gidersem söyleyeceğim

taş oturma hissini söylüyorsan evet o döngüde devam ediyor. bak ben de ağrı tam göğsün altı, orta kısım orada bi şey var sürekli. bastırınca ağrıyor çok tuhaf

acıkmama hissim ne kadar sürdü hatırlamıyorum ama geçti

Yok yok sakın sirkeli su içeyim demeyin, ben sirkeli suyu başka sebeplerden içiyorum. Demek istediğim eskiden su içsem rahatsız oluyordum, bazı değişiklikler ve tedaviyle sirkeli su içsem bana mısın demeyecek düzeye gelebildim. Bu 4 senemi aldı ama oldu sonunda. Yani istikrarlı bir çabanın sonuç vereceğine inanıyorum.

Zeytin çekirdeği konusunda ben de çekiniyordum, zaten denediğim 3-4tür, her seferinde baya işe yaradı ama endişenizde haklısınız. Ne olur ne olmaz, dikkatli olmak lazım.Halis zeytinyağı da yerini keser diye düşünüyorum.

İstanbulda mısınız? İstanbulda bazı aktarlarda kestane balı bulunur, ama güvenilir aktar bulmak da zor. Bala da çok hile hurda karıştırdılar malum.

Bal ve zeytinyağını bırakmayın, bir de kudret narı diye bir şey vardı bir aralar. Ben de almıştım 2 defa, ama ne yaptıysak çürütmeden olgunlaşmasını sağlamak mümkün olmadı.Hazırlaması zor geldi.

Size acil şifalar.

zeytin çekirdeğini bütün yutmak tehiliymiş diye cesaret edemiyoruz biz zeboşla onun yerine çekirdeği kırsak,onun içinde minik yumuşak bir öz var onu yutsak faydalı olur mu ki

Hiç yoktan iyidir mantığıyla bakarsak sanırım faydası olur, çünkü ben zaten çekirdek öğütüldüğünde içinden çıkan öz mideyi rahatlatıyor diye duymuştum da denemiştim. Hiç olmadı zeytinyağı tüketin halis, bulabiliyorsanız kestane balı yoksa normal bal. Bunlar en çok bilinen ve işe yarayan şeyler.

mutlaka söyle bencede

evet onu söyledim ,aynen bende de yemek borumun bittiği yerde göğüs bitiyor, midenin üst kısmı başlıyor tam orda bir yer batıyor gibi ,acıyor gibi.. özellikle yutkununca daha çok batıyor hissi oluşuyor

ayy geçsin yani ya korkmaya başladım sanki :)

kestane balı en kuvvetli antibiyotiğe bedelmiiş yani o kadar çok kuvvetli mikrop öldürücüymüş belkşde sizin bakterileri öldürmede oda işe yaramıştır

zeytinide hiç yoktan iyidir diye içini yedim işte bende,halis zeytin yağıda dedemlerin tarladan bize geliyor ,tam ege halis zeytin yağı yani ama ben salatada bile zeytin yağı yiyemiyorum ağır geliyor kokusu ama madem çok faydalı yiyeyi artık... nasıl tükettiniz peki her gün aç karnına 1 tatlı kaşığı falan içtiniz mi?

İstanbul*da değilim. lkestane balı daha iyi galiba

kudret narını aktardan bugün aldık deneyeceğim. her yerden tavsiye ediyorlar

teşekkür ederim

geçsin artık sürünüyoruz

kestane balıyla anzer balı aynı şey mi kızlar?

liones, ben zeytinyağını aç karnına 1 tatlı kaşığı yutmuştum

zeboş sanda söyleyim ladykaka da kestane balı önermiş ya kestane balı çok kuvvetli antibiyotiklerden daha kuvvetli bir şekilde mikrop öldürücü güce sahipmiş bizim bakterileri bu öldürür mü ki?

aynen ya geçsin baksana biz 4 ayda bıktık ladykaka 4 yıl çekmiş inşallah bizim o kadar sürmez

Son düzenleme:

Benim şikayetlerim ağrı, feci yanma ve gaz idi. Oruç bile tutamıyordum. Çok aç kalamıyordum, midem hemen gaz dolardı. Bir çok yemek dokunurdu, hemen yanma olurdu. Ağrı hemen her yemek yiyişimde zaten hep benleydi.

Doktora çok kez gittim, talcid kullandım o çok rahatlatırdı ama sürekli kullanmak mide tembelliği yapıyormuş o yüzden çok kullanmamaya gayret ettim.

En son doktora endoskopi diye gittim artık son çare, ama doktor dinledi dinledi sen kesin gastritsin dedi, endoskopi bile yapmadı. Verdiği ilaç 7 günlüktü gerekirse 14 yapalım dedi ama yaptık mı hatırlamıyorum açıkçası. Netice itibariyle geçti ama o tedaviden sonra hayat tarzım da değişti. Onun da etkisi vardır diye düşünüyorum.Şimdi çok nadir oluyor söylediklerim.

Ha bir de bende reflü gibi ağzıma kadar acı su gelme layı vardı, yemek borum çok yanardı. O da kayboldu. Bu helipaktan önce anasonlu bir ilaç vermişti başka doktor, iki şişe lşurup. Birini ya bitirdim ya bitiremedim, anasonluydu o yüzden. Bu ilaç da ülser tedavisi içinmiş.

Tüm bu tedaviler hiç endoskopi yapılmadan benim anlattığım belirtilerle seçildi, ama antibiyotiğin hemen akabininde şikayetlerimin geçmesi doktorları doğruladı açıkçası.

Artvin*de bi tanıdık var ona sorduk. çok pahalı ve bulmak zor dedi. orda da sahtesi çokmuş

bakterileri öldürmezsek o bizi öldürecek

net üstünden satılıyor da ya sahteyse?

bu arada zeytinyağını evdeyken dene. boşaltımı hızlandırabilir

anladım sende de helicobacter varmış demek ve antibiyotiği alınca geçmiş.. peki antibiyotik biter bitmez geçti mi hemen şikayetlerin, yoksa 1-2 ay falan hala biraz rahatsızlık çektin mi? mesela benim 1 hafta oldu biteli midemi hiç yoracak şeyler de yemiyorum, benimde beslenme şeklim değişti yani ama yanmalar ve bulantılar geçmedi.. acaba bu 1 aylık süreçte mi geçer diyorum o yüzden soruyorum senin hemen biter bitmez mi geçti diye

Ben gastritken zayıftım, 3 gün aç kalsam aklıma yemek gelmezdı o kadar iştahtan uzak biriydim. Antibiyotikten sonra benim iştahım açıkdı, ara bir de hormonlu süt tükettim(devam sütleri) şöyle rahat 10-12 kilo aldım. 4 ayda. Ama sizde antibiyotikten sonra niye iştahsızlık var anlamadım, hiç mi işe yaramadı yani? O ilaçlar etkili ilaçlar, evet ben ilaçların beraberinde alternatif olarak çok şey kullandım ama asıl son antibiyotiklerle gerçekleşmişti.

Bu arada acıkmıyorum diye aç kalmayın bu da zararlı.

gavisconu söylüyorsunuz sanırım. doktorum yazdı onu, günde 3 kez aç karnına içiyorum

sizin ilaçlar bitince şikayetlerde bitmiş. bizimki bitmedi

internette hiç güvenme bence bizim burda bir tane çok iyi tanıdık biri var babama sordurayı mı istersen sana bile yollatırım?

boşaltımda zaten sorun yok, aşırı boşalmasın sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…