- Emoji Skoru
- 225.692
- Puanlar
- 598
Adamın niyeti amacı aslında en başından belliymiş, kadınlara bakışı ortadaymış, kadınlar şöyle kaşar böyle paragöz, herkes yolunda a.ş diye vicdan temizleyen bi tipmiş, dolu var bunlardan sosyal medyada, hepsi anlaşmış gibi aynı türküyü çalıyor. Özel sandığı herif o kadar herkes gibi ki.iş yerinde 4 saat adamla sohbet etmeseydin kaç yaşında kadınsın adamın ne istediğini bile bile saatlerce adamla konuşursan olacağı bu yani.
hayır birde adamı suçlayıp duruyorsun. her şansını deneyeni suçlamaya kalkarsak ohooo.
adama bıyığını kes bilmem ne diye direktif vermişsin ama adam seni kandırmış.
oldu görüşürüz.
La bu yaylar size ne etti?Yay olabilir sonuçlara bakalim
Benim gibi enayiler işte.Siz günde 4-5 saat konuşurken işleri kim yapıyor? Şirket sahibinin iyi bir terapiye ihtiyacı olacak gibi.
Akrep diyorumYay olabilir sonuçlara bakalim
YengeçAkrep diyorum
Yahu bende aşık olmadım zaten. Doğrusunu bilip yapamadığını düşün bi. Uygulayamadığını.
Bana göre de bu davranışı karaktersizlikti. Ama karar mekanizmamı yitirdim.
Nasıl ikna edebilirim seni bile
La bu yaylar size ne etti?
Yengeçmiş kalan arkadaşlara başarilar diliyorum Allah bizi korusunAkrep diyorum
Bir anlıkla başladı sonra ipin ucu kaçtı evet haklısınız.Bir anlık bir basiret bağlanması değil bu. 1 senedir devam eden bir ilişki.
Karar mekanizmanız şöyle çapsız, kadın düşmanı, karaktersiz birinin davranışlarından, söylediklerinden etkileniyorsa bu yaşa iyi gelmişsiniz gerçekten.
Bir erkek başka kadınları yerip "onlar şöyle, eşim böyle, diğer mktiklerim şöyle böyle ama sen başkasın bambaşkasın" dediğinde göğsü kabaran, keyiften dört köşe olan kadınların yaşadığı hiçbir şeye üzülemiyorum ben.
Gördün işte, şimdi sen de herkes gibisin. Hazmedemediğin de bu zaten.
Kadın düşmanlığını bırakıp kadın düşmanı heriflerle takılmaktan vazgeçerseniz ne kimse sizi manipüle edebilir ne de başınıza böyle şeyler gelir.
Ben yazdım hadi benim yoktu da. Okuyanlara laf etme bari hani forum sayfası ya..Bunu okuyanin yazanin isi gucü yok sanirim
neden :))Akrep diyorum
Yengeçmiş kalan arkadaşlara başarilar diliyorum Allah bizi korusun
Özetleyen olmuştu daha önce ordan bulabilirsin geçmiş sayfalarda varKonuyu bana özetleyin, okuyan bordo bereli.
Benim gibi enayiler işte.
Len erkolarindan bahsediyoruz yaaa hahahah red flag sralamamda 2. Sırayı aliyor ilk sirayı kimseye kaptırmayan balıklar 3 de tabiki ikizlerLa bu yengeçler size ne etti sjsjk
Evli adam konu sahibinin peşinden koşuyor. Konu sahibi yüz vermiyor. Sonra konu sahibi evli adamın peşinden koşuyor. Evli adam yüz vermiyor.Konuyu bana özetleyin, okuyan bordo bereli.
Yengeç erkosunun ana kucağı bağımlılığıLen erkolarindan bahsediyoruz yaaa hahahah red flag sralamamda 2. Sırayı aliyor ilk sirayı kimseye kaptırmayan balıklar 3 de tabiki ikizler
Cidden çok haklısınız bu arada kariyer anlamında da öyle bir yedi ki beni. 1 sene boşa çalışmışım hiçbişey bilmiyorum. Şimdi kafam doluyken sıfırdan başlamış gibi öğreniyorum.Konu sahibinin iş yapacak boş vakti vardır artık.
Bi baksın bakalım şirket hangi alanlarda ne işlerle meşgulmüş, kendisinin ne yapması gerekiyormuş bir fikir sahibi olur belki artık
Narsistik bir profil var, siz kactikca kovalayacak elde edince tiksinircesine uzaklasacak bu dongu boyle devam eder.Çok tesekkür ederim okuduğunuz ve yorum yaptığınız için
Başta şikayet etmeyi çok düşündüm. Hatta ses kaydı da almıştım. Sonra bu şekilde anılmaktan, ifşa olmaktan, sürülmekten veya işten çıkarılmaktan korktum. Onun bana kızmasından ve maddi manevi zarar vermesinden korktum.
Sonra şikayet edebileceğim noktayı kaybettim çünkü bende karşılık verdim.
Kariyerime başka bir yerde devam edebilirdim belki ama bu iş için çok emek vermiştim, cesaret edemedim. Ben işte yeniyim, o ise +15 yıl deneyimli yönetici pozisyonunda.
Hepsini okuduğunuz için sizden rica ediyorum bana bir akıl verir misiniz.
Şuan değersizleştim, aramıyor sormuyor. En son haftasonu napıyorsun yazmış. Dün iş çıkışı bilgi aktardım. Gayet güleryüzlü sıcak davranıyor. Ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum. Şimdi de yokluğuyla terbiye ederek beni kulu mu yapmaya çalışıyor anlamıyorum.
Bu uzaklığı benim için bi fırsat. Kendi özdeğerimi onun ilgisiyle değerlemek istemiyorum ama engel olamıyorum. Hem arasın sorsun eskisi gibi peşimde koşsun istiyorum. Hemde uzak dursun ki kurtulayım..
Terapiye başladım biraz desteği oldu sanırım.
Ona aşık değilim, mantık dışı hersey tamamen ama duygularımı nasıl kontrol edeceğim. Nasıl uzak duracağım, tekrar gelir mi diye merak ederken.