Beni Affedin

Boyu da uzadı mı? Gerçi seni elde edince birkaç cm çük farkı olmuştur
Hayır uzamadı. Hala benden 10 cm kısa. Boy konusunda da beni yüzeysel ve sığ olmakla suçlardı. Kimse benim gibi değilmiş. Bir sürü kadınla olmuş hiçbiri boyunu problem etmemiş.
Diyorum ya başlarda hep bendim odak. Ama elde edene kadardı. Cuma günü işte görüştük. Yeni gömlek almış. Nasılım diye ayağa kalktı gösterdi, kollarım karnım nasıl sırtıma bi bak iyi miyim diye etrafında döndü. “Evet iyisin.” dedim. Sonra bana baktı yüzünü büzüştürerek. Senin yanağında ne çıkmış ya sivilce mi o” dedi.

Çok haklısınız. Psikoloğumda aynını söylüyor. Bu adam bende bir bağımlılık yaratmış. Beni sürekli yükseltip alçaltarak duygu durumumu bozmuş. Şimdi bu bağımlılığımdan kurtulmak için; diğer bağımlılık tedavilerinde deolduğu gibi ilk adım ondan uzak kalmam gerekiyormuş. Fakat hem iş yüzünden halen görüşmek zorunda olduğum biri. Hem de ondan uzaklaştığımı farkettiğinde beni tehdit ediyor, suçluyor. Onu kızdırmadan, yalnızca kendime yönelip, kendi sınırlarımı inşa etmem gerekiyor.

Ypay zekaya özetlettim:

Metnin 30 saniyelik özeti şu şekilde:

İnternet Hikayesinin Kısa Özeti

Anlatan kadın, iş yerinde kendisinden yaşça büyük, evli ve başlangıçta hiç çekici bulmadığı yeni yöneticisinin sistemli psikolojik tacizine ve manipülasyonuna maruz kalıyor.

Adam; kadın için görünüşünü değiştirerek (bıyığını kesip saç ektiriyor), kadınla saatlerce konuşup onu psikoloğundan uzaklaştırarak ve sınırlarını sürekli ihlal ederek kadının zihinsel alanını tamamen işgal ediyor. Kadının gösterdiği her direnci, reddedişi ve öfkeyi bir "oyun" olarak görüp geri adım atmıyor. Zamanla kadını travma bağlanması (trauma bonding) ile kendine bağımlı hale getiriyor.

Süreç içerisinde kadın, adamın saplantılı cinsel geçmişini ve yalanlarını öğrenmesine, hatta adamdan şiddet görüp adamın evine kadar sürüklenmesine rağmen ilişkinin içine çekiliyor. Adam bir süre sonra hedefine ulaşıp kadını elde edince ilgisini çekiyor ve kadını suçlamaya başlıyor.

Günün sonunda kadın, adama dönüşüp kendi değerlerini kaybettiği için derin bir suçluluk ve pişmanlık duygusuyla baş başa kalıyor; bu manipülatif döngüden ve hissettiği vicdan azabından kurtulmaya çalışıyor.

Bu işte kalmak zorunda mısınız? Koca ülkede başka iş yok mu?

Hem de ondan uzaklaştığımı farkettiğinde beni tehdit ediyor, suçluyor.
E bir tehdit varsa bu karşılıklı. Sizi evli adamla olmak konusunda afişe etmekle tehdit ediyorsa konudaki evli adam da kendisi. Üstelik birden çok kadınla, rezil şekilde aldatmış/aldatıyor.
Tehdit konusuna gelirse sizin eliniz daha güçlü.

Tehdit edebileceği başka kozları varsa onu bilemem tabii.

Başlık neden "beni affedin" bence sen kendini bu duruma düşürdüğün için kendini affetmeye çalış

Bu kadar paragraf döşemene gerek yoktu ben metresim desen anlardık
Başlıktan belliydi zaten şu kk da en çok bunu öğrendim.
Beni kınamayın, bana kizmayin,beni affedin beni kınayan benim köyneğimi giysin başlıklı hemen hemen her konu ben metresim ama ile dolu :)
Hepsininde konu aynı çok kaçtım ühühü karşı koyamadım içimde ona karşı bir şeyler oldu ühühü çok üzüldük bizde

Siz ne yaşıyorsunuz? Nasıl kafalarınız var? Sen kendi ayakların üzerinde dur diye seni okutan anandan babandan da mı utanmadın? Ne bu kendini salmışlık?

Yıllarca sistematik olarak manipüle edildiğini anlamayacak kadar eğitimsiz ya da zayıf olduğunu düşünmüyorum. Tek bir anla yakalamış ve onun üzerinden senin açılmanı sağlamış gibi geldi. İş değiştirmeni gönülden isterim, o adamdan uzaklaş. Sana iyi gelmiyor ve gelmeyecek.

O kadar uzun ki site araya reklam aldi sjsjsjsh

Isten ayril gitsin ne bu mazosistlik yahu?

Bu işte kalmak zorunda elbet değilim ama sevgili üyeler bu iş benim malesef ki atanıp geldiğim bir yer. Zaten geçmişten bu yana hep iş yüzünden dişimi sıktım. Bak anlıyorum inanasınız gelmiyor, bende hatamın farkındayım zaten kendimi aklamak için demiyorum durumumu biraz anlayın diye diyorum. O kadar çok peşimden koştu ki.. Ben kendimi bırakana kadar o kadar kapımda yattı ki. Yazım çok uzundu okumayanlar olabilir. Arkadaşlar ben bu adama kafa attım. Ama yine de beni bir şekilde ikna etti yerin dibine batasıca.
Ne zamana kadar biliyormusunuz ta ki ben “Ben de seni seviyorum.” diyene kadar. Narsistti çünkü.
Şimdi beni görmezden geliyor, yok sayıyor. O kadar yokum ki, aramızda problem bile yok ona göre. Canı isteyince çağıracak beni. Ben tekrar kendi öz değerimi kazanmak istiyorum. Hatamdan dönmek istiyorum.
Ama çok zorlanıyorum kızlar yemin ederim. 1 sene boyunca o kadar sinsice sızmış ki zihnimden içeri. Beynime onun gibi düşünmeyi unutturmaya çalışıyorum.

Çok haklısın. Başlığa ‘Beni Affedin’ yazmamdaki neden..
Sevgili üyeler ben kadınları çok severdim. Kıskanmazdım, güzel bir kadın görünce modum yükselirdi. Altında güzel bi arabası olan, şık bakımlı, kariyerli bi kadın görünce gıpta ederdim. Sonra bu b*ka bulaştım. Öncelikle ben bi kadına zarar verdim o bilsin veya bilmesin. Uzaklaştığım, ihanet ettiğim ilk kadın kendimim. Beni yetiştiren annem, kadın arkadaşlarım. Onun eşi.
O iğrenç kelimeleriyle beynime sızdığı düşünceleri. O kadar aç ki kadınlara karşı. Ne görsellik, ne kariyer ne karakter hiçbirşey farketmiyor onun için. Herkesi merak ediyor, herkesi denemek istiyor. Herkesle olmak istiyor. Birinin minyonluğu, öbürünün uzun boyu, ötekisinin soğukluğu, birinin yaşının çok ufak oluşunu. Kendini deniyor insanlarda. Kendini test ediyor.
Ona göre kadınlar sponsor arıyor, herkesin çıkarı var, hepsi yolunu bulmuş. Sanal pavyonlardan ayağına çağırıyor bizim i*stagram fenomenlerini. Benim kendime saygım kalmamış ki. Ben oturdum bunları dinledim, onlardan biri oldum. Hep onlara olan bana olmaz sandım. Biz başkayız sandım. Böyle kandırıldım çünkü.
Yalnızlaştırıldım, tüm vaktimi aldı. Şimdi bunları okumak; bi kadının ettiği hakaret bile görmek bana iyi geliyor. Beni kendime getiriyor çünkü.

Derdini kısaca anlatamıyor musun?

Derdini kısaca anlatamıyor musun?
Kisaca anlatirsa metres diye linc yiyecek bibi ama böyle uzun ve yaz dizisi tadinda olunca beynimizin ambale olmasindan faydalanip evli adamla flort ettigi gerçeğini unutmus olacagiz.

@fafintoo bu isler bi devlet dairesinde mi oluyor yani?

Kisaca anlatirsa metres diye linc yiyecek bibi ama böyle uzun ve yaz dizisi tadinda olunca beynimizin ambale olmasindan faydalanip evli adamla flort ettigi gerçeğini unutmus olacagiz.

@fafintoo bu isler bi devlet dairesinde mi oluyor yani?
Flört olsa iyiydi en son karısının yatağında yuvarlaniyordu ama ben adamı tutuyorum aferim böyle salaklara müstahak

iş yerinde 4 saat adamla sohbet etmeseydin kaç yaşında kadınsın adamın ne istediğini bile bile saatlerce adamla konuşursan olacağı bu yani.
hayır birde adamı suçlayıp duruyorsun. her şansını deneyeni suçlamaya kalkarsak ohooo.
adama bıyığını kes bilmem ne diye direktif vermişsin ama adam seni kandırmış.
oldu görüşürüz.

`