Beni Affedin

Kisaca anlatirsa metres diye linc yiyecek bibi ama böyle uzun ve yaz dizisi tadinda olunca beynimizin ambale olmasindan faydalanip evli adamla flort ettigi gerçeğini unutmus olacagiz.

@fafintoo bu isler bi devlet dairesinde mi oluyor yani?

Evet bu durumdayım.

Kısa veya uzun olmasına niçin bu kadar takılınıldı anlayamadım. Rahat okuyabilmeniz için dilbilgisine de özen gösterdim üstelik.
İçimi dökmek istedim, forumdaki diğer herkes gibi. Kısaca anlatmam gerekse zaten forumun bir karakter sınırlaması olurdu diye düşünüyorum. İstemeyen okumaz. Yine de merak edenler için bir kaç kişi yapay zeka ile özetlettirmiş.

Hayır devlet dairesi değil, fakat çok aşamalı sınavları kazanıp atanarak yerleştiğin bi şirket.

Bu arada kafa işe yaramamış bidahakine uçan tekme at uçan tekme profumuz ceycey var ondan ders alabilirsin çok egzantirik yerlerde giden araç içi gibi uçan tekme atabiliyor

Derdim o kadar büyük ki. O kadar uzun süre kimseye anlatmadım ki kısaca nasıl anlatılır bilmiyorum
adamın burcu ne çok merak ettim?
bi de bu kadar aldatıyormuş karısını hiç mi kadın farkında değil. yatağında yatıyorsunuz evinde kalıyorsunuz bu kadın hiç anlamadı mı?
ya da adam madem karısını sevmiyormuş neden boşanmıyor muş?

Hukukta da şimdi çok tartışılan bi tabir var ya. ‘Suça sürüklenen..’ diye. Bu suçu işlemem beni aklamıyor bak yine söylüyorum. Ama sürüklendiğim gerçeğini de değiştirmiyor bence.
Ben böyle olmasını istememiştim. Yaşarken insan farkedemiyormuş durumun vehametini.

Ben asıl bundan sonra ne yapacağım biraz bundan bahsetsek.. gerçekten yardıma, bende olmayan akla ihtiyacım var.

Insan okuyor cunku bunlari ve herkesin gozu cok saglikli degil mesela ben astigmatliyim gozlerim sulandi okurken, :)

Keza sabirlida degil herkes, tabiki karakter siniri yok ama yani biraz bizleride dusunup ozet yazmis olsaniz daha iyi olurdu neyse...

Bu arada bende yazım kurallarina gosterdiginiz ozen ve hikayenin akisi düzenli oldugu icin hepsini okudum.
Hayır devlet dairesi değil, fakat çok aşamalı sınavları kazanıp atanarak yerleştiğin bi şirket.
Bu durumda sizde kariyerini ove ove bitiremediginiz beyefendi kadar kariyerli birisiniz. Yani istifa edip yolunuzu degistirebilirsiniz veya bu adamı cinsel taciz suclamasiyla attiradabilirsiniz gerci bi noktadan sonra siz tacizci olarak sayilacak seyler yapmissiniz bu kisim sorun yaratabilir.

Yay olabilir sonuçlara bakalim

Yengeç burcu
Çok muhafazakar takılıyormuş eşinin yanında, konduramayacağını söylemişti eşinin. Zararlı alışkanlıkları bile kullandığını bilmiyormuş eşi. Ben yine de tahmin edebileceğini düşünüyorum ama bilmiyorum.
Eve gitmek bilmiyorum ya. Çok garipti. Seçilmiş mi hissetmek istedim, değerli mi, merak mı ettim bilmiyorum. Gittim. Ve o kadar zarar verdi ki bu bana ruhen. En büyük pişmanlığım bu gerçekten yazıklar olsun bana.
Benden sonra evi süpürmüş temizlemiş. Ya kızacaksınız haklısınız da bide evinin dedikodusunu mu yapıyosunuz diye ama ev o kadar dağınık ve karışıktı ki zaten. Hani anlamazdı.
Çocuğu var onun için boşanmıyormuş. Bir de karısının ekonomik özgürlüğü yok.

çok şaşırdım yengeç erkekleri bir de eşine evine bağlı derler işte burca kalsa iş.
eğer pişmansan yapacağın şey belli. dünyanın sonu gibi düşünme evet gerçekten zor çünkü adam seninle birebir uğraşmış ve yoldan çıkarmış.
ama artık o adamın nasıl bir insan olduğunu biliyorsun, kendini ona layık görme ve hemen uzaklaş ondan. sadece işyerindeki sıradan bir amir gibi davran ve hayatına kendin gibi bekar ve değer verecek insanları al.

Çok tesekkür ederim okuduğunuz ve yorum yaptığınız için

Başta şikayet etmeyi çok düşündüm. Hatta ses kaydı da almıştım. Sonra bu şekilde anılmaktan, ifşa olmaktan, sürülmekten veya işten çıkarılmaktan korktum. Onun bana kızmasından ve maddi manevi zarar vermesinden korktum.
Sonra şikayet edebileceğim noktayı kaybettim çünkü bende karşılık verdim.

Kariyerime başka bir yerde devam edebilirdim belki ama bu iş için çok emek vermiştim, cesaret edemedim. Ben işte yeniyim, o ise +15 yıl deneyimli yönetici pozisyonunda.

Hepsini okuduğunuz için sizden rica ediyorum bana bir akıl verir misiniz.
Şuan değersizleştim, aramıyor sormuyor. En son haftasonu napıyorsun yazmış. Dün iş çıkışı bilgi aktardım. Gayet güleryüzlü sıcak davranıyor. Ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum. Şimdi de yokluğuyla terbiye ederek beni kulu mu yapmaya çalışıyor anlamıyorum.
Bu uzaklığı benim için bi fırsat. Kendi özdeğerimi onun ilgisiyle değerlemek istemiyorum ama engel olamıyorum. Hem arasın sorsun eskisi gibi peşimde koşsun istiyorum. Hemde uzak dursun ki kurtulayım..
Terapiye başladım biraz desteği oldu sanırım.

Ona aşık değilim, mantık dışı hersey tamamen ama duygularımı nasıl kontrol edeceğim. Nasıl uzak duracağım, tekrar gelir mi diye merak ederken.

Bende yengeç erkeğini manipülatif bilirdim. Kendisi de manipülatif biri zaten ama ben kendimi bi halt sandım. Kanmam sandım.

Yemin ederim çok pişmanım ama öyle bi haldeyim ki. Ne uzak kalabiliyorum, ne ya yaklaşabiliyorum.
Bu arada bu sıkıntım daha çok zihinsel.

Dediğiniz gibi onunla iş dışı muhattap olmuyorum. Sıradan bi amir gibi davranıyorum. Ama zihnimi susturamamak çok zor.
Ya kendimi suçluyorum ya onu.
Ya nefret ederek düşünüyorum onu ya merak ederek.

Benim sorumlum oydu bana iş yaptırmadı. Kendi işlerini de altındakilere yaptırdı

Ne kadar karakterli bir bey. Tam aşık olunası insan gerçekten.
Maaşını aldığın işi yapmama karşılığı ilişki yaşamak diyebiliriz sizinkine de. Başka bir ilişki türünün farklı bir versiyonu gibi ama neyse.
Bütün personelin sizin ameleliğinizi yapıp ikinizi de şikayet etmemiş olmaları pek inandırıcı değil.

senin yaşadığına benzer şeyi bende çok yakın zamanda yaşadım ve halen yaşıyorum. adam hala peşimi bırakmış değil. ama maalesef bu ne ilk ne de son. yani maalesef ben her yerde evli erkeklerin bu muamelesine maruz kalıyorum. çoğu kadın da yaşıyordur bunu. yani erkekler inan bana evli olup olmasına bakmaksızın çok rahat hangi kadını gözüne kestirmişse ona yürüyor. artık evli erkeklerden benim de midem bulandı ama napabiliriz inan bilmiyorum.
senin zaafın adam çok uğraşmış çünkü az çok sende bi ışık görmüş. sen farkında olmadan o adama bi ışık vermişsin. aslında orda amir olması insanı zorluyor. çünkü amir olunca diğer erkekleri terslediğin gibi tersleyemiyorsun ve o adam bu sefer daha kolay yürüyor sana.
neyse sonuçta bunlar olmuş bitmiş. artık kendini suçlama, belli ki adamı hala seviyorsun zaten sevmesen ne yapıcam diye sormazsın. tek yapman gereken sürekli onun ne kadar kötü biri olduğunu kendine hatırlatmak.

Yahu bende aşık olmadım zaten. Doğrusunu bilip yapamadığını düşün bi. Uygulayamadığını.
Bana göre de bu davranışı karaktersizlikti. Ama karar mekanizmamı yitirdim.
Nasıl ikna edebilirim seni bile

Allah razı olsun şu mesaj için sizden.

Amir olunca gerçekten ne yapacağını şaşırıyor insan.
Ben baştan hiç ışık vermediğimi düşünmüştüm. Gerçekten hiç hissetmedim. Hatta bunu ona söylediğimde “doktora git sen kadınsın bende erkeğim nasıl etkilenmezsin” demişti.

Şuan evet kendime hatırlatmaya çalışıyorum yaşananların kötülüğünü ama çok zorlanıyorum. Yine söylüyorum aşk olduğuna inanmıyorum. Saplantı yarattı bende. Zihnimi ondan almaya çalışıyorum, ama çalıştıkça daha da dibe çöküyorum sanki

`