- Konu Sahibi portakalsuyuu
-
Aslında tamda bir anda demedi konuyu uzatmak istemediğim için yazmadım kendisi nişan döneminden önce uzun bir arkadaşlığımız vardı bir seneye yakında sevgilik dönemimiz hayattaki en büyük korkusu aldatılmak eski kız arkadaşı ile yaşamış bunu kavgalı oldukları bi dönem kız başkası ile konuşmuş falan ama kızı affedip tekrar başlamışlardı, konuda benim ona sana herseyimi anlatabilmek hoşuma gidiyor kız olsun erkek olsun bütün arkadaşlarımı anlatıyorum bu çok hoşuma gidiyor dedim adam çat bunu söyledi erkek arkadaşlarımdan mı kıskanıyor anlamadım ama sorun şu ki ben arkadaşlarımla olan sohbeti anlatmak isterim yanlış düşündüğü bisey olmasın istediğim için anlatıyorum.Bence tekrar konuşun . Neden öyle bir anda bu cümleyi kurmuş enteresan. Kafasında mi kuruyor, bu onun korkusu mu , güvensizlik mi var öğrenin. Cümlesinde ciddi ise uzaklaşmanız en iyisi olur .Olmayan belkide olmayacak bir ihtimal için bu cümle fazla ürkütücü
Geçmişten kalan korkusu paranoyak yapmış anladigim kadarıyla. Cümlesi çok ürkütücü yinede bir uzmana danışın gerekirse beraber gitmeyi teklif edersiniz,uzmanın sizi yönlendirmesine göre. Bazı adamlar çok kibar çok ilgili çok romantik vs görünüp içlerinde bir canavar saklayabiliyorlar.Aslında tamda bir anda demedi konuyu uzatmak istemediğim için yazmadım kendisi nişan döneminden önce uzun bir arkadaşlığımız vardı bir seneye yakında sevgilik dönemimiz hayattaki en büyük korkusu aldatılmak eski kız arkadaşı ile yaşamış bunu kavgalı oldukları bi dönem kız başkası ile konuşmuş falan ama kızı affedip tekrar başlamışlardı, konuda benim ona sana herseyimi anlatabilmek hoşuma gidiyor kız olsun erkek olsun bütün arkadaşlarımı anlatıyorum bu çok hoşuma gidiyor dedim adam çat bunu söyledi erkek arkadaşlarımdan mı kıskanıyor anlamadım ama sorun şu ki ben arkadaşlarımla olan sohbeti anlatmak isterim yanlış düşündüğü bisey olmasın istediğim için anlatıyorum.
Inanın şok geçirdim yani normalde sesini dahi yükseltmeyen bi adam ben onunla daha onceden cok konustum beni taniyor arkadaşlarımla olan muhabbetlerden olsun bana el kaldırırsa hayatında olmayacağımı bilen biri . Kendi de söyledi sana sinirlenirsem bağıramam gidersin diye ama beni aldatırsan buna katlanamam dediBir insan en mutlu aninda neden aldatilmayi dusunur? Adam sorunlu gibi urktum acikcasi. Korkunun oldugu yerde sevgi olmaz. Oldurme ihtimali olan bir adama da saygi duyulmaz.
Teşekkür ederimGeçmişten kalan korkusu paranoyak yapmış anladigim kadarıyla. Cümlesi çok ürkütücü yinede bir uzmana danışın gerekirse beraber gitmeyi teklif edersiniz,uzmanın sizi yönlendirmesine göre. Bazı adamlar çok kibar çok ilgili çok romantik vs görünüp içlerinde bir canavar saklayabiliyorlar.
Teskkur ederim aslında bunca yıllık beraberliğimde ilk defa duydum ben bu adama ne diyeyim de ayrılayım kien sakin sevgi dolu anında bile öldürme planını cebine koymuş. neyini konuşacaksınız bence acil bir kaçış planı yapın, bu manyakla size iyice sarmadan nasıl ayrılırsınız onu düşünün. çok ciddi söylüyorum sizin adınıza korktum
Valla bunu sizin iyi analiz etmeniz lazım. Ne zamandır berabersiniz şiddete meyilli midir? bu lafları söylemek ayrı yapmak ayrı Bana da aldatılsan ne yaparsın diye sorsanız ellerimle boğarım derim ama gerçekte asla ama asla yapamayacağımı biliyorum
Ayrıca biz ne “ben senin saçının teline dünyaları yakarım” diyen adamlar gördük evlendikten sonra karısını duvarlara vuran. Yani bunu demese de güvenmemek lazım kimseye
Ama sen bu adama artık “şaka yaptım canım tabiki asla yapmam öyle şey” dese bile güvenemezsin. O yüzden bence sormak yerine bir gün bu adamı çok sağlam sinirlendir üstüne git sınırlarını zorla bakalım şiddet eğilimi var mı?
Inanın şok geçirdim yani normalde sesini dahi yükseltmeyen bi adam ben onunla daha onceden cok konustum beni taniyor arkadaşlarımla olan muhabbetlerden olsun bana el kaldırırsa hayatında olmayacağımı bilen biri . Kendi de söyledi sana sinirlenirsem bağıramam gidersin diye ama beni aldatırsan buna katlanamam dedi
Yani hakaret etmemen, güvenini kırmaman ama çok sinirlendirmen lazımEvet haklısınızAma nasıl sinirlendirebilirim ki ben zaten çok sinirledirdim ama hiç bi zaman gururunu küçümseyecek hakaret edecek şeyler söylemedim sizce ne yapmalıyım
Yok çok şükür kimseyle kavgası olmaz trafikte bile en fazla mal bu adam salak ehliyeti nerden almış falan der onu sadece sinirlendirecek kavga ettirecek tek sebep birinin bana veya annesine küfretmesi o zaman adamı dövmeye giderYani hakaret etmemen, güvenini kırmaman ama çok sinirlendirmen lazımbiraz zor gerçekten.. başka birine sinirlendiğinde şidddete başvurur mu mesala trafikte sopasıyla inen adamlardansa size de şiddet gösterme ihtimali yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?