- 21 Ocak 2018
- 8.558
- 21.236
- 348
- 32
- Konu Sahibi portakalsuyuu
-
Kadın cinayetlerinin had safhada olduğu bir ülkede bir erkeğin seni öldürürüm demesiyle bir kadının demesi aynı değerlendirilemez ama ya. Öyle değil mi sizce de? Çünkü ona bakarsak annelerimizden de seni gebertirim temalı azar işitenimiz çoktur. Söyleniş tarzından da anlaşılır niyeti. Adam şaka yapmamış ki, gayet açıklama da yapmış, soğukkanlı olmama güvenme diye.Ne var bende kocama diyorum beni aldatirsan seni oldururum diye cokta ciddi degilim tabiki ama diyorum guluyoruz belki oda gercekten yapacagim gibi dememiştir endiselenmistir aklina gelmis soylemistir bukadar abartmayin bence
İşte yazmak istediğim cevap , bence adam potansiyel kendini ifşa eden bir krodan çok çok daha tehlikeli. Çünkü kamuflajlı...senin onu aldatmana gerek yok ki. adam kafada kursa ve senin aldattığına bir şekilde kanaat getirse direkt çekip vuracak demek ki seni. bu korkuyla nasıl yaşayacaksın?
Yarın birgün paranoya yapıp kendisini aldattığına inanırsa ne olacak bi mesaj bi telefon görüşmesi mesela kafasında kurup aldatıldığına inanırsa ne zaman öldürür diye mi bekliyceksin ben asla güvenmem böyle birine o kim ki hem seni öldürme hakkına sahipmiş ağzına iki tane çakamadın mı baban sağ ise ona söyle baksın başkasının çocuğunu ölümle tehdit etmek nasıl oluyormuş acaba çok sinirlendim ya sabah sabahArkadaşlar iyi sahurlar. Sorum başlıkta ki gibi rayında giden bir ilişkim nişan dönemim var çok şükür, nişan döneminde olan arkadaşlarıma nazaran hep anlaşarak devam ettik sorunları ortak çözdük. Biraz romantizmden uzak olmasinın dışında bi problemimiz yok çok şükür yani yoktu taaaki bana bu cümleyi kullanana kadar. Geçen gün beni is yerime bırakmak için aldı biraz erken geldi arabada sohbet ettik iste iltifatlar özlem giderme falan sarılma sırasında bana bunu söyledi "eger beni aldatırsan seni öldürürüm mantıklı bir insanım ama gözüm bisey görmez sakın benim mantıklı olduğumu sakin kalacağımı düşünme beni aldatırsan cok şaşırırım çünkü dedi" o anki olayın şoku ila ne dedim hatırlamıyorum bile ama ilişki dönemimiz boyunca benden daha sakin olan benimle kıyasladığında daha sabırlı ve mantıklı olan bu adamın bu söylemi ondan sogumama şüpheye düşmeme bunca yılı sorgulamama sebep oldu. Oysa bana portakalsuyu sen bu adamı aldatırsan bu adam neyapar diye sorsaydınız çok perişan olur ama bana dokunmaz derdim , şimdi bu düşüncemin tam tersi olması beni korkutuyor ya başka konularda da yanıldıysam sizce ne yapmam lazım bu konuyu onunla tekrar oturup konuşmayı düşünüyorum ama içim ılır mı bilmiyorum hala seviyorum ama korkuyorum
Ne bileyim kim boyle biseyi acikca soylerki? Bunu ne niyetle soyledigini arkaasin anlamasi lazim onu taniyan o sonucta ben belki benim gibi soylemistir dedim ama degilse savunmuyorum tabikiKadın cinayetlerinin had safhada olduğu bir ülkede bir erkeğin seni öldürürüm demesiyle bir kadının demesi aynı değerlendirilemez ama ya. Öyle değil mi sizce de? Çünkü ona bakarsak annelerimizden de seni gebertirim temalı azar işitenimiz çoktur. Söyleniş tarzından da anlaşılır niyeti. Adam şaka yapmamış ki, gayet açıklama da yapmış, soğukkanlı olmama güvenme diye.
Arkadaşlar iyi sahurlar. Sorum başlıkta ki gibi rayında giden bir ilişkim nişan dönemim var çok şükür, nişan döneminde olan arkadaşlarıma nazaran hep anlaşarak devam ettik sorunları ortak çözdük. Biraz romantizmden uzak olmasinın dışında bi problemimiz yok çok şükür yani yoktu taaaki bana bu cümleyi kullanana kadar. Geçen gün beni is yerime bırakmak için aldı biraz erken geldi arabada sohbet ettik iste iltifatlar özlem giderme falan sarılma sırasında bana bunu söyledi "eger beni aldatırsan seni öldürürüm mantıklı bir insanım ama gözüm bisey görmez sakın benim mantıklı olduğumu sakin kalacağımı düşünme beni aldatırsan cok şaşırırım çünkü dedi" o anki olayın şoku ila ne dedim hatırlamıyorum bile ama ilişki dönemimiz boyunca benden daha sakin olan benimle kıyasladığında daha sabırlı ve mantıklı olan bu adamın bu söylemi ondan sogumama şüpheye düşmeme bunca yılı sorgulamama sebep oldu. Oysa bana portakalsuyu sen bu adamı aldatırsan bu adam neyapar diye sorsaydınız çok perişan olur ama bana dokunmaz derdim , şimdi bu düşüncemin tam tersi olması beni korkutuyor ya başka konularda da yanıldıysam sizce ne yapmam lazım bu konuyu onunla tekrar oturup konuşmayı düşünüyorum ama içim ılır mı bilmiyorum hala seviyorum ama korkuyorum
z hayattaki en büyük korkusu aldatılmak eski kız arkadaşı ile yaşamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?