Beni aldatırsan seni öldürürdüm diyen erkek

Ne var bende kocama diyorum beni aldatirsan seni oldururum diye cokta ciddi degilim tabiki ama diyorum guluyoruz belki oda gercekten yapacagim gibi dememiştir endiselenmistir aklina gelmis soylemistir bukadar abartmayin bence
Kadın cinayetlerinin had safhada olduğu bir ülkede bir erkeğin seni öldürürüm demesiyle bir kadının demesi aynı değerlendirilemez ama ya. Öyle değil mi sizce de? Çünkü ona bakarsak annelerimizden de seni gebertirim temalı azar işitenimiz çoktur. Söyleniş tarzından da anlaşılır niyeti. Adam şaka yapmamış ki, gayet açıklama da yapmış, soğukkanlı olmama güvenme diye.

Çok tehlikeli.
Biri iftira atsa demek kesecek sizi. Ben olsam bu riski almazdım. Oldu bir arkadaşınızla zıt düştünüz imada bulundu. Olmayacak şey değil. Nasılsa aldatmam demeyin yani birinin yaptıpı imaya çirlin dedikoduya bakar.

senin onu aldatmana gerek yok ki. adam kafada kursa ve senin aldattığına bir şekilde kanaat getirse direkt çekip vuracak demek ki seni. bu korkuyla nasıl yaşayacaksın?
İşte yazmak istediğim cevap , bence adam potansiyel kendini ifşa eden bir krodan çok çok daha tehlikeli. Çünkü kamuflajlı...

Yarın birgün paranoya yapıp kendisini aldattığına inanırsa ne olacak bi mesaj bi telefon görüşmesi mesela kafasında kurup aldatıldığına inanırsa ne zaman öldürür diye mi bekliyceksin ben asla güvenmem böyle birine o kim ki hem seni öldürme hakkına sahipmiş ağzına iki tane çakamadın mı baban sağ ise ona söyle baksın başkasının çocuğunu ölümle tehdit etmek nasıl oluyormuş acaba çok sinirlendim ya sabah sabah

Ne bileyim kim boyle biseyi acikca soylerki? Bunu ne niyetle soyledigini arkaasin anlamasi lazim onu taniyan o sonucta ben belki benim gibi soylemistir dedim ama degilse savunmuyorum tabiki

Sağlıklı bir cümle değil.
Ne üzerine söyledi ?
DURup dururken söylediyse o da enteresan.
Ayrıca katı davranışları var mı başka

Farklı bir acıdan bakmak istiyorum tabi karşıdakinin ne kadar psikopat oldugunu bilemem zaten öyle bir manyaklıgı olsa önceden hisseder terk ederdiniz bnm için önemli olan bunu söylemesinin iki sebebi olabilmesi sizi gerçekten çok kıskanıyor olabilir ve onunla arkadaşlarınızla konışmalarınızı anlatıgınızı yazmışsınız anlatmayın derim kafasında kurabilr herşeyinizi bilmesine gerek yok ikincisi korkuyor olabilir sizden heran aldatılabilme korkusu ya da sevginizi tam hissetmiyor da olabilir onu korkutursam bana yanlış yapamaz kafasında olabilir şuan normal biri ise durum böyledir ama degilse hemen uzaklaşın ciddi olabilir bunu siz aldatmasında yapar kafasında yaşadıklarıyla yapar yani

Benim fikrime göre bu tip erkekler değil aldatılmak, o tip bir yanlış anlaşılma ve kuruntu sebebiyle bile size zarar verebilirler. Kafalarında kurar kurar (adamla konuştu, ona baktı/güldü ne çeviriyor gibi) size zarar verir. Tabii şahsi fikrimdir bu, yanlış da düşünüyor olabilirim. Aman dikkat edin

Canım cevap onda. Neden böyle bir şey söylediğini sorman gerekiyor bence. Kendisini aldatmayacağını da ekleyerek sormalısın ve kurduğu cümlenin seni kırdığını söylemelisin.

Valla kimse kusura bence bakmasın bu ülkede erkeklerin yarısından fazlasına seni aldatırsam ne yaparsın diye sorsan aynı cevabı alırsın. Ancak durduk yere bunu söylemesi garip. Ayrılsan ne yapacaksın bundan sonra tanıştıklarına aldatırsam ne yaparsın diye sorarak mı başlayacaksın?

Bence konuşarak aldatmayı bir an bile düşünmediğini bu yüzden sözüne kırıldığını söyleye bilirsin.

Bugün aldatırsan diyecek
Yarın aldatıyorsun deyip paranoya yapacak
Devamında sağa baktın sola baktın gelecek
Uzaklaşın

z hayattaki en büyük korkusu aldatılmak eski kız arkadaşı ile yaşamış

Bunların hepsi bahane. Seni biri aldatırsa bunu gurur yapmazsın. Erkektir vs demeyin. Ne yani? Bittiyse bitmiştir. Bunu kendi de kabul etmeliydi, önceki ilişkisinde birde kızı tekrar kabul etmiş. Şimdi bunu travma yaşadım vs demek şiddete bahane aramak demek. Hiç normal değil. Espri yapar gibi de dememiş, tehdit etmiş. Koşarak uzaklaşırdım, bahane elalemin travmasından, durduk yere bana bunu yaşatıyorsa gerisi boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…